Iul-Aug 2011-Hai Mihaa! Bv Ilida & Edelweiss! (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

corry la gemeni care e termenul "limita"? adica daca la o sarcina normala sunt 40 de saptamani, pentru gemeni care e limita de calcul?
sunt curioasa cat mai ai cred si eu ca abia astepti sa-i vezi!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

corry la gemeni care e termenul "limita"? adica daca la o sarcina normala sunt 40 de saptamani, pentru gemeni care e limita de calcul?
sunt curioasa cat mai ai cred si eu ca abia astepti sa-i vezi!

35+

Mi-au spus ca gemenii se scot la 37 s.
Deci...nu mai am mult
S-ar putea sa te intrec

33+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

hehehe, ar fi bine
nici eu nu cred ca prind 40 de sapt.
nu de alta, dar imi face inducere mai devreme. undeva la sfarsitul lunii asteia, sper eu

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Ireth, eu am si sling si wrap. Dar l=am luat in sling pt ca in wrap, acum, ne incingem amandoi...si asa ieri am transpirat oleaca . Data viitoare incercam sa vedem sum sta si in carut, ca altfel, daca este asa de cald ne 'nadusim prea tare

Oxi, sincer si eu ma mir ca l-am nimerit. La Anastasia l-am folosit de la 7-8 luni, cand deja era f simplu de folosit.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

ce liniste e pe-aici.... se vede ca sunt din ce in ce mai multe mamici, nu mai au timp de palavre
chiar, noi continuam odiseea noastra si dupa ce nastem, nu? adica ne mutam la alt capitol din viata noastra: scutece, colici, alaptat, si altele...

anaemi, merci de explicatie
sa stii ca si mie mi-e frica de depresia proaspatului tatic, pentru ca am impresia ca al meu ia totul mult prea "light". are probleme cu somnul, nu suporta nici macar priza sa o lase deschisa peste noapte ("bazaie ceva pe-acolo" ) dar trebuie sa stea in camera cu un nou nascut?? si daca bebe urla din ora in ora?
sincer, chiar mi-e teama, mai mult pentru el decat pentru mine

35+

Mergi la inceput

Corry, si iti multumesc...dar pana sa arat eu asa bine cum spui, este caaaaaaale luuuunga. Deocamdata sunt numai cearcane si cu vreo 8 kg in plus (am scapat de 9 sapt asta ). Dar nu ma stresez a trecut doar o saptamana

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

Citat:

ce liniste e pe-aici.... se vede ca sunt din ce in ce mai multe mamici, nu mai au timp de palavre
chiar, noi continuam odiseea noastra si dupa ce nastem, nu? adica ne mutam la alt capitol din viata noastra: scutece, colici, alaptat, si altele...

sa stii ca si mie mi-e frica de depresia proaspatului tatic, pentru ca am impresia ca al meu ia totul mult prea "light". are probleme cu somnul, nu suporta nici macar priza sa o lase deschisa peste noapte ("bazaie ceva pe-acolo" ) dar trebuie sa stea in camera cu un nou nascut?? si daca bebe urla din ora in ora?

35+

Hehehe, asa era si al meu...si inca mai are momente. Cateodata il deranjeaza si zgomotul respiratiei .

Deci,pana la urma, chiar este posibil sa faca si taticii depresie ???

Mergi la inceput

DA, se poate
pentru ca se simte neglijat, pentru ca se simte neputincios, pentru ca, pentru ca....

wow, deja ai dat jos 9 kg!! felicitari iar o sa fii o mamica model din toate punctele de vedere

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Citat:

35+

Hehehe, asa era si al meu...si inca mai are momente. Cateodata il deranjeaza si zgomotul respiratiei .

Deci,pana la urma, chiar este posibil sa faca si taticii depresie ???

confirm si eu cele detaliate de voi cu un sot extreeeem de sensibil spre disperarea mea ! si unde pui ca avem doar o garsoniera!

abia astept sa vad cum de crizeaza!

astazi am primit si noi patutul de la bebedesign si lenjeria e superbaaaaaa , am luat-o pe cea brodata cu KITTY roz deschis dantelat! e o minune! cred ca si bubulina e de aceasi parere ca dadea din craci cand le-am luat de la curier !

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia (DPN 28 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

hello gagici

astazi ne-a controlat dl dr gine si a zis ca pacat ca dna de la neonato ne lasa doar maine ca din partea lui...

de ieri m-am tot rugat sa fie nasteri multe, ca mai erAu numai 2 paturi libere...

si vine neonato si intreaba - da tu nu vrei totusi sa pleci azi? ca maine nu as prea veni ca am liber

asa ca

SUNT ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

mama de Carol (29.12.2008) si 37+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput