O noua teapa in numele Romtelecom
Raspunsuri - Pagina 2
b.nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui capcaunul Ce treaba are Romtelecomu cu faptul ca un infractor oarecare incearca sa gaseasca fraieri care sa-i vireze moca bani in cont? Dupa titlu s-ar crede ca Romtelecom are vreun amestec. Dar fraude de astea se-ntampla si-n numele Orange, Vodafone, ING, BCR, Raiffeisen, Dacia, Nokia, Carrefour, Auchan, ABC, DEF, ... XYZ. Eu am o metoda sigura care ma scuteste de timp pierdut, intrebari inutile si nervi (nervi doar daca as fi credul): cand aud de castiguri sau promotii spun "multumesc, nu" si inchid telefonul, iar cand vad (e)mailuri cu promotii sau castiguri nu ma obosesc sa le deschid ci le trimit direct in trash. |
Capcaunule si eu procedez la fel!
Eu am devenit atat de paranoica incat la promotiile Vodafone pe care le primesc frecvent pe mobil nu le raspund decat dupa ce le verific la sediile lor.
Prefer sa le pierd promotiile(de ce nu iau masuri de siguranta,nu sunt interesati?) decat sa iau teapa.
Edip spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
De maica-mea s-au descotorosit dupa 28 de ani de munca in Posta&Telecomunicatii,aka varianta finala ROMTELECOM *Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit![]()
|
tu chiar crezi ce zici aici? ce bun era comunismul,nu?
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Edip
tu chiar crezi ce zici aici? ce bun era comunismul,nu? |
ce treaba are comunismul cu faptul ca telecomunicatiile romanesti s-au vandut pe nimica toata,ca multe alte institutii de stat!?Da,cred ce zic..stii de ce?Maica-mea a fost operator-telefonist ani de zile si stiu cum le presa cu numarul de apeluri preluate,modul de discutie cu abonatul,le asculta de le rupea,le nota..venea acasa nici nu mai putea vorbi,nici nu mai stia ce-i cu ea.
Ia suna tu acum la Romtelecom si vezi ce frumos esti "abordat" de noii operatori angajati de pe bancile facultatii,sau nici de acolo.Acum nu ii mai pune "faca simtita caldura in glas".
*Blackmoon Lady
9+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Si ce legatura are infractorul oarecare care tzepuieste oamnii dand telefoane cu privatizarea/restructurarea Romtelecom? Daca o fac mai eficienta, mai profitabila si fara datorii la stat f. bine, sa o reorganizeze/ restructureze /re-cevorei . Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura,era un
la discutia pomenita de Paff cu 31 ani de munca.Si m-am racorit si io nitel
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura25 spune:
Eu sunt multumita de serviciile ce mi le ofera acum Romtelecom. Am plecat in urma cu ceva ani de la ei la RDS pt ca aveau oferte mai bune. Dupa cativa ani m-am intros la Romtelecom pt ca acum ofertele si serviciile lor sunt mai bune decat ale concurentei. Deci au facut ceva pasi in fata, s-au schimbat in bine. Asa ii percep eu cel putin.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Edip spune:
| Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
ce treaba are comunismul cu faptul ca telecomunicatiile romanesti s-au vandut pe nimica toata,ca multe alte institutii de stat!?Da,cred ce zic..stii de ce?Maica-mea a fost operator-telefonist ani de zile si stiu cum le presa cu numarul de apeluri preluate,modul de discutie cu abonatul,le asculta de le rupea,le nota..venea acasa nici nu mai putea vorbi,nici nu mai stia ce-i cu ea. Ia suna tu acum la Romtelecom si vezi ce frumos esti "abordat" de noii operatori angajati de pe bancile facultatii,sau nici de acolo.Acum nu ii mai pune "faca simtita caldura in glas". *Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit![]()
|
Nu ma pune sa imi aduc aminte de telefonistele de la Romtelecom ca am lucrat acolo in anii 90 si stiu f. bine care era situatia atat din interior cat si din exterior. Iti spun doar ca esti subiectiva.
