Colectia de toamna-iarna 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
catutza spune:
La multi ani, Lavi!!! sanatate, fericire si un bebe mic cat mai curand
Noki, am intrebat dr, mi-a spus ca este ok daca nu mai are coji/bube, deci trebuie sa fie ok si ptr voi atunci
Maria , noi am ajuns la salina Turda acum vro 6 ani (cand eram gravida) si am urcat/coborat acele 14 etaje, a fost super atunci si chiar ne dorim sa ajungem si acum dupa renovare (pana atunci o sa ma delectez cu pozele voastre ), de mancat am mancat la acelasi restaurant si tin minte ca atunci cand am fost noi era martie-aprilie, nu erau turisti si am asteptat dupa mancare de nu s-au lungit urechile dar mancarea buna!
lavi02 spune:
Catutza multumesc de urari!
Am vazut si eu poze zilele trecute. Ina, tare draguti copilasii tai, vad ca fac o multime de activitati, bravo ca ii poti duce! Chiar ca seamana Rachel cu tine foarte mult!
Maria, f misto pozele atat de la Turda cat si de la mare, multumesc pt un pic de concediu virtual!
Roxi, frumoase poze si superbi copii! Merita toata zdroaba cand ii vezi cat de reusiti sunt!
madau spune:
Seara buna!
Am cam tras chiulul dar motivat , am avut o perioada super full, o groaza de treaba, am tras si o fuga la munte un we, am stat la Vama Cucului, am facut si o plimbare scurta prin Sibiu, apoi o tura de Transfagarasan. Ne-am reicarcat bateriile, parca presimteam ce va urma . Si a urmat o nebunie. mai intai Miruna care mi-a trantit o pneumonie de toata frumusetea, da-i tratament si nopti nedormite cu tuse groaznica, si taman cand ziceam ca ne-am linistit si am scapat, ne-a facut socra-mea pocinogul. Facu obstructie biliara cu icter mecanic, am gasit-o galbena toata, ne-a dus-o la Bagdasar unde au zis ca o opereaza de urgenta apoi ne-au sunat sa ne gasim un doctor la Floreasca ca doar acolo o pot opera laparoscopic. Si da-i si suna pe la toate cunostiintele, am gasit doctor si am stat apoi 4 ore la spital sa ne trimita o ambulanta sa ne-o mute. Care ambulanta n-a venit, bineinteles, nici dupa 6 telefoane, asa ca am sunat in ultima instanta la BGS si doar asa am reusit s-o mutam. In fine, a operat-o azi, e ok, dar ne-a rupt de oboseala si de bani . Sper sa ne linistim, nu de alta dar cedez nervos deja. Cam asta a fost viata noastra pe scurt.
In rest vad ca toata lumea e in vacante, plimbari, etc...sa va fie de bine!
Lavi la multi ani, cu intarziere, sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD tot ce-ti doresti
Noki speram sa treci cu bine de perioada asta si sa scapi fara bube
Fug acum sa bag maimuta la baie...sper sa mai intru mai des. Pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
lavi02 spune:
Madau aoleu, sanatate multa soacrei tale! De la ce a fost icterul mecanic, de la o piatra care a blocat bila?
Imi pare tare rau pentru necazurile pe care le-ati avut, bine ca s-a facut Mirunica sanatoasa!
roxisialexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lavi02 Catutza multumesc de urari! Am vazut si eu poze zilele trecute. Ina, tare draguti copilasii tai, vad ca fac o multime de activitati, bravo ca ii poti duce! Chiar ca seamana Rachel cu tine foarte mult! Maria, f misto pozele atat de la Turda cat si de la mare, multumesc pt un pic de concediu virtual! Roxi, frumoase poze si superbi copii! Merita toata zdroaba cand ii vezi cat de reusiti sunt! |
Merci!
maria_alexia spune:
Noki, ce mai face bufnita ta cu picatzele?
Anda, oare a plecat deja Nic in tabara? Cum e?
Madau, sa le rezolvati cu bine pe toate .
eu am o perioada taare aglomerata la serviciu, iar cumulez oboseal ala greu
roxisialexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Anda, oare a plecat deja Nic in tabara? Cum e? |
musai anda trebuie sa arate poze cu bagajul lui nic si aici, a pus pe fb, exemplar domne pregatit, am cazut in admiratie .
Succes sa treci repede peste perioada asta, papa multe fructe si legume ca sa fii vitaminizata.
anda77 spune:
Am fost ocupata:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=300&d=MzAwMDAwMDAwMDAxNzc4MzA*