Pufii de ian-feb 2010. La multi ani Sorina! (32)
Raspunsuri - Pagina 16
larisel spune:
Ash mai raspunde eu, dar chiar fug la treaba si apoi la plaja... abia ashtept... Stau la 2 pashi de mare si va fi abia a 2-a plaja anul asta.
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g bea, of, stiu ca nu te consoleaza, dar bag de seama ca mai toti barbatii/tatii sunt asa....bineinteles ca TU esti de vina pt tot ce e rau, ca doar tu il cresti, nu?....iar ce va face bun in viata copilu va fi pt ca seamana cu el ![]() ....hai, nu pune la suflet, si-a descarcat si el niste nervi, si-a gasit si pe cine......dar important e tabloul vietii voastre in ansamblu, nu? cauta sa fii mai nesimtita, ca ala micu/aia mici trebuie sa te aiba calma.ruxi, vaz ca esti cunoscatoare.....si eu cochetez de la mare distanta cu homeopatele/ medicamentele naturiste %co......adica as vrea si eu sa fac diverse cure, asta de cativa ani buni si raman cu voittu si atat.....si l-as baga si pe asta micu la un laptisor de matca, miere cu propolis...ceva.....dar mai studiez.... auzi, dar o radiografie la plamani tu ai facut? _ mama lui Stefan, pui scump |
mama ce bine zici tu acolo de...tati...m-a uns la suflet...drept exemplu desi si el se uita la copil...jiji fugea in fata mea....la 2 m de el cade n-a vz o treapta....reactia lui JM...te mananc daca pateste copilul....si mai zici ca esti k ochii pe el...hm...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
noi ne-am intors...jiji a fost f cuminte si datorita faptului ca nu s-a odihnit...a cam dormit tot drumul...
maine il duc la dr..acolo la delta ca e la 2 pasi.si sper sa nu vin dezamagita...
alex ms de pont..desi mi-ai mai zis...nu retin nik...acu ce sa zic..lui ii curg siroaie..acu sunt verzui si grosi.da ii iau...
deci ca si o concluzie pt iesirile scurte de we...
data fiind varsta lor..cand nu pot umbla pe coclauri etc...e ok sa gasiti un loc cu piscina...papa...etc...
aici unde am fost recomand doar daca va tin buzunarele....dar....mai e si varianta de stat in lta parte si venit la ...plaja...pt strandul sarat desi mai sunt in zonele si altele...e 35 de adult si 12 de copil..scump si asa....dar sunt asigurate toate conditiile.
inconvenient e ca tot tre sa iesi dupa 5....din cauza spoarelui...sau dimi..dar dimi e rece apa.... dar de la 5-8 se poate sta lejer...
de venit am venit bine ok drumul n-am mai stat la cozi...o mik ocolire pe motiv de...incurcat drumul...dar cum altfel sa fi vazut io si orasul ..baicoi
.....
olitza? hm...lucruri sfinte...l-am tinut si eu in putza goala si ...a tras o pisare ..dar asta e....
incerrc sa-l culc...nu ma lasa sa scrriu si revin
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ana_g spune:
...cald.......
miremia, pai si eu incerc sa ii tin mana pavaza sa nu-i intre in ochi, dar nu reusesc, adica daca ma asista sotu, ceea ce e mai rar.....pe motive ca-s eu cocosh ca ma descurc si singura. a, si mersi de info legat de...rabdacol.
alexutza, o sa incerc sa i-l prezint ca pe o joaca dusul pe cap.....si musai covoras, sa-l pot pune in fund, ca altfel e jale.
exemplu de faza tip pt noi....copilul in curte...trec 2 fete pe trotuar, se opresc la gard, asta mic era agatat ca maimuta si se uita la masini...vaaai, ce dragutA e!!!!..cum O cheama?....la care eu, razand pe sub mustata...stefan!...aa...aa! e baiat?!...da!
_
mama lui Stefan, pui scump
haircut spune:
Gata, am pus poze!
Mire, mi-ar placea tare mult sa ne vedem
poate reusim spre sfarsitul verii.
Ruxita, o sa incercam si pe partea naturista, dar sper sa reuseasca sa se puna putin pe picioare cu tratamentul alopat, deocamdata, ca-i intr-o stare....delicata(sa spun frumos). O sa-ti trimit un PM sa-ti cer detalii cand o sa fie cazul. Daca se poate![]()
Eu inca o spal pe M in cadita de bebe
e singura????Mi-e mult mai comod si daca ea nu protesteaza inca, profit si eu. Si la par o spal lasata pe spate. Cand era mai mica n-avea nici o pb cu apa care-i curgea pe fata, acum se sperie si nu-i place.
nyny spune:
| citat din mesajul lui haircut Am reusit sa citesc capitolul asta..am avut 2 saptamani grele, am alergat cu tata prin spital cu probleme grave de sanatate si n-am mai apucat sa intru deloc pe forum. Stiu ca am ramas datoare cu niste poze, pun maine. |
Multa sanatate tatalui tau 

Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| citat din mesajul lui danasor Sa bag si eu un cra : ieri i-am dat A. chilotei fara pampers de la 5 pm, si nu i-a udat deloc pana am bagat-o la nani, a si facut de 2 ori la olita, pusa de mine; Am facut dovlecei cu smantana, Dece, si i-am servit familionului garnitura la pastrav la gratar, a mers f bine , mocutzei mele ii place pestele, i-am pus cateva pic de lamaie si ulei de masline si nu l-a refuzatAzi avem in meniu ardei copti, salata de vinete si pulpe dezosate la gratar... cine doreste e invitat cu drag ![]() o zi buna sa aveti ![]() ![]() ![]() pui mic |
Bravo A., bravo mami
Sa aveti pofta....

Ruxita spune:
| citat din mesajul lui haircut Gata, am pus poze! Mire, mi-ar placea tare mult sa ne vedem poate reusim spre sfarsitul verii. Ruxita, o sa incercam si pe partea naturista, dar sper sa reuseasca sa se puna putin pe picioare cu tratamentul alopat, deocamdata, ca-i intr-o stare....delicata(sa spun frumos). O sa-ti trimit un PM sa-ti cer detalii cand o sa fie cazul. Daca se poate Eu inca o spal pe M in cadita de bebe mami de fetita finuta ![]() |
in general tratamentele naturiste sunt privite ca adjuvante la tratamentele alopate, si cazuistica d-lui Ene zice ca procentajul de vindecari e chiar mai mare cand se folosesc tratamentele naturiste in combinatie cu cele alopate. Asta e si formula pe care merg si eu de cele mai multe ori. uite au sediu la valenii de munte... http://www.terapianaturista.ro/home.htm
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
Bea 

imi pare rau ca esti necajita
.
Ana noi deocamata nu avem probleme cu spalatul pe cap, dar ma astept sa se intample si asta candva. Si Mara a avut o perioada cand nu suporta, deci nu e timpul trecut... Si la noi, ca la Alexutza cu covor antiderapant si jeturi scurte de apa... imi permite si marimea parului.
Loredana asa, ca sa te incurajez... Mara si acum mai face cateodata asa
... are momente cand se rasfata foarte tare. Deci, stai linistita ca trece... da nu stiu cand
.
Larisel si David mai loveste cateodata cand nu-l lasa Mara sa se joace cu jucariile ei
. Ne-am pus cu gura pe el, ca altceva n-avem ce-i face... trimis la colt unde oricum nu sta nici 5 sec, certat ... si cam atat.
Olita avem, dar nu folosim. Adevarul este ca nici nu am mai incercat
... doar l-am pus de cateva ori inainte de baie direct pe wc (cu capac reductor) si a sarit ca ars
...
sorina_bz spune:
Buna dimineata, haideti la o cafelutza fierbinte cu frisca!
Haircut...
..multa sanatate tatalui tau, si multa putere, voua!
Vazut poze de princesita M. frumoasa si zambitoare..
..tare scumpa e, si ce mult a crescut! Cu baita in caditza de bebe...nu sunteti singurele...si noi facem baie lui iris in camera, in caditza de bebe, si la par culcata pe spate. Mai nou, cere singura sa-i spal parul:... (pa' mai-mai=par mai-mai, si imi arata, se mangaie pe par...asa ii tot spuneam eu, cand o spalam, sa nu planga: Stai, mami, spalam parul, il facem mai-mai...etc).
Ruxita...tare dulce e kay tunsulici!
. Am admirat si poze de foxy-mami
, si am balit la farfuria cu papa bunnn!

Larisel....
...ce frumos ai povestit de somnicul gemanutzelor...parca le si vedeam, dragalasele, cu plushatele in brate...
. La plimbarea afara, si la noi functie tot pufuletzii, floricelele, sticla de apa cu picurator, s-o mai tin in carutz pe mandra, si, mai nou......baloane de sapun..![]()
. Cu suzeta...idem face si iris...parca e mai indarjita s-o ceara, in ultimul timp. Cu vorbitul...citisem undeva(nu mai stiu unde exact) ca gemenii vorbesc putzintel mai tarziu, pentru ca ei isi dezvolta un limbaj propriu, numai al lor, si nu mai au aceeasi determinare de a comunica...
zic doar ce-mi amintesc (parca Francoise Dolto era, dar nu bag mana in foc)..

Danasor...
...am 
cand am citit invitatia...saru-mana, mami, eu m-am servit din toate! Moooama, ce avansata e A., cu olitza
!Am mai asezat-o si eu pe iris pe olitza din timp in timp, cand si-a manifestat dorinta de a se aseza pe ea, dar n-a facut never nimic in ea. In rest...se joaca cu olitza...ii scoate toate cele, pana ajunge la instalatia de sunet, si ii declanseaza melodiile, danseaza si bate din palme cand aude cantecelul, stie ca e pentru "pipi"(asa o numeste, generic)...si cam atat. Cu sex-ul lui bebe...da, exista si o explicatie...au un baietel, si isi doresc ff mult o fetitza. Dar, ca sa nu fie ..."dezamagiti", sau sa aiba ceva feeling negativ in legatura cu bb2, au preferat sa fie asa...Pup fetele frumoase!
Ana....

...cred si eu ca Stefan e luat drept fetita...la cat de scump e!
. Lasa, ca pe iris multa lume o crede baietzel
(o fi si din cauza ca poarta destul de mult albastru, sau din cauza ca e foooarteee cuminte
). De cozoroc pt baie voiam sa iti spun si eu, dar Loredana(
) a fost mai pe faza!
frumosul ochios, sa-i treaca repede buba!
Bea...sorry de necajeala...
...poate trece repede!
Loredana...
...sorry de maraiala princesitei...stiu ca nu te consoleaza, dar iris face asa, pe diverse tonalitati, de muulta vreme(cam dintotdeauna), iar de vreo 2 saptamani....e circ maxim. La fel ca majoritatea pufilor...tipa, se azvarle pe spate, nu-i convine nimic, azvarle tot din mana....O fi ceva in aer?!
...Ca arata cam ca niste crize de "terrible two", venite mult-mult prea devreme...
sa treaca repede, poate la voi sunt niscaiva maselutze...
Alexutzza..super procedura cu dushul, pentru spalatul parului!
Cand o dori princesita sa faca baie in cada mare (m-a urlat la baie o luna, dupa ce am incercat o data sa-i schimb locul de baie) o sa o aplic si eu!
Cu radiografia de sold...daaa, si eu i-am facut dianei, cred ca avea vreo 6 luni...era suspecta de displazie, pentru ca avea cutele asimetrice pe picioruse. N-a fost cazul, nu s-a confirmat, dar radiografie i-am facut.

Dece...
de review, suna tare bine ce povestesti de locatia respectiva. E bine de stiut, si e bine ca nici nu este prea departe!
lui jiji, sa treaca repede urata de raceala!
Stiu ca este dimineata tare, dar va las si tort diplomat cu fructe
, si cate un pahar de pepsi
, sau sampanie rece
, sa le serviti cand doriti!!
O zi minunata, tuturor!