Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

va multumesc pt aprecieri :)
lexi felicitari pt fetita sa fie sanatoasa si cumintitca
puiutza
, ai facut si igg si igm pt toxoplasma? daca igg e pozitiv nu e de speriat, e chiar de bine. inseamna ca ai avut contact cu virusul si ai anticorpi. daca igm e pozitiv, atunci ma gandesc ca trebuie sa anunti doctorul si sa urmezi un tratament. oricum, linisteste-te ca se rezolva

mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ylari, bravo ma bucur ca ti-au iesit analizele bine. spor la bebic ne ti si pe noi la curent cu ce mai faceti

mara
Mami de Mara Nicolle
(20.08.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ylari, ma bucur ca analizele sunt bune, mult succes la bebe, sa ne dai cat mai repede vestea cea buna!
Alice, multumesc pt. felicitari si urari!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 12+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna fetelor , ma bucur sa va vad vesele si optimiste...
Ylari felicitari ptr analize si spor la treaba .Faci foarte bine ca monitorizezi temp bazala , poti sa te ajuti si de ceva teste de ovulatie din ziua a 10 asa ptr siguranta ... restul vine de la sine despre procesul tehnologic nu este cazul sa discutam ca de toata lumea stie ... Pupici si asteptam vesti bune de la tine .
fetelor cu toxocara nu va stresati f tare .. la cate animale au fost pe strazi sunt convinsa ca multi am facut boala ... doar ca atunci cand nu este srcina nimeni nu o baga in seama . Asa este ... igiena mainilor este f importanta acum ... mai ales daca avem animalute in grija ....
Va pup somn usor si toate cele bune .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

My lady – tare draguta ai fost…m-ai auzit imediat cum am strigat dupa parola. Multam ! Am vazut pozele. Cate kg a avut printesa ta la nastere, am vazut ca aveai o burtica foarte mare.
Alice – cat de scumpica este Mara. Dar si de mami ne place !
Ylari – ma bucur ca totul este in regula si te asteptam in curand cu vestile bune. Succes la olimpiada !

in 9+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Puiutza ai contact in perioada asta cu pisici? Banuiesti de ce ti-ar fi putut iesi pozitiv? Adica faptul ca ai avut contact cu toxina e de bine insa partea a doua e mai delicata. Eu toata sarcina anterioara am fost speriata de toxo, nu sunt imuna si acum am aceleasi stres.
Da-ne vesti, ce ti-a spus dr

Bianca ALEXIS-ARIAN si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

mi-am activat si eu pm, poate imi trimite cineva parola, va rog. Multumesc

Bianca ALEXIS-ARIAN si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

lexi....felicitari pentru fetitza...dar sa stii ca fetitza se poate transforma in baietel pentru ca outele coboara in scrot si in sapt 39-40..deci poti avea surprize!!
da,am avut o burtica maaaaaaaaare,cu mult lichid amiotic!

Nicole, Rebecca a avut la nastere 3,650 kg.

Ylari-felicitari pentru vestile bune si sa vina bebe repede si sanatos!

Bianca ai PM!

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

neatza burtici ....
lexi felicitari pt fetita si noi ne dorim tot fetita dar presimt k este un mare baiat
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele !

va deranjez si eu. sunt o mamica de la buburuzele ian-feb.2011 si vreau sa va intreb daca sunteti interesate :

- www.compari.ro/umidificator-c4175/purline/hydro-6e-p36334291" target="_blank">umidificator NEFOLOSIT decat pt testare la 250 lei

si

- sterilizator la 100 lei

mai negociem ....

pup toate burticile , mamicile si bebelusii dragi.

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput