Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)
Raspunsuri - Pagina 10
Ireth spune:
corry
la gemeni care e termenul "limita"? adica daca la o sarcina normala sunt 40 de saptamani, pentru gemeni care e limita de calcul?
sunt curioasa cat mai ai
cred si eu ca abia astepti sa-i vezi!
35+ 
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth corry la gemeni care e termenul "limita"? adica daca la o sarcina normala sunt 40 de saptamani, pentru gemeni care e limita de calcul?sunt curioasa cat mai ai 35+ ![]() |
Mi-au spus ca gemenii se scot la 37 s.
Deci...nu mai am mult

S-ar putea sa te intrec

33+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
Ireth spune:
hehehe, ar fi bine ![]()
nici eu nu cred ca prind 40 de sapt.
nu de alta, dar imi face inducere mai devreme. undeva la sfarsitul lunii asteia, sper eu ![]()
35+ 
anaemi spune:

Ireth, eu am si sling si wrap. Dar l=am luat in sling pt ca in wrap, acum, ne incingem amandoi...si asa ieri am transpirat oleaca . Data viitoare incercam sa vedem sum sta si in carut, ca altfel, daca este asa de cald ne 'nadusim prea tare ![]()

Oxi, sincer si eu ma mir ca l-am nimerit. La Anastasia l-am folosit de la 7-8 luni, cand deja era f simplu de folosit. 
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
Ireth spune:
ce liniste e pe-aici.... se vede ca sunt din ce in ce mai multe mamici, nu mai au timp de palavre ![]()
chiar, noi continuam odiseea noastra si dupa ce nastem, nu? adica ne mutam la alt capitol din viata noastra: scutece, colici, alaptat, si altele...
anaemi, merci de explicatie 
sa stii ca si mie mi-e frica de depresia proaspatului tatic, pentru ca am impresia ca al meu ia totul mult prea "light". are probleme cu somnul, nu suporta nici macar priza sa o lase deschisa peste noapte ("bazaie ceva pe-acolo"
) dar trebuie sa stea in camera cu un nou nascut?? si daca bebe urla din ora in ora?
sincer, chiar mi-e teama, mai mult pentru el decat pentru mine ![]()
35+ 
anaemi spune:
Corry,
si iti multumesc...dar pana sa arat eu asa bine cum spui, este caaaaaaale luuuunga. Deocamdata sunt numai cearcane si cu vreo 8 kg in plus
(am scapat de 9 sapt asta
). Dar nu ma stresez a trecut doar o saptamana ![]()
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ireth ce liniste e pe-aici.... se vede ca sunt din ce in ce mai multe mamici, nu mai au timp de palavre chiar, noi continuam odiseea noastra si dupa ce nastem, nu? adica ne mutam la alt capitol din viata noastra: scutece, colici, alaptat, si altele... anaemi, merci de explicatie ![]() sa stii ca si mie mi-e frica de depresia proaspatului tatic, pentru ca am impresia ca al meu ia totul mult prea "light". are probleme cu somnul, nu suporta nici macar priza sa o lase deschisa peste noapte ("bazaie ceva pe-acolo" ) dar trebuie sa stea in camera cu un nou nascut?? si daca bebe urla din ora in ora?sincer, chiar mi-e teama, mai mult pentru el decat pentru mine 35+ ![]() |
Hehehe, asa era si al meu...si inca mai are momente. Cateodata il deranjeaza si zgomotul respiratiei
.Deci,pana la urma, chiar este posibil sa faca si taticii depresie ???
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Ireth spune:
DA, se poate 
pentru ca se simte neglijat, pentru ca se simte neputincios, pentru ca, pentru ca....
wow, deja ai dat jos 9 kg!! felicitari
iar o sa fii o mamica model din toate punctele de vedere ![]()
35+ 
al3xutza_81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anaemi
Hehehe, asa era si al meu...si inca mai are momente. Cateodata il deranjeaza si zgomotul respiratiei .Deci,pana la urma, chiar este posibil sa faca si taticii depresie ??? Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... |
confirm si eu cele detaliate de voi cu un sot extreeeem de sensibil spre disperarea mea
abia astept sa vad cum de crizeaza!
astazi am primit si noi patutul de la bebedesign si lenjeria e superbaaaaaa
, am luat-o pe cea brodata cu KITTY roz deschis dantelat! e o minune! cred ca si bubulina e de aceasi parere ca dadea din craci cand le-am luat de la curier Cu drag,
Alexandra, cea mai fericita
cu
Anastasia (DPN 28 iulie 2011)
sdcristian spune:
hello gagici
astazi ne-a controlat dl dr gine si a zis ca pacat ca dna de la neonato ne lasa doar maine ca din partea lui...
de ieri m-am tot rugat sa fie nasteri multe, ca mai erAu numai 2 paturi libere...
si vine neonato si intreaba - da tu nu vrei totusi sa pleci azi? ca maine nu as prea veni ca am liber
asa ca
SUNT ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
mama de Carol (29.12.2008) si
37+ cu
Patrick
blog