Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata burtici,

Va multumim pentru aprecieri
Ylari: mult succes
Lexi: atat de draguta e poza in care Maria anunta vestea cea mare. Felicitari pentru eco si pentru fetita.
Biancabia: sa iti fie de bine . Se zice oricum ca cele mai slabe la inceputul sarcinii iau mai mult in greutate.
Lady: cu cine te-ai certat?
dr anca: toti imi spun ca o sa am un ajutor de nadejde din cauza diferentei de varsta. Eu sper .
Olishka: foarte dragute pozutele de pe contul comun . Si eu sunt ametita si lesinata permanent.
Apropos cine mai ia progesteron si ce doza?
Alice: foarte scumpica Mara ta (ca si mami de altfel).

Sa aveti o zi minunata si plina de soare,

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Neata fetelor,

Alice Elena - situatia este urmatoarea: Igg 5 (valoare permisa 0-10)si Igm 1 (trebuia sa iasa negativ). Igg spune ca am virusul si sunt imunizata, Igm spune ca este activ in acest moment... asta am inteles eu. In seara asta la ora 20:00 am programare la medicul ginecolog special pentru a interpreta aceasta analiza si a stabili daca intru pe tratament sau nu .
biancabia - am pisic in casa, pleaca vineri si o sa imi fie tare dor de el, dar am hotarat ca asa este cel mai bine. Sper ca totul sa fie bine!!!
lexi felicitari pt fetita, abia astept si eu sa stiu ce este bombonica ce imi da starile astea cumplite de greata.... pupa mama pe el!!!!

+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Puiuta, asa stiam si eu. F bine ca te duci la doc asteptam vesti.

Carina multumesc, dar sa stii ca mi-a luat ceva pana mi-am dat seama care esti tu si care e fata ta :)))

My lady esti sigura ca asa tarziu coboara outele? Si cei care se nasc in 36 sau prematur ce fac? :)

Mie mi-a aratat doc scrotul si putica copilului

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

carina eu iau utrogestan 4x 200mg pe zi pana la 12 sapt si apoi 1 x 200 / zi eu am obtinut sarcina prin FIV si mi-a dat dr asa mult sa tin sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

neata burtici
deci ne-am mai cunoscut putin prin intermediul pozelor...ma bucur,asteptam si alte fete
lexi,scumpa foc fetita ta,si oaaau mai vine una ,felicitari
olishca ,sunteti niste frumosi toti ,david e un dragut...iar ghioceii m-au dat pe spate
alice_elena ,din pacate asa este cum spune my_lady,se poate sa coboare si mai tarziu ,dupa nastere ,outele in scrot,iar la prematuri asta face una din diferente fata de cei ponderali(la termen)...iar intrauterin scrotul se poate asemana su labiile deci ceva se vede sigur,depinde de dr, cum interpreteaza ,eu cred ca dr. tau e unul bun si asa e cum a zis el
eu declar a 2- a zi fara greturi,poate scap de ele ca ar fi cazul

minunea mea 14+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

My lady esti sigura ca asa tarziu coboara outele? Si cei care se nasc in 36 sau prematur ce fac? :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 14+

se intampla asta:

In timpul vietii intrauterine la copilul de sex masculin, se dezvolta si testiculele. De la inceputul dezvoltarii lor testiculele se afla in abdomen. In mod normal inainte de nastere testiculele coboara in scrot, un sac care se gaseste sub penis. Cand un testicul nu coboara in scrot, asa cum ar trebui, atunci copilul va avea un testicul necoborat.
Aproximativ 5% dintre copii nou-nascuti sunt copii care au un testicul necoborat. Aceasta anomalie se intalneste mult mai frecvent la copiii nascuti prematur sau la cei care sunt foarte mici la nastere. Nu se cunoaste cauza care determina ca testiculul copilului sa nu coboare in scrot. Probabil ca sunt mai multe cauze care determina aceasta posibilitate.
La mai mult de jumatate din cazuri, testiculele coboara la locul lor pana la varsta de 3 luni. In cazul in carecopilul nu are coborate testiculele pana la varsta de 6 luni, trebuie examinat de catre medic, care va sugera tratamentul adecvat.

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina

Lady: cu cine te-ai certat?

-nu m-am certat,ca deobicei nu ma cert.Mi-am expus parerea printr-o descriere intocmai cu personalitatea userului in cauza.Anca_a este ID-ul userului.Habar n-am cine e(poate stii tu,ca esti mai veche)..dar stiu ce e.
Treaca...tre' sa suport semnul acesta 30 de zile in dreptul meu.E cam stanjenitor..parca as fi insemnata.Dar macar m-am racorit..semi-civilizat,ce-i drept,dar omului care-i hatru,tre' sa-i vorbesti in limba lui,ca sa ajunga mesajul la el

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iaura21

alice_elena ,din pacate asa este cum spune my_lady,se poate sa coboare si mai tarziu ,dupa nastere ,outele in scrot,iar la prematuri asta face una din diferente fata de cei ponderali(la termen)...iar intrauterin scrotul se poate asemana su labiile deci ceva se vede sigur,depinde de dr, cum interpreteaza ,eu cred ca dr. tau e unul bun si asa e cum a zis el

exact,nici nu puteai spune mai bine:scrotul poate fi confundat cu labiile.Deci, Lexi, sotul tau mai are o speranta!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata burtici!
As dori si eu parola contului comun, sa pot sa va admir si eu.
Eu aseara la cina am mincat un strudel cu mere, o felie de cozonac, un ecler so o tarta cu fructe . Sper sa nu mai repet experienta, ca o sa ma fac de 80 de kg.Bine macar ca nu am probleme cu greturile, decit cu somnul.
Pupici!
Lasa Lady ca trec repede 30 de zile si scapi de semnul rosu.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 8+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

mummy,ai PM.

Fug sa fac capitol nou!

Citat:

Mergi la inceput