FIV in Ungaria 134

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara ... as avea o intrebare daca cineva din voi ma poate ajuta ... a facut cineva fiv cu ovule donate la szeged sau debrecen? am incercat sa trimit un mail la clinici la adrtesele de pe prima pagina dar nu stiu de ce nu pot ... imi scrie ca nu sunt activate sau asa ceva .... as avea sincer nevoie de cateva informatii de la cineva care a trecut prin asta ,multumesc pentru raspuns oricare ar fi acela ... bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

buna alina
sa stii ca in Ungaria donarea de ovule numai prin ruda apropiata se face si legal facand un act la notar, pe negru e cam greu sau deloc, clinicile nu se ocupa cu aceasta, dar daca ai ruda si faci legal atuncea se poate si te primesc impreuna cu donatoarea.
asa stiu de aici de la fete ca in cehia sau slovacia e legal si au banca de ovule, dar e f. scump.
bafta
noapte buna

Mergi la inceput

multumesc pentru raspuns ... incet incet incep sa-mi pierd toate sperantele de amai putea avea un bb.... foarte scump la ce te referi? 5-6-7 10 mii de euro?tot caut dar nu gasesc clinici care au banci de ovule ... am gasit ceva in grecia .... greu de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

apalina, intra pe topicul fiv cu ovocite donate.ai acolo toate detaliile. sau poate o contactezi pe mami_vreau, ea stie multe, numai ca nu prea a mai intrat pe forum de multicel. poate, totusi, mai citeste si vede pm.
ocazie cu care, mami_vreau, vechitura neserioasa ce esti, hoashka ramolita care ai uitat de noi, te salut si iti tinem pumnii si eu, si adr, si samira, si sotzii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliana2707 spune:

Dragele mele, va scriu de la Helios, unde e absolut minunat, daca alegeti sa va cazati aici nu veti gresi. Ieri am facut embrio transferul a doi frumosi embrioni, unul de 10 celule si celalalt de 8, am avut la punctie 11 ovocite din care 7 s-au fecundat, ieri PK mi-a spus ca 4 din ei erau de foarte buna calitate iar ceilalti 3 erau in plin proces de dezvoltare. Acum ca v-am ametit cu atatea cifre, as vrea sa va intreb daca este normal sa ma doara un pic burta, la fel si ovarele dar suportabil, nu sunt dureri mari. Sa aud vesti bune si de la voi!

Mergi la inceput

Adi ,multumesc pentru raspuns .incerc sa intru acolo dar se pare ca fetele n-au mai activat de prin martie acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adino
pai ce???te astepti sa mai auzi de mami pana de Craciun???

multa bafta tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Ma poate ajuta cineva cu un sfat, va rog, am fost ieri la szeged si chistul meu nu s-a absorbit, a mai scazut dar este tot acolo si Zadori a zis ca nu facem nimic pana nu dispare. A mai fost cineva in situatia asta? Ce ati luat in afara de AC? Ma gandeam la ceva naturiste dar as vrea sa stiu sigur ce as putea lua. Help!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dinara31 spune:

Buna eliana2707. Da, este normal sa te doara burta si ovarele. Eu am facut transferul de embrioni in 9 iulie si au fost zile cand aveam dureri insuportabile.
Iti doresc multa bafta, embrioni lipiciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

pentru chisturi ovariene se poate lua
-extract gemoterapic de coacaz 30-50 pic dimineata inainte de masa
-extract gemoterapic de zmeur 30-50 pic seara inainte de masa
-carpicon supozitoare 2 sup./zi din ziua 5 a CM - 10 zile.
Tratamentul se poate face 2-3 luni.
Regim alimentar - lactovegetarian.

Ar fi o idee de tratament naturist...acum depinde si ce dimensiune are chistul.

anchusa

Mergi la inceput