Aspirante optimiste> 20ani (699)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Si eu am ovare polichistice dar am si ovulatie.
Kg in plus sunt si ele prezente,doar ca nu am acnee...si totusi am impresia ca va fi bine.

Elenush sa incerci sa iti tii mintea ocupata,sa iesi mai mult si sa lasi timpul sa treaca,nu forta lucrurile. Daca va fi sa fiti impreuna veti trece si peste asta, daca nu Dumnezeu iti va da semnele ca nu e omul potrivit pentru tine.
Poate din acest motiv bebelusul nu a mai venit,stia ca doar mami lui il merita.
Curaj!

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata intirziat si de la mine!
Scriu mai rar, dar va citesc "din umbra"...
Mi-au venit intre timp rezultatele de la testul imunologic - NK Cells, aspect absolut normal!
Am terminat deci intreaga serie de teste si nu s-a gasit nimic, asa ca sunt din nou pe baricade!!!
Sunt Z 21 din 27, am facut un test asa, mai mult de curiozitate - bineinteles negativ. Problema la mine e ca nu stiu sa deosebesc simptomele de sarcina de cele de CM, la mine sunt la fel , dar am asa, un "feeling"
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elenusht, imi pare tare rau ca dupa pierderea sarcinii a trebuit sa traiesti si necazul acesta cu sotul. Din pacate nu stiu ce sfat sa iti dau, doar vreau sa iti spun sa incerci sa fii puternica si linistita, sa ai incredere in Dumnezeu si sa te rogi sa va indrepte spre directia buna. Te imbratisez tare-tare!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

SS-Tzuky stiu ca lipsa rabdarii e problema multora dintre noi, dar mai ai rabdare cateva zile, si refa testul, poate e totusi mult prea devreme acum.

si sa dea Domnul sa fie !

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

SS-Tzuky, te inteleg asa de bine...sunt in ziua 23 din cm de 28...si am simptome (sper sa nu fie doar in capul meu): dureri de burta ca la menstruatie, niste crampe, ca niste carcei la burta (am mai simtit doar in sarcina asa ceva), greturi si pofta de ardei umpluti (si eu nu mananc aproape niciodata)...Stiu ca e imposibil sa am simptome acum, dar va povestesc si eu ce simt...

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Week-end placut fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Eu am fost la si m-am cam intins la cheltuieli; am emotii pana deseara cand vine sotul... cand o vedea cate chestii mi-am luat

Elena, Imi pare rau! nu pot sa imi imaginezi prin ce treci, cred ca as muri, serios! Poate totusi a fost mai bine ca nu a venit bebe, ce te-ai fi facut, daca ramanei singurica cu el...Ii doresc sa i se lumineze mintea! ca are mare nevoie! suntem alaturi de tine!

Maria, tu ziceai de folicul? ... sper ca nu ma insel....
Am patit si eu luna trecuta, unul din foliculi era mai mic decat cu 2 zile inainte, dr a zis ca e normal se poate si "resorbi" -sau ceva de genul- greu cu traducerea din fr in ro.
Ah si eu am kg in plus, dar nu am chisturi, dar probleme de ov.; iar dr a zis ca nu are legatura cu kg... mi-a zis odata ca atunci cand dr-ii nu stiu sa explice ce se intampla- dau vina pe kg - ce e simplu si pacienta crede!

Tzuky, Alex asteptam cu interes testele duble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

elenusht - sunt socata de ce ti se intampla! Nu pot sa cred ca dupa ce ai suferit o asa pierdere mai vine si lovitura asta. Scuze ca intreb dar de cand il simti mai rece, distant? Sau de cand a zis ca are o alta?
Of DD nu pot crede ca te raneste in felul asta!
Sa stii ca sunt alaturi de tine si ma bucur ca ai reusit sa ne spui ce ai pe suflet. E Foarte important sa te descarci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Elenush - nu vreau sa-ti dau sfaturi, dar ai grija sa nu-l "sufoci" rugandu-l sa ramana cu tine. Daca le cade cineva la picioare nu apreciaza persoana de langa ei, dar daca muncesc ca sa aibe acea persoana atunci o apreciaza. si apoi decat sa ramai cu el si sa ai viata un chin si sa nu fii apreciata si respectata mai bine fara el.

Tu fa cum crezi ca e mai bine pentru tine, dar eu in locul tau l-as pune sa se gandeasca foarte bine sa ia o decizie indiferent care ar fi ea, dar sa inteleaga clar ca tu vrei un copil si apoi sa o respecte. Nu simfonie la doua viori.

OOOOOOffff DDD imi pare tare rau! Sa fii tare! de incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ligia spune:

buna fetelor...am si eu o mare nelamurirereferitoare la tratamentul prescris de dr...acum o luna am pierdut sarcina la 12 sapt,o sarcina mult dorita si asteptata..dr mi-a spus ca a fost din cauza unei infectii urinare si din cauza febrei puternice..am fost la control sapt asta si mi s-a spus ca am un chist de 5 cm pe ovarul stang si un uter usor fibromatos..mi-a dat sa iau duphaston pana la venirea menstruatiei...si din prima zi stodette(anticonceptionale) si iar din ziua 15-25 duphaston...nu stiu ce sa fac...mi-e cam teama de combinatia asta..duphastonul este un progesteron ,anticonceptionalele contin si ele progesteron...sunt dezamagita pt ca l-a inceput mi-a spus ca pot incerca sa raman insarcinata dupa 3 luni..acum insa mi-a spus ca va trebui sa astept sa vedem ce se va intampla cu chistul...ma gandesc ca am ramas si asa f greu insarcinata daca mai iau si anticonceptionale ce voi face??

Mergi la inceput