FIV in Ungaria 134
Raspunsuri - Pagina 13
cybele spune:
salutari unguroaicelor!
cine a facut cu PK FIV2, sau ET, imi povestiti si mie cum ati procedat? V-a dat protocolul pe mail, cum v-ati luat retetele, etc? chestii de-astea mai organizatorice? ca presupun ca n-ati mai fost la Buda pt consultatia premergatoare FIV.
Adc, nice to see you ma bucur ca esti bine, te astept ca aristica sa imi zici ce ascunzi in burtica
Gretta, zic si eu la fel ca la recoltare PAP nu avea cum s a iti puna un diagnostic de endometrioza.
Gretta spune:
edennoa, carita: ma voi programa la un endocrinolog. Noroc cu voi, caci v-am citit mesajele voastre ca altfel nu ma uitam pe analizele mele si nici nu descopeream ca nu e in regula.
aristica: Iti multumesc tare mult de incurajari. Nici nu stii prin ce am trecut zilele astea doua, sunt terminata psihic! Mai ales ca nu stiu nimic de endometrioza.Acum am citit si forumul recomandat de tine. Iar ca simptome: ma doare burta la menstruatie, dar asa ma doare de cand ma stiu, cheaguri nu am, sangerari abundente NU, doar ca ma cam doare in partea de jos cum ar fi ovarele intre menstruatii, lucru care nu se intampla pana acum. Si am mai citit pe forum ca daca te doare la contact atunci ai putea avea endometrioza. Dar ce inseamna ca te doare: in tot timpul contactului sau doar la inceput? Caci de ex. pe mine ma doare chiar la inceput dr zicea ca poate nu sunt prea incalzita si ca asa avea uterul cam mic.Iar tie ce ti-a iesit la PAP avand in vedere ca ai sau ai avut endometrioza?
cybele: Da intr-adevar iti impartasesc parerea si anume cum putea sa-mi dea acest diagnostic cand doar s-a uitat! Mi-a luat pap-ul si s-a uitat, nu control cu mana, nu eco, nimic! Cum zicea si Aristica: ca sa dai acest diagnostic trebuie facuta laparoscopia, nu?
Oricum, nu mai sunt buna de nimic asta va pot spune! Drept si prin urmare am sunat un medic ginecolog la Szeged altul decat Zadori si m-am programat in august caci m-am gandit ca pana dau de Zadori si ma intalnesc cu el sa nu stau asa degeaba. Caci vreau neaparat inca o parere! Iar la analiza de la lama mi-a iesit ca asa avea candida! Poti face si candida si endometrioza in acelasi timp?
In speranta ca nu v-am plictisit va pup si va multumesc tare mult ptr raspunsuri!
Dinara31 spune:
Buna din nou tuturor. Ieri am fost la Debrecen pentru analiza de sange care sa ateste sau nu sarcina. Nu am avut noroc, din pacate
samira33 spune:
cybele,nu mai faci consultatie la Fiv2.
scanezi toate rezultatele analizelor si le trimit pe mail si tot pe mail primesti si schema.
in ceea ce priveste injectiile...aici trebuie sa apelezi la o fata care este in Ungaria...ii da PK reteta pentru tine...iti cumpara tratamentul si ti-l aduce cand se intoarce in RO...asta ca sa scutesti tu un drum acolo.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
monilaza spune:
Fetelor, am inceput AC de 2 zile. Am o presiune la ovare. E normal? Nu am mai luat AC niciodata si nu prea stiu cum se manifesta.
Oare sa continui sa beau ceaiul de funze de zmeur pt fibrom sau sa ma opresc? Nu stiu ce sa fac.
Cris_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui edennoa eu am avut tsh de 3.92 si cu euthyrox de 12.5 (jumate de tableta) a scazut la 2.5 in 3 luni; dupa care am suplimentat la euthyrox de 25 (o tableta) si am ajuns la 1.45 stabil dupa alte 3 luni; se verifica din 3 in 3 luni si NEAPARAT sub controlul medicului endocrinolog; daca bine retin esti din Cluj iti recomand sa mergi la Dr. Bianca Man care are experienta cu tshul pt fiv |
Cand ai timp, imi trimiti un PM cu datele de contact ale dr. tale? Te rog
aristica spune:
gretta mie PAp-ul imi iese II de vreo 5 ani, deci e o.k. Am facut unul chiar acum 2 luni si a iesit la fel de bine. deci nu te gandi la diverse complicatii, da?
cat despre endometrioza si candida...pai astea n-au bre, nicio legatura una cu alta. Endometrioza este de fapt tesut care normal trebuie sa se gaseasca in interiorul uterului, dar se gaseste la exteriorul lui si pe langa, adica: ovare, trompe, uneori vezica si foarte rar poate uca/cobori mult mai mult. este, prin natura ei, o formatiune benigna - e adevarat ca se manifesta ca una maligna, dar nu este si sunt foarte rare cazurile in care poate deveni maligna. tratamentul este chirurgical (laparoscopic), hormonal (inducerea menopauzei prin 3 injectii de diphereline), medicamentos (prin administrarea de anticonceptionale, fara pauzele obisnuite), si, desigur cel mai bun tratament: O sarcina. trebuie sa eviti lactatele, mararul...de fapt trebuie sa eviti multe, dar le gasesti la topicul unde deja ai inceput sa citesti.
Candida apare la o usoara scadere a imunitatii organismului, poate aparea bucal sau vaginal si se trateaza foarte usor, cu ovule. Eu nu zic sa te apuci sa te operezi, ca poate nici n-ai endometrioza. Eu zic doar ca ti s-a pus un diagnostic asaa, de florile marului. Fa o eco intravaginala la un doctor specializat in FIV, unde vrei tu si roaga-l sa se uite bine-bine pe la ovare si trompe. Dar nici asa nu vei sti sigur daca e ceva endometrioza p-acolo, ca la mine, ecografic, totul era parfum, doar laparoscopic s-a vazut. Important e sa te linistesti. Poti avea copilasi cu endometrioza, da?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
cybele spune:
samira, sarumana de info! da, astept si eu sa vad cum se aliniaza fetele la start , eu sunt mai la coada, asa, spre sf de an. tu te-ai hotarat cum incepi?
monilaza, eu n-as combina AC cu produse naturiste, in nici un caz...
dinara, imi pare rau...
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Dinara31 spune:
Buna din nou fetelor. Am vb cu medicul azi si mi-a zis ca valoarea HcG-ului meu, la 12 zile dupa transferul de embrioni este 4,4. Deci e sigur 100% negativ? Nu poate exista sarcina?