Pufii de ian-feb 2010. La multi ani Sorina! (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Si noi de o saptamana trezirea regulamentara de dimineata e 6! Nu-l mai putem culca la loc ca incep drumurile la baie, mai schimbam pampersi, mai luam cate o pastila doua trei (eu)... si somnicul de amiaza s-a mutat la 11-12... inca nu m-am obisnuit cu programul asta, ne culcam tarziu, e prea obositor pentru noi, ne rupe... o sa incercam sa ne culcam la un cel tarziu 11...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

o poza
a doua pozaaaa

dece sorry de peripetii!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ioiiiiii

alexutza...................sper sa se vindece Yannis odata.............

simply concediu placut!!!!!!

pup restul fetelor!

we placut va doresc!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 18+ cu Adam

Doamne ajuta!

aproape ca-mi lipseste starea de graviditate, desi cand eram eu gravida nu eram super incantata de sarcina... incercam sa stabilesc o legatura emotionala cu copilul, dar nu-mi reusea... prietena mea s-a intrebat chiar ce fel de mama voi fi eu... cand s-a nascut, toate datele problemei s-au schimbat radical... acum dimpotriva primesc deseori complementul ca as fi o mama aproape perfecta (cunoscutii, prietenii) sau ca sunt o mama exagerata (tot prietenii)... ce vroiam sa spun e ca eu am ratat toate emotiile de gravida fericita (dimpotriva avem accese de plans cu sufocare)...

Deci, Bea bucura-te de fiecare clipa cu puiutul tau!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Am inceput de dimineatza un mesaj, s-au trezit copiii si nu l-am mai trimis. Am fost la piscina sa ne balacim ... a fost asa de binee..

Dece offf of... hai ca poate azi o fi mai bine. E pacat sa va intoarceti daca tot ati ajuns acolo, vorba Alexutzei... macar pt salina aia...
Mire Mara sa se linisteasca
Lore sa stapaneasca sanatoasa ghetutele Lara. Zici ca va faceti abonament la sala ...ca fetele, ce frumoooos . La fel plimba si Mara cand era mica o sacosa plina cu jucarii prin toata casa.
Bea chiar ca palat de palat... iti sta tare bine.
Sorina e clar ca o sa fie o surpriza dudulana... orice ar fi, sa fie sanatos. Sa ne anunti si pe noi cand vine barza.
Ruxita sa-i fie de bine tunsoarea lui Kay. Nu mi-l inchipui tuns... poze, ceva? Cu ce l-ati frezat?... masina sau foarfeca?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Si noi de o saptamana trezirea regulamentara de dimineata e 6! Nu-l mai putem culca la loc ca incep drumurile la baie, mai schimbam pampersi, mai luam cate o pastila doua trei (eu)... si somnicul de amiaza s-a mutat la 11-12... inca nu m-am obisnuit cu programul asta, ne culcam tarziu, e prea obositor pentru noi, ne rupe... o sa incercam sa ne culcam la un cel tarziu 11...

La noi e invers... de cand ii culc impreuna adorm undeva in jur de 11 si se trezesc aproape de ora 9. Asta se intampla de vreo saptamana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

vai bea ce palat frumos ai..cred ca Adam se simte tare bine in el

in alta ordine de idei, Dragos iar facu crize...afara...era obosit, fomist si l-am luat sa mergem acasa..ei frate sa te ti..urlete, tipete, arcuieli...am ajuns acasa..l-am spalat la dus si s-a potolit...cand a vazut si mancarea s-a pus in cur pe pat si a asteptat frumos...

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Bine ca s-a potolit intr-un final. Poate l-a dat si pe el peste cap caldura asta...

Mergi la inceput

sotul ne pregateste o surpriza la bucatarie, nici nu ne da voie sa intram... stiu ca e ceva cu fructe de mare, dar in rest se presupune ca e fantezie-nebunie...

