Bansko Bulgaria

Bansko Bulgaria | Autor: mari78

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ma gandeam sa rezerv un apartament pe booking pentru cateva zile in Bansko (mi-a placut hotelul Bansko Royal Towers). A fost cineva in Bansko, in special vara ? E o statiune pentru ski mai mult. Cum e drumul pana acolo? Orice informatii imi sunt de folos.

Multumesc !

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Noi am fost la Bansko in mai multe randuri, dar numai iarna la ski. Drumul mi s-a parut lung si foarte slab semnalizat, sunt putine indicatoare, dar daca ai gps e ok pana la urma.In statiune sunt restaurante bune, noi am mers pentru ski si nu stiu in afara de ski ce se poate face.

Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Se pot face multe trasee montane. Si noi am fost doar la ski, dar gazda de la pensiune ne-a povestit ca e un loc foarte interesant si pentru vacanta de vara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Acum 2 saptamani, cand ne-am intors din concediu in Grecia am trecut prin Bansko pentru ca era doar o abatere de 40 de km de la drumul nostru prin Sofia. Am zis sa vedem cum e statiunea pentru ca aveam mai demult in gand sa mergem iarna la ski acolo.

Iti spun sincer am ramas foarte dezamagita. In primul rand era foarte pustiu. Nu ca as fi adepta statiunilor zgomotoase...dar chiar nu vedeai oameni pe strada (desi era duminica dupa amiaza). Intre hoteluri...mult moloz....nu erau alei pe care sa te plimbi, nu erau magazine, nu locuri de joaca pentru copii. Ne-am fatait un pic cu masina pe acolo...am coborat si ne-am plimbat un pic pe malul unui rau si cam asta a fost tot.

Mi-a dat impresia de localitate bulgareasca, in care s-a investit in cateva hoteluri (probabil ca sunt ok) si cam atat. Peisajul frumos, drumul relativ ok pana acolo dar sincer nu as merge vara acolo. Cel putin nu acum. Poate iarna partiile de ski sunt bune si e mai multa animatie.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri ! Ne mai gandim daca sa mergem in Bansko sau sa cautam mai aproape, tot in Bulgaria...fetita cea mica nu stiu daca ar rezista la un drum asa lung...gasisem hoteluri de 4 stele cu oferte foarte bune...

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput