Aspirante optimiste> 20ani (699)
Raspunsuri - Pagina 3
miky82 spune:
Buna dimineata fetelor, Ella multumim de cafeluta.
am gasit din intamplare niste plante pentru combaterea infertilitatii (voi poate le stiti).
http://depici.ro/preconceptie/9-tratamente-naturiste-care-imbunatatesc-fertilitatea-si-te-ajuta-sa-ramai-insarcinata/
gabyv spune:
Buna dimi
Eu iar sunt cu butoiul .... imi revin eu peste vreo cateva zile.
Miky, ai zis cumva ce ai vb cu dr despre inseminare?... sunt cam uituca zilele astea Si pe mine m-ar interesa sa discut cu al meu, de asta intreb, dar nu vreau sa ma duc luna asta la el, as avea nevoie de o pauza.
Va pup
lucianamoga spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat "in direct" dar v-am citit din umbra.Si eu sunt cu butoiul ...sper sa-mi revin.
la toate fetele dragi
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Buna dimi Eu iar sunt cu butoiul .... imi revin eu peste vreo cateva zile. Miky, ai zis cumva ce ai vb cu dr despre inseminare?... sunt cam uituca zilele astea Si pe mine m-ar interesa sa discut cu al meu, de asta intreb, dar nu vreau sa ma duc luna asta la el, as avea nevoie de o pauza. Va pup |
Gaby..... am vb cu dr dar mi-a spus sa vada daca ovulez natural dupa laparoscopie,probabil vrea sa ma monitorizeze luna asta, maine merg la spital pentru papanicolau si eco fiinca am facut o luna de la interventie si o sa vb mai multe maine . O sa te tin la curent
Mai stie cineva de Kitty?
gabyv spune:
Miky mersi
Eu prea stiu ce sa fac, daca sa mai merg pe stimulare sau sa cer si altceva...faza e ca dupa ovulatie nu vrea dr sa imi faca o eco sa vada daca am ovulat si asta ma enerveaza.
Incepe sa devina prea lunga asteptarea!
AH, uitasem
Diana, multumim de tratatie dar care e evenimentul? Pt ce sarbatorim?
miky82 spune:
citat din mesajul lui didi32 Multumesc dragelor ca sunteti alaturi de mine. Stiu ca n-am fost ff activa in ultima vreme, dar chiar nu mai stiu incotro s-o apuc. Sunt distrusa efectiv, a fost un soc imens rezultatul de ieri. Am ajuns la concluzia ca nu sunt buna de nimic, nu stiu, asa simt. Si plang intr-una nu ma pot opri. Sotul si cei din jurul meu ma consoleaza, dar parca nu reusesc sa trec peste asta nici cum. Cora, o sa-ti scriu un PM. Multa bafta celor care se testeaza si sa ne-auzim cu vesti bune macar din partea voastra. ici tuturor! Barza de 2011 va veni cu cel putin un bebelus! |
Didi imi pare nespus de rau, sincer nu stiu cum te-as putea incuraja, stiu ca in momentele de fata este foarte greu dar nu trebuie sa iti pierzi speranta ai incredere in Dumnezeu ca pana la urma o sa fie bine. Si eu sunt la titlul de aspiranta de 3 ani dar incerc sa ma gandesc ca Dumnezeu ma va binecuvanta si pe mine cu un bebe sau mai multi.
Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul cu ochii!
miky82 spune:
citat din mesajul lui gabyv Miky mersi Eu prea stiu ce sa fac, daca sa mai merg pe stimulare sau sa cer si altceva...faza e ca dupa ovulatie nu vrea dr sa imi faca o eco sa vada daca am ovulat si asta ma enerveaza. Incepe sa devina prea lunga asteptarea! AH, uitasem Diana, multumim de tratatie dar care e evenimentul? Pt ce sarbatorim? |
Nici mie nu imi facea eco dupa pregnyl, chiar nu stiu de ce?, am intrebat-o cum pot sa aflu daca ovulez si mi-a spus sa fac teste de ovulatie ca ele iti arata sigur daca ovulezi, acum sincer nu stiu daca este ok, oricum merg pe mana ei, si te rog sa nu cazi in butoi ca ma superi, fi optimista.
gabyv spune:
Nu, nu iau nimic, si astept sa declar z1, azi sau maine. Sigur declar, am tot tacamul de simptome.
Mihaelafalt spune:
Neata asa pe la amiaza.
Didi imi pare asa de rau pentru ca nu ai reusit, stiu ca iti este foarte greu, ai incredere in DD si poate o sa fie bine si pentru noi.
Gabyv mai spera putin ca poate nu vine ciclonul.
Diana multumim de tratatie dar cu ce ocazie, ce sarbatorim astazi?Sau ai vrut sa ne faci tu ziua mai frumoasa.
Ce bine ar fi daca ar si raspunde doctorii de la polisano la intrebarile noastre.Eu astazi incerc sa fac un pic de ordine prin dulapurile cu haine ca e totul cu susul in jos si astazi cred ca am si eu putina putere, adica asa sper, cand am venit de la spital si am deschis dulapul nu imi venea a crede cum arata hainele mele, asa e cand nu iti inveti sotul sa faca treburile prin casa acum eu sufar.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.