Si f. bine ca au privatizat mamutul ala.. Nu conteaza ce si cum au facut, dar cel putin au putut crea un mediu privat in care s-au lansat alte firme de telecomunicatii. Cu ocazia asta ,ai acum posibilitatea sa alegi ce operator vrei in cele mai multe cazuri.
My_Lady0091 spune:
Edip,am precizat mai sus ca am un "of".deci,da,sunt subiectiva.
Dar realitatea-i crunta-sa dai zeci de mii de oameni afara la 40-50 ani nu e un fapt sa-l poti trece cu vederea(pana la pensie mai au cel putin 20 ani munca).aceasta categorie nu se poate orienta spre un alt domeniu de activitate asa usor..sunt multe de spus...
stiu ca restructurarile s-au facut in punctul incipient al crizei.si stiu ca mai sunt si alte cazuri similare care au urmat.stiu ca e criza si asa e peste tot.daca privim la general-e criza,daca privim in mod individual oamenii,ca pe niste fiinte vii si nu ca pe niste statistici,numere de someri,liberi profesionisti pe o hartie,e sinucidere curata!
Nu as vrea sa mai dezbat mult
, din respect pentru participanti si initiatoarea subiectului.Ideea era alta...
Si nici sa ajung la polemici de genul "privatizarea-comunismul-democratia- etc si blablabla.
Edip
*Blackmoon Lady
b.nica spune:
Fetelor nu va infierbantati!
Bombanesc la fiecare factura dar cum mai toate rudele mele in varsta din capitala si din provincie si pe care trebuie sa le contactez periodic si intens de sarbatori sunt constanti clienti ai RT, mi-am zis ca nu prea se merita sa schimb firma avand in vedere facilitatile oferite de aceasta companie.
M-au cadorisit si cu telefon(basca inca unul de la o matuse care nu stia sa butoneze si care acum este a doua linie telefonica fixa in vila mea,
) si mai nou mi-au mai oferit o facilitate.
Una peste alta pot sa spun ca s-au orientat pe un esantion,mic sau mare nu cunosc,dar care este,categoric,interesat si stabil.
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui b.nica Fetelor nu va infierbantati! Bombanesc la fiecare factura dar cum mai toate rudele mele in varsta din capitala si din provincie si pe care trebuie sa le contactez periodic si intens de sarbatori sunt constanti clienti ai RT, mi-am zis ca nu prea se merita sa schimb firma avand in vedere facilitatile oferite de aceasta companie. M-au cadorisit si cu telefon(basca inca unul de la o matuse care nu stia sa butoneze si care acum este a doua linie telefonica fixa in vila mea, Una peste alta pot sa spun ca s-au orientat pe un esantion,mic sau mare nu cunosc,dar care este,categoric,interesat si stabil. |
aici nu te contrazic.ai dreptate.
eu ma refeream la cealalta parte a existentei institutiei, adica la "bucataria interna".Nu neg ca privatizarea RT a adus salarii mari,prime,ore suplimentare platite dublu...a fost fumos.cat a durat
*Blackmoon Lady
Paff spune:
Era un pic de offtopic,cum a spus si My_Lady.Eu stiu exact cum stau treburile dar atunci cand te afecteaza direct tinzi sa vezi totul altfel.In fine,nu are rost sa discutam aici.
Eu deschisesem subiectul pentru ca nu toata lumea cand aude asa ceva are puterea sau "mintea" sa spuna multumesc,nu ma intereseaza.Eu aici pe forum am citit multe si de exemplu chiar ieri citeam despre cei care suna din strainatate si aud un mesaj inregistrat care le spune sa astepte si asa mi-am putut lamuri o verisoara din Italia care o patise si nu intelegea cine ii raspunsese pe telefonul unui prieten.