Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***
Raspunsuri - Pagina 8
Floric spune:
Gina, am tresarit cand am vazut mesajul cu La multi ani...Ma gandeam a cui o fi ziua. cand colo...EUUUU...De fapt, multumesc anticipat. Ziua mea este maine, pe 9.iulie. Dar oricum....Multumesc tare mult. MAine sigur nu voi avea timp sa intru sa va multumesc pt ca sunt in drum spre mare apoi despachetat testat zona , poate mai pe seara.
Daca va intereseaza vremea de la Sinaia...Acum e cum nu se poate mai bine...Nici prea, prea, nici foarte, foarte...
Gianina, ziua, intre 10/17 e bine, merge la copil un tricou, dar dupa ora asta musai ceva cu maneca lunga. Pacat ca nu ne "lipim". Eu plec azi de aici pe la 16.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
hai la o dushka repede, ca merge cu creveti proaspat