Aspirante optimiste> 20ani (699)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Neata! Eu sunt capiata de somn pt ca fi-meu a avut program de joaca azi noapte de la 3 la 5.

Mai am 2 zile pana la testare dar nu cred ca s-a lipit nimic luna asta. Azi noapte am visat ca facusem un test si avea 2 liniute. L/am bagat intr/o masinuta de jucarie si i l/am dat sotului care nu mai putea de fericire. Ce frumos ar fi!

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Vin si eu cu o intrebare, luna asta am inceput sa imi iau temperatura bazala astazi sunt in ziua 13 iar temperatura am avut-o pana acum 36,4 nici nu a crescut nici nu a scazut, intrebare: este normal sa fie asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Vin si eu cu o intrebare, luna asta am inceput sa imi iau temperatura bazala astazi sunt in ziua 13 iar temperatura am avut-o pana acum 36,4 nici nu a crescut nici nu a scazut, intrebare: este normal sa fie asa?

Inseamna ca nu ai ovulat inca ,si eu luna trecuta pana la ovulatie am avut 36.3 constant , stai linistita.Acum am niste zig zaguri prin grafic

Mergi la inceput

Scuzati
Buna fetelor
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

dana se pare ca ne vom testa in acelasi timp aparent si eu sunt in perioada fertila, doctoru a zis sa prestam ieri si azi.

Si eu imi iau temp bazala, dar luna asta este un dezastru de grafic. Dar avand in vedere ca fac si monitorizarea ovulatiei luna asta o sa pot sa trag niste concluzii clare referitoare la temp bazala si poate sa inteleg mai multe despre asta.

Astept cu nerabdare ziua de maine cand ma duc iar la monitorizare sa vedem daca am ovulat sau nu.
Endometru avea 8,9 iar foliculul dominant doctora a zis ceva de 16mm dar pe hartia de la ecograf scrie 19mm. Nu stiu ce sa mai cred. In sufletul meu deja a incoltit un firicel de speranta, desi sunt constienta ca realitatea este alta

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:

Inseamna ca nu ai ovulat inca ,si eu luna trecuta pana la ovulatie am avut 36.3 constant , stai linistita.Acum am niste zig zaguri prin grafic

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Multumesc mult, sunt tare curioasa cum va fi in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Neatza!

beau si eu o cafea ca sunt tare ametita si nu am niciun chef de nimic
multi tuturor si o zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

fetelor vreau sa imi pun si eu semnatura jos dar nu stiu cum sa fac?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:

Multumesc mult, sunt tare curioasa cum va fi in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Citat:

fetelor vreau sa imi pun si eu semnatura jos dar nu stiu cum sa fac?

Intrii la Editeaza Profil, si apoi ai jos la Optiuni profil ai rubrica de semnatura.

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput