Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

chiar acum ma "sms-uiesc" cu babyblue e greu, mai are 2 sapt, s-a hotarat nasterea la 36 si ea acum are 34... bineinteles medicamentele merg intr-una...
lulusor, ce nume?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Am observat ca azi e ziua AlineiFilip: la multi ani sa fii sanatoasa, bebe sanatos si la termen! ne mai citesti?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata!

Felicitari Ilida! Bine ai venit bebe Tudor Andrei !

La multi ani AlinaFilip !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata!

Bine ai venit pe lume Tudor Andrei!!
Recuperare rapida Ilida si sa dea Dumnezeu sa vina lapticul!

La multi ani AlinaFilip!!

Oana 38+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Eu iar sunt chioara de somn ! Mama lor de colici! Cum de vin frate, numai noaptea ??? Mi-e o mila de asta mic, de nu mai pot...cand il vad ca se agita si-si freaca piciorusele si se strange ...nu prea plange, dar se frichine mereu

Nici nu stiu ce sa-i mai fac ca de mancat mananc OK, Infacol si Bonnisan se pare ca nu au nici un efect la el...cred ca o sa-i iau si altceva pt colici.

"Noaptea" mea incepe pe la 5-6 dimineata si se termina pe la 9...e bine !

Bine ca macar ziua mai doarme si el de mai pot face si eu cate ceva prin casa!

la toate !

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Hai Mihaa !

Hai Lissa!

Hai Alina !

Eu cred ca Savvy si Cristelle au nascut deja ca prea nu mai zic nimic !

Oana (Babylicious), acum am vazut ce putin mai ai si tu ! 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

La multi ani, AlinaFilip!!!

Eu cred ca Babyblue mai rezista inca 2 sapt. Ieri a implinit 34, daca nu ma-nsel. Transmite-i te rog Ireth urarile noastre de sanatate!

Cat despre numele propus de soacra-mea, e Wilhelm si imi displace tare mult. Taica-meu saracul nici n-o sa-l poata pronunta. Dar asa s-a numit tatal ei, socrul si fratele ei. Off, ce ma enerveaza chestiile astea!

lulusor77 35+ Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani, Alina!

Lulusor, este o situatie delicata, mai ales ca esti in relatii bune cu soacra. Sotul tau ce zice? Imi amintesc ca inainte de nasterea Evei, soacra-mea vorbise cu fata unei prietene de-a ei sa o naseasca pe Eva, iar fata a fost de acord. Noua nici macar nu ne-a spus, desi era hotarat demult ca nasa Evei va fi cea mai buna prietena a mea. Asa ca, eram la Bz in vizita si vine cuplul respectiv, ei stiau ca vor fi nasi, noi nu stiam nimic, si nu intelegeam la ce se refera, iar soacra-mea l-a luat pe sotul meu de-o parte sa le spuna "nasilor" ca nu sunt eu de acord Ca la nebuni, 4 oameni pusi intr-o situatie naspa, absolut degeaba.

Filip va avea si el al doilea nume, Costin, ca sa se sarbatoreasca in aceeasi zi cu Eva, care e si Elena.

Am calcat o serie de lucrusoare, am facut pauza de cafea sa-mi mai creasca tensiunea si ma gandesc cu groaza la urmatoarea tura. Voi ce fel de hainute ati luat la spital pentru bebe? Ma refer la hainutele de stat in spital, nu la scosul din spital.

Si mai am o intrebare. Saptamana asta urmeaza sa ma vad cu medicul cu care voi naste, omul lucreaza numai la spital, nu are si cabinet. Daca ati avut/aveti un astfel de doctor, cati bani ati dat, cum i-ati dat? Off, tare mi-e nustiucum de astfel de gesturi, ma gandesc sa nu-i dau deloc, si sa plusez la nastere (cand banii ii va da sotul)

Ma intorc la rufele mele.

Btw, sunt si eu pe feisbuc, Andra Tatu, n-o am decat pe Roberta pana acum

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

FlorinaV, ce mai faceti? banuiesc ca sunteti la rulota....

Anaemi, as vrea sa te sfatuiesc, dar n-am cu ce, tua ai deja maxim de experienta. Eu stiu ca asta e, durerile alea tin ceva pana se adapteaza tubul digestiv, la noi s-au terminat cand a invatat sa ragaie

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Adra

- la spital ,Petru a purtat doar un singur rand de lucrusoare : body cu maneca scurta+ pantalonasi cu piciorus (dintr-o zi jumate cat am stat in spital mai bine de jumatate a stat in "chiloti" la bronzat ...dar am avut pregatite mai multe schimburi tot cu body cu maneca scurta+ pantalonasi cu piciorus)

- si eu am fost la controale la doctor tot la spital si ii dadeam cam cat este o consultatie la privat; dar daca ti-e nu stiu cum sa-i dai ai putea sa-i plusezi la nastere

Spor la calcat!

Eu acum stau cu bebe si ma dau pe net! ... apoi mai fug sa mai fac cate ceva...asa in reprize

Mergi la inceput