Aspirante optimiste> 20ani (699)
Raspunsuri - Pagina 6
EllaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magddalena buna fetelor citesc atatea vesti proaste ..vin eu cu una buna sa va mai inveseliti ziua am fost azi la eco am un samburel de 6 mm inca nu s-a vazut inimioara e devreme la 5 sapt si 2 zile sunt in culmea fericirii sper sa nu se naruie totul mai merg pe 20 sa vad si inimioara pana atunci fac injectii la greu dar e ok sunt fericita suport orice va pup de molipsire multa sanatate sa aveti si linii rosii cat mai devreme nu m-am inscris la nici o odisee nici nu stiu cand e dpn-ul dar mai am timp asa ca va zic voua cum evoluez va pup |
Felicitari!!! ma bucur nespus pentru voi! Asta da veste buna!
dana0000 spune:
Neata fetelor!
Magda felicitari,chiar daca nu ne cunoastem asa ma bucur cand aud de "samburei"!
Urmeaza weekend-ul,sa va bucurati de el!
http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png
irmaria spune:
Buna dimineata!!
Magdalena felicitari!! Dupa atatea vesti proaste in sfarsit o veste frumoasa!
Va si sa aveti o zi frumoasa!
viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
Katy82 spune:
Buna fetele!
Lia suntem cu gandul la tine!
Eu o sa am uratii pe cap astazi deci o sa declar Z1 si incep tratamentul. Deci luna viitoare sigur nu e bebe ca nu avem voie dar in sept poate vin cu vestile bune.
Fetelor de Kitty mai stiti ceva?
Cine urmeaza la testare? Lore, nu? Bafta multa la toate.
Eu o sa cam stau cu cartea in brate vara asta, am la sf lui august un examen destul de greu. Pup pe toate.
Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
irmaria spune:
Eu sunt total debusolata. M-am hotarat sa ma duc la doctor sa vad de la ce am acele dureri insuportabile cand sunt la menstruatie + i-am spus ca incercam de ceva timp sa facem un bebe si nu se intampla.
Mi-a facut ecografie in ziua 10 si in ziua 12 (monitorizam ovulatia), care se lasa inca asteptata. Pe fisa am la diagnostic pus: posibil ciclu anovulator si posibil PCOS.
I-am spus ca eu im iau luna asta si temp. bazala si a zis ca nu am decat sa o iau dar nu e o metoda buna pentru a detecta ovulatia I-am zis ca DA, comparativ cu ecograful, sigur ca nu e la fel de buna... EVIDENT!!!!
Am plecat de acolo total nelamurita, fara un diagnostic precis, fara vre-un tratament dat... nici nu stiu cand trebuie sa ma mai duc, daca ma mai duc...
Ma enerveaza cumplit de tare doctorii astia carora nu le pasa ca pe timpul pacientului si pe banii lui se enerveaza si iti intorc spatele cand ai mai mare nevoie de ei!!
viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irmaria Eu sunt total debusolata. M-am hotarat sa ma duc la doctor sa vad de la ce am acele dureri insuportabile cand sunt la menstruatie + i-am spus ca incercam de ceva timp sa facem un bebe si nu se intampla. Mi-a facut ecografie in ziua 10 si in ziua 12 (monitorizam ovulatia), care se lasa inca asteptata. Pe fisa am la diagnostic pus: posibil ciclu anovulator si posibil PCOS. I-am spus ca eu in iau luna asta si temp. bazala si a zis ca nu am decat sa o iau dar nu e o metoda buna pentru a detecta ovulatia I-am zis ca da comparativ cu ecograful sigur ca nu e la fel de buna EVIDENT!!!! Am plecat de acolo total nelamurita, fara un diagnostic precis, fara vre-un tratament dat... nici nu stiu cand trebuie sa ma mai duc, daca ma mai duc. Ma enerveaza cumplit de tare doctorii astia carora nu le pasa ca pe timpul pacientului si pe banii lui ei isi bat joc!! viitoare http://www.fertilityfriend.com/home/28714c |
eu zic sa schimbi medicul sa mai ceri o parere nu poate sa iti de-a diagnosticul "posibil ciclu anovulator" dupa 2 luni sau 3 poate sa iti spuna clar daca ovulezi,eu am ovare polichistice si am intrebat-o pe dr mea care este diferenta dintre ovare polich si POCS mi-a zis in felul urmator ,, PCOS se asociaza cu pilozitate excesiva, obezitate si acnee", mi-a zis clar ca nu am PCOS, acum nu stiu la tine cum este, eu iti spun doar ce mi-a zis dr .
elenusht spune:
fetelor, nu am mai intrat pe forum pentru ca nu mi-a mai ars de nimic in ultima perioada....Dupa oprirea sarcinii, am aflat ca sotul are pe altcineva...dar ca nu asta e motivul racirii relatiei ci ca s-au acumulat niste frustrari in timp si nu mai rezista, ca el vrea sa simta ca traieste, ca are pofta de viata....vroia sa plece dupa ce am gasit mesajul trimis de el catre altcineva...in fine, l-am oprit am incercat asa vreo 2 saptamani care au fost groaznice, pline de tensiune, fara sa mananc si intr-o seara nu a mai venit acasa! am fost devastata, dar Dumnezeu mi-a dat putere sa merg mai departe!Marti am fost la biserica Sf Antonie din Bucuresti pentru a da acatiste si am mai vorbit noi doi si a zis ca are nevoie de timp sa ia decizia cea mai buna, ca tine la mine ca na avem atatea lucruri impreuna, dar....exista si cealalta! Cealalta fiind o femeie cu 10 ani mai mare cu el, divortata si cu copil...el are 30, ea 40...e ceva necurat la mijloc! Am ajuns la un conses ca o sa-i las timp, desi mi-e greu sa stiu ca el se imparte in doua si las timpul sa decida! eu vreau sa-mi salvez casnicia, dar nu o sa pot sta asa la nesfarsit! Ceva din sufletul meu imi spune ca va fi bine, nu stiu cum, dar asa simt! Nu ma judecati, nici eu nu ma gandeam ca o sa reactionez asa, chiar spuneam ca eu nu as accepta asta niciodata!cu toate astea...iata-ma indurand durerea inimii mele!Dumnezeu nu ma va lasa si ii va arata si lui calea dreapta! eu imi doresc sa-si dea seama ca a gresit si ca va veni intr-o zi cerandu-si iertare....vom vedea ce si cum va fi! La fel nu va mai fi niciodata...
ma iertati ca sunt off topic...Nu mi-a venit inca ciclul, pe 16 as face o luna de la chiuretaj si vreau sa-mi fac analizele de trombofilie!
sa aveti grija de voi fetelor si am ajuns la concluzia ca Dumnezeu ii da incercari celui care poate sa le duca si care e puternic!
lucianamoga spune:
Buna fetelor!
Katy succes la examen.Pentru gradul I spuneai nu?
Lorena asteptam niste vesti bune
Moni pe unde esti?
Felicitari fetelor pentru sambureii voinici!
Gaby si Katy poate nu mai vin uratii
Nu mai stiu ce am citit ca sunt dar va pe toate.
Elena imi pare tare rau...nici nu stiu ce sa-ti spun...doar ca sa fi tare si sigur la un moment totul va fi bine , indiferent cum dar va fi bine Ai grija de tine
ankcta spune:
Neata si de la mine
toata lumea
Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!