Aspirante optimiste> 20ani (699)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Miky eu am inceput tratamentul doamnei dr. Viorica Vintila, e cam complex dar nu am ce face, initial am zis sa incerc o inseminare dar daca nu e totul in regula sanse sunt O
eu le-am avut pe toate in ziua 5 si atunci le-am inceput, mi-a spus sa nu intrerup nimic 3 luni , numai in caz de sarcina

napraznicul l-am luat pastile pt. ca asa l-am gasit, branca am luat tinctura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare!
Eu va citesc in fiecare zi dar nu prea am noutati. Astazi am fost la endocrinolog pentru ca am inceput sa iau euthyrox si vroia sa vada cum ma simt, mi-a dat sa fac din nou niste analize hormonale si eco mamara. alte noutati nu am, din pacate, si nici chef de nimic nu am, ma termina caldura asta

multi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dana, asa este, e bine sa incepeti inainte de ovulatie si un pic dupa. Spermatozoizii traiesc pana la 5 zile (unii zic 7 zile), deci e bine ca ei sa fie deja in col cand are loc ovulatia, trebuie sa fie primii la intalnire. Dar e adevarat ca se poate prinde oricum, dupa un singur contact, mai ales daca e in ziua ovulatiei.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Atunci putem lua napraznic si gemoderivat de zmeur tot timpul, ma gandeam sa nu cumva sa inhibe ovulatia.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

Miky eu am inceput tratamentul doamnei dr. Viorica Vintila, e cam complex dar nu am ce face, initial am zis sa incerc o inseminare dar daca nu e totul in regula sanse sunt O
eu le-am avut pe toate in ziua 5 si atunci le-am inceput, mi-a spus sa nu intrerup nimic 3 luni , numai in caz de sarcina

napraznicul l-am luat pastile pt. ca asa l-am gasit, branca am luat tinctura

In ce consta tratamentul sau unde il pot gasi pe net?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

cixinica

Mergi la inceput

a.3 cani de ceai/zi. dupa fiecare masa 1 cana, ceai obtinut din amestecul in partiegale de: naprasnic, sulfina, maces, roinita, frunze de nuc, coada calului, coada soricelului, urzica vie, cicoare, potbal, turita mare, rostopasca, sunatoare, pelin, anghinare, galbenele, cimbru si in cantitate dubla: cretisoara si salvie. Din acest amestec se pune 4 linguri/1 litru apa clocotita, infuzie 20 minute.
b. Odata cu fiecare cana de ceai se va lua, conform prospectelor:
BRANCA URSULUI cps.
NAPRASNIC cps.
EXTRACT/GEMO MLADITE DE ZMEUR
EXTRACT/GEMO MUGURI DE COACAZ NEGRU
TINCTUTA DE ARIN ALB
EXTRACT MLADITE DE MUR
ELIXIR DE FRUCTE DE SOC
EVENING PRIMROSE CU VIT E

b. FEMALE Hormone blend 100cps , producator Solary
NONI TAHITIAN 60 ml/zi luat in doua prize, 30ml (2 linguri de supa) dimineata si 30 ml seara, inainte de masa. Produsul se poate obtine prin intermediul meu, pentru a fi sigura ca luati originalul. 2 sticle de cate 1 litru = 290Ron, cu plata ramburs, la curier. Am nevoie de cateva date pentru comanda. Te rog contacteaza-ma telefonic, la 0744487659.
MINERALE TRASOARE COLOIDALE CU ACID FULVIC 10 picaturi/zi

c. CARPICON ,,S"crema solida, producator Romdan srl, administrate intrarectal, 1 dimineata si 1 seara, din a 5 a in a 19 a zi a ciclului.

Miha asta este tratamentul
eu urmez totul mai putin socul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Eu am citit tot aici pe forum despre napraznic ca e progesteron natural si ca se ia toata luna.

Acum sper sa fi citit bine si sa fi inteles bine...

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

draguta poti detalia putin tratamentul cu naturiste sau unde il pot gasi?

Mergi la inceput

cixinica eu am luat totul de la plafar mai putin noni si mineralele care le-am obtinut prin intermediul doamnei dr.

aaa, site-ul este ''Carpicorn''

Mergi la inceput