Mergi la inceput

gata, pus si poze!

oare e bine de plimbare pe afara? la 11 era un soare arzator inabusitor, si Kay vroia sa ne jucam cu mingea, sa aruncam la cos (ii place sa se bage in terenurile unde joaca baietii mari, poate-poate primeste si el o minge in cap)... mai exersam cu mingea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ruxita Nici gemanutzele nu fac la olitza (dar nici nu am aplicat vreo metoda...nu shitu inca cum ), nici nu vorbesc cine shtie ce dar comunica foarte bine prin alte modalitatzi ce le doreshte buricelul. Totushi la noi cred ca un obstacol serios este suzeta, prezenta exagerat de mult timp in gura lor ... cand am incercat sa reduc perioada de mufare, s-au prins si acum o vor mai dihai ca inainte...adik non-stop. Deci suzeta ash trece-o pe lista de probleme pe primul loc cred.
Si ele se bat/ne bat pe bune si cu intentzie... ceea ce ma scoate din mintzi. Am incercat diverse metode, deocamdata nu functzie nimic. Iar daca indraznesc sa le cert se reped sa-mi dea o palma sau sa ma ciupeasca.
Calculatorul nu-l folosim deloc pt a le distra, doar mai pun muzica de-a lor... e si localizat in dormitorul nostru unde au acces destul de rar din cauza de nenumarate coltzuri... si cum ele alearga la greu si cu viteza, prefer sa evit zona. Dar dupa ce am citit postarea ta, s-ar putea sa-l bag si eu in schema de entertaiment...
Alte probleme (de-ale lor):
-se trantesc pe jos (acasa/afara/oriunde) sau riposteaza violent cand nu le convine ceva
-se enerveaza cand nu le ies anumite combinatzii la jocuri, jucarii
-afara sunt greu de stapanit
-Naty are un defect (sper eu reparabil) de mers, ar trebui sa-i fac radiografie la bazin?
Probleme de-ale mele:
-ce fac cu ele la 2 ani
-cum sa-mi stapanesc nervii, oboseala, indispozitzia (cand apar)
-nu le acord suficient de multa atentzie (adik le dau de lucru si-mi vad si eu de ale mele care sunt de-ale casei, nu personale-alea au disparut cu desavarshire, cu exceptzia netului )
-nu ma pricep sa le "antrenez " dpdv pedagogic ash zice

si probabil mai sunt multe altele...

Mergi la inceput

Mersi pt pontul cu arnigelul. Are efect si pt vanatai mai vechi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Danasor, Mire dar sa inlocuiti sanul cu biberonul cu lapte, iar cand se termina sa-l schimbati cu suzeta ati incercat... nu merge? Sau voi vreti de fapt sa scoateti completarea de lapte de la pranz? Oricum ar fi, o sa reusiti. Asa e mereu la inceput... primele zile sunt mai grele, dupa care lucrurile incep sa intre in normal. Somnul lui Dav n-a fost niciodata legat de lapte. Avem ritualul nostru dupa-amiaza... il bag la culcare pe la 13, imediat dupa masa de pranz. Ne luam "la revedere" de la mamaia si de la Mara si mergem la "nana". Cu el in brate pregatesc camera de somn si ii si spun ce fac: lasam jaluzeaua jos, dam drumul la muzica pt copii ca sa faca David nani dupa care il pun in patut si ies din camera. Cateodata adoarme instant, altadata (cum a fost azi) mai palavrageste pe limba lui inca 10-15 minute si se culca.

Iar seara, va spuneam zilele trecute ca am schimbat un pic ritualul. Dupa ce le fac baie ne spalam pe dinti (asta e noua ... abia acum de curand am inceput cu David), dam pupici lu' tati si lu' mamaie si ii duc in dormitor. Urmeaza rugaciunea. Il iau mai intai pe David in brate, iar el se lipeste asa de frumos de mine... si pune capul pe umarul meu, iar eu ma plimb cu el prin camera (cu lumina stinsa) cat spun in soapta Tatal nostru si Ingerasul. Sta ce sta si se mai ridica din cand in cand, se uita la mine si zice "mami?..."... ca si cand ar vrea sa ma intrebe ceva... da de fiecare data acelasi gest. E dulce foc... seara de seara asta este unul din momentele noastre speciale. Dupa ce termin cu el il pun in patut, o iau pe Mara si facem exact acelasi lucru. Ne pupam, ne spunem ca ne iubim, ne strangem in brate si fuge in pat. Dupa ce ies eu din camera incepe vorbaraia si hlizeala... si mie mi-e drag de numai pot de ei.
M-am intins, dar asa e la noi. Momentan eu sunt foarte multumita de faptul ca n-avem probleme cu somnul. E adevarat ca suntem si intr-o pauza cu dintii. Sper sa o tinem tot asa... vedem ce-o mai fi...

Am citit ca pe o poveste, abia ashteptam happy-end-ul...

Mergi la inceput