Pufii de ian-feb 2010. La multi ani Sorina! (32)
Raspunsuri - Pagina 17
haircut spune:
LA MULTI ANI, SORINA!!!!

Sa fii sanatoasa si fericita, sa ai tot ce-ti doresti! Multumim ca ne esti aproape

Multumim de cinste
eu ma servesc!![]()
Ruxita, multumesc!
O zi frumoasa, ladies!
decenuela spune:
ok ok.....io zic ca e f bine daca incepem de luni cu sampanie nu????????
LA MULTI ANI, SORINA, SA DEA DD SA FII SANATOASA IN PRIMUL RAND SI SA TE BUCURI DE PRINCESITELE TALE.
SUNTETI O FAMILIE TARE FRUMU... IAR TU MERITI CU VARF SI INDESAT O VIATZA SUPER..ALATURI DE CEI DRAGI TIE...

Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
nyny spune:
La multi ani Sorina !!!
Sa fi sanatoasa, fericita, iubita si sa te bucuri toata viata de familia ta frumoasa

.
Multumim pt cinste
.
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
neatza!
La multi ani Sorina mami de printesite! Multa fericire si impliniri!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
eu am intrat sa ma laud, ca de obicei...
am facut azi dimi o endoscopie... varsat nitel matzu dar trecut...si partea draguta e ca nu mai am nimic, dar nimic! nici tu hernie hiatala, nici reflux, nici aciditate, nici ulcer... toate au disparut ca prin magie.. bine trat disperat... inca nu realizez, am nevoie de timp ca sa procesez info fie ca e buna sau rea... eu tot speram sa gasesc ceva, ca sa-mi pot explica durerile, dar asta este... cautam in alta parte...
si inca ceva... ieri am sarit la gatul sotului (ca nu vrea sa incerce plasturi si a abandonat pastilele de hipertensiune ca i-ar face rau la ficat, dar tigarile ii fac bine la ficat, nu?) si am urlat la el vreun sfert de ora... o chestie extraordinara, mai inainte nu ma puteam rasti la nimeni, mi se gata gazul dupa o fraza, nu puteam lega 3 fraze, trebuia sa fac pauza pentru respiratii profunde... iar acum pot urla! ce chestie...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
LA MULTI ANI SORINA!!!

Sa fi mereu tanara, frumoasa, fericita si iubita! Sa fi mandra de fetele tale si sa ai parte de multa relaxare si liniste. Multa sanatate si bucurii in viata!
Iti multumim ca ne esti alaturi 
!
de
Yannis
miremia spune:
LA MULTI ANI SORINA!
Sa traiesti 1000 de ani alaturi de familia ta frumoasa si sa ai parte numai de bucurii!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
blue_flower spune:
LA MULTI ANI, SORINA!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.
Am citit pe diagonala, am treaba la birou.
Am citit de DECE care a fost plecata in we, dar n-am inteles unde, undeva cu apa sarata si ca JJ a facut muci. Insanatosire grabnica.
Am citit de BEA care are palat mare deja! si discutii cu sotul....lasa ca nu esti singura ...dar trec oricum. E oarecum normal intr-o casnicie sa mai fie si discutii din cand in cand. Ar fi prea monoton fara.
Am citit de MIRE care s-a intors de la mare si ca Mara face pisu'pe covor.
....si cate o sa mai faca de acum inainte....
Am citit de ALex cu Yannis cu multe pastile si buline si alifii si tati de Yannis panicos si care il tine in curele de frica sa nu cada odorul.
Am citit de ANA_G ca i-a cazut odorul in cada....nu-ti fa griji, daca avea ceva voma, avea ameteli, si...nu te mai lua dupa Dr.House si alte seriale. Alea sunt filme, nu documentare medicale!
Am citit despre ritualurile de culcare ale copiilor lui NYNY si Larisel. Super ritualuri. Super ca adorm singuri. Wow...sa ajung si eu vreodata sa inchid lumina si sa plec inainte de adormi Dani....
Am citit de RUXITA ca s-a cautat la diversi doctori. Bine ca nu ai nimic. Si ca l-ai tuns pe Kay. E pr prima data? Ca noi l-am tuns pe Dani de vreo 2-3 ori, nici nu mai stiu.
Si dani face scandal la spalat pe par. Eu ii tin mana pe fata, pe nas, sa nu traga apa, tin jeturi scurte. De obicei e si sotul de fata si il tine si el, pt ca are tendinta sa se aplece peste cada, cu capul in afara cazii, cand il spal pe cap...stie el ce stie, ca nu scot dusul in afara cazii...smecheria mica....
L-am scos la piscina in curte, s-a balacit in putza goala cu o gramada de bile colorate...super a fost.
Si da, a reusit maica-mea sa vina, a plecat acasa la ea sa isi revina cu fusul orar, dar pe la sf saptamanii il trimitem pe Dani la ea, sa stam si noi ca porumbeii cateva zile singuri.
HAIRCUT - multa sanatate tatalui tau.
Sorina - drum bun la mare si sa aveti un timp bun acolo.
Trimit si revin mai incolo.

La multi ani, Sorina!