Aspirante optimiste> 20ani (699)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

buna aspirantelor
despre mine nimic nou ,astept vacanta si va citesc asa 'din umbra'cind am si eu un pic de timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Deci eu ma confuzez tare de tot. Spottingu meu nu mai eeeee Si io care ma bucuram... La chiuretaj mi-a zis dna doctor ca CM o sa vina cam cum venea de obicei (4 sapt) sau maxim 6 saptamani... poimaine sunt 4 saptamani... of. Nu ma mai joc...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Gacici ce faceti?
Gata mi-a trecut supararea, sper sa fie bine si maine ca ma duc la control si sa ii arat doctoritei beta, sunt un pic dezamagita ca nu e mai mica dar ce sa facem bine ca scade ca o sa scada ea treptat si apoi o sa raman insarcinata si o sa ma rog sa creasca.
Dreambaby bine ca te-ai simtit bine, ma bucur pentru tine, la noi sotul are concediu la inceputul lui septembrie si vroiam sa plecam undeva dar acum nu mai vreau nimic decat acasa la mine.
Camcris cum a fost ti-a placut? Te-ai simtit bine? Astept o veste cu 2 liniute de la tine.
Lorena tu parca trebuia sa ne dai o veste buna dar unde esti? Te-ai ascuns?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha ma bucur ca esti mai bine, eu zic sa pleci in concediu te mai relaxezi si mai uiti de necazuri. Fratele tau ce mai face cum se mai simte?

Buna fetelor.
Am ajuns si eu acasa in sfarsit.
Am fost la control cu mari emotii de dimineata m-am trezit de la 5 ca imi era frica, sotul meu radea ca parca as fi un copil care merge prima data la stomatolog.
La control bine, doctoritele s-au aratat foarte multumite de valoarea betei sa o repet iarasi peste o saptamana, din trompa a scazut de la 1,5 la 0,9 cm dar problema acum e ca intr-o saptamana si 3 zile de cand am iesit din spital tot pe ovarul stang am facut un chist de 3,8 cm.Ele au zis sa lasam asa sa il monitorizam in fiecare saptamana ecografic si dupa menstra vrea sa imi dea anticonceptionale ca sa fie sigura ca nu raman insarcinata si sa rezolve si problema chistului, eu nu sunt de acord si o sa refuz sigur ca stiu ce am tras inainte cu anticonceptionale , mi-au recomandat ca cel mai bine ar fi sa astept 6 luni si dupa sa fac o histerosalpinografie sa vedem trompele daca sunt permeabile sau nu si dupa sa ma gandesc la copii si pentru dureri mi-a dat flamexin cate o capsula pe zi 10 zile, dar eu deja am 2 zile de cand ma simt bine.Maine ma duc la cules zmeura la cineva si dupa fac compot abia astept parca am inceput sa am iarasi chef de viata.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

YLARI, oricum prima menstruatie dupa chiuretaj e mai ciudata, ori mult mai abundenta, ori foarte putin abundenta, ori...normala . Si la mine a inceput tot cu spotting. Cred ca incepe azi-maine menstruatia. Eu imi iau temperatura dupa ce se termina menstruatia (dar completez pe grafic si din urma temperaturile). Bafta multa !

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Gacici ce faceti?
Camcris cum a fost ti-a placut? Te-ai simtit bine? Astept o veste cu 2 liniute de la tine.

Mihaelafalt am fost dezamagita ca am facut tratament la hotel alunis si cica namolul si apa sarata sunt luate din lacul negru unde o fi asta....... atunci cand am intrebat initial mi sa spus ca sunt din lacul ursul, apoi alta chestie care m-a enervat la culme dr. nu avea nici macar un amarat de ecograf, m-a consultat cu mana ca pe timpuri si la toate astea ca sa puna capac nu am putut nici sa ne plimbam ca a plouat in fiecare zi, mancarea de la hotel alunis cea mai proasta pe care am mancat-o in viata mea si scumpa, in schimb cazarea foarte buna, curat nota 10
acum sper ca si-au facut efectul acele proceduri si sa nu-mi para rau
cam asa concediul la mine
tu ce ai mai facut?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Camcris stiam ca o sa fii dezamagita, dar nu putea sa iti spun dinainte ti-am zis ca am mai intalnit persoane nemultumite, lasa totusi poate e bine si se prinde bebe.Uite la mine s-a prins in luna a 3-4 dupa ce am venit de la sovata, doar ca nu a fost sa fie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Hai ca a iesit si Listeria. Negativ
Deci cercul suspectilor s-a restrans la mutatiile ptr trombofilie
Astept 27 iulie sa vad daca sunt mutanta sau nu

Deci, intrebare, pliz: incep sa masor temperatura de maine dimineata? Azi spotting, dar cam astept uratii, Doamne ce fericita as fi sa vina. Sotul pleaca 2 sapt, deci ar reveni chiar in per fertila

Pupici tuturor.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Felicitari pentru analize si peste o luna sa te felicit pentru bebe eu asa sper.

Mergi la inceput

Si eu astept sa vine menstra ca pana atunci mi-a interzis doctorita sa fac jap, jap si sunt curioasa sa vad cum o sa fie menstra dupa chiuretaj, dupa tratament, abia astept sper sa fie bine si nu vreau anticonceptionale ca ma dereglez iar si plus de asta tot trebuie sa ma protejez dupa ele ca sa nu risc nimic, asa ca nu vreau, ma poate obliga doctorita?Poate sa se supere si atat altceva chiar nu stiu ce o sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, o sa apara natural menstruatia, medicul mi-a zis ca e normal pana la 45 de zile, si si-a facut aparitia cam in ziua 40. Eu ma gandeam sa iau anticonceptionale si sa le intrerup ca poate raman mai usor...pana acum nu am avut probleme cu ramasul, dar acum incep sa imi fac probleme...

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Camcris imi a cam frica sa mai iau Aulin pt ca chiar imi dadea amorteli, in schimb iau flamexin, tot antiinflamator, vad ca nu reactionez urat la el. Si in August plecam la Sovata ”unde ramane insarcinata fata” . Spun si Paraclisul Maicii Domnului intre timp. Sper sa fie de bine. Cami eu stiu ca pe langa polidin se da si antiinflamator, pt ca altfel il cam faci degeaba. E bine din prima zi a CM sa incepi tratamentul. Bafta!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele, poftiti la o

Eu am mari probleme cu temperatura asta bazala cred ca nu stiu sa mi-o iau, de dimineata mi-am luat-o si aveam 36.4, m-am gandit ca poate nu o iau bine si am introdus mai mult termometrul si aveam 36.3 dupa alte 2 minute aveam 36.2, am mai incercat inca o data si tot 36.2 am avut, acum eu ce TB o iau in considerare?

Ylari ma bucur ca ti-au iesit analizele bune sa dea Domnul sa fie si restul bune!

la toate

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!

Mergi la inceput