FIV in Ungaria 134
Raspunsuri - Pagina 11
Gretta spune:
Va multumesc tare mult ptr raspuns. Voi mai insista. Inca o intrebare as avea, cat costa o consultatie, o prima consultatie? Si de cand te preia cat dureaza pana incep procedurile necesare unui FIV? Va pup pe toate
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gretta Va multumesc tare mult ptr raspuns. Voi mai insista. Inca o intrebare as avea, cat costa o consultatie, o prima consultatie? Si de cand te preia cat dureaza pana incep procedurile necesare unui FIV? Va pup pe toate |
La prima consultatie le Szeged am platit 21.000 forinti si a constat din eco+dicutia cu medicul. Ai mai trimis mail la Zadori?
Cris_25 spune:
Si la Budapesta tot 21.000 forinti costa prima consultatie?
Daca apar prin zona fetele care au facut tratament pentru tiroida ... va rog sa-mi spuneti ce tratament ati facut si cam in cat timp v-a scazut valoarea TSH ... va multumesc!
samira33 spune:
cris si la Buda tot 21.000 forinti costa consultatia preliminara.
o zi buna tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
GeorgianaI spune:
Salutare la toate fetele!
Samira33, ai un id de mess ca vreau sa te intreb ceva, adresa mea e gionescu2002@yahoo.com.
Va pup si bafta multa celor care sunt in focuri acum.
samira33 spune:
georgiana,ai pm.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
carita spune:
grettaeu tot 21000Ft am platit la prima consultatie la dr Zadori ( eco + discutii cu el); mai insista cu e-mailul : eu ieri i-am dat un reminder la un e-mail trimis sambata dimineata( trebuia sa stiu cum sa continui cu medicatia ) si mi-a raspuns in maxim 1h : din cate stiu de la el le sorteaza si dupa subiect /importanta (el mi-a zis ca daca de exemplu sunt sub tratament de stimulare sa ii trec la subiect "under treatment " , sau cand a trebuit sa fac Beta hcg sa ii trec la subiect " Beta hcg " etc )
Cu siguranta ca o sa iti raspunda pana la urma daca insisti : important este sa mergi la un prim consult ca apoi o sa fie mai usor .
Bafta .
edennoa spune:
cris25 cu tshul trebuie sa ai rabdare, el scade treptat
tshul ideal pt fertilitate este 1 sau in jur de 1 (dupa cum mentioneaza toate site-urile americane); dr Kovacs cere sa fie sub 2.5 pentru a aproba tratamentul de fiv
trebuie sa ai in vedere ca tshul trebuie sa fie stabil la valorile alea si nu sa scada doar la valoarea aceea, pt ca poate sa fie doar o trecere prin valoarea respectiva si sa scada mai tare (nici prea mic nu e bine)
eu am avut tsh de 3.92 si cu euthyrox de 12.5 (jumate de tableta) a scazut la 2.5 in 3 luni; dupa care am suplimentat la euthyrox de 25 (o tableta) si am ajuns la 1.45 stabil dupa alte 3 luni; se verifica din 3 in 3 luni si NEAPARAT sub controlul medicului endocrinolog; daca bine retin esti din Cluj iti recomand sa mergi la Dr. Bianca Man care are experienta cu tshul pt fiv (pe mine dansa ma supravegheaza si imi place ca nu se grabeste sa creasca tratamentele decit daca e chiar justificat); nu e de gluma cu tiroida, daca o destabilizezi e cam nasol
in plus trebuie sa ai grija euthyroxul reactioneaza cu alte medicamente; trebuie sa il iei cu 30 min inainte de masa dimineata de preferinta la aceeasi ora pt efect maxim; 6 ore dupa aceea sa nu iei calciu sau orice alt medicament care interactioneaza cu el pt ca ii anuleaza reactia; trebuie sa fii linistita si calma pt ca tsh creste si de la stress; din cite stiu depinde si de anotimp si temperatura sau de alte tratamente hormonale care le faci; tocmai de aceea e important sa fie stabilizat cind incepi tratamentul de fiv
un fiv in Ungaria costa mult si cred ca e preferabil sa pregatesti din timp organismul sa fii cu toate valorile la optim decit sa te intrebi pe urma daca nu cumva te-ai grabit si de aceea nu ai reusit
eu aveam tsh f okay si stabilizat, dar aveam deficit de folati pe care nu l-am rezolvat cu 3-6 luni inainte de fiv (am crezut ca 2 luni e destul) si nu am reusit la fiv la dr K anul trecut in nov; dar cind s-a stabilizat si partea de folati am ramas insarcinata natural
iti doresc multa bafta si mai ales rabdare, fivul e cu bataie lunga si uneori cere pregatire pt sanse maxime; cred ca stiu mai bine fetele cu experienta pe forumul de fiv ca uneori desi esti pregatit la maxim tot nu iese; dar macar esti impacat ca ce tine de tine ai facut
s28
Citat: |
citat din mesajul lui Cris_25 Si la Budapesta tot 21.000 forinti costa prima consultatie? Daca apar prin zona fetele care au facut tratament pentru tiroida ... va rog sa-mi spuneti ce tratament ati facut si cam in cat timp v-a scazut valoarea TSH ... va multumesc! |
Cris_25 spune:
edennoa, multumesc din suflet de raspuns ... Uneori ma simt ca o incepatoare in ale FIV-ului , chiar daca am 2 fiv-uri la activ. Am intrebat medicul care s-a ocupat de FIV de atatea ori daca tiroida nu e o problema ... si el imi rapsundea mereu ca sa nu-mi fac griji, aia sa fie cea mai mare pb ... ca mi-a intrat probabil si mie in cap ideea ca nu-i pb ca e mai mare, atata timp cat e in limite ... Si uite ca sunt in pregatiri pt FIV 3 cu un istoric aproape inexistent: stimularea merge bine (s-ar zice ca reactionez bine chiar la doze mici ... ), ovocite peste 10 de fiecare data ... si totusi se fertilizeaza 2-3 la 72 ore ... si alea de 3-4 celule.
Asa ca ... probabil asta e solutia ... multa, multa rabdare ... si investigatii multe si marunte ... Doar ca timpul trece si eu am implinit deja 30 de ani ... E asa trist :(
samira33 spune:
cris...daca as mai avea eu 30 de ani...as fi extrem de fericita...asa ca nu ai motive de tristete.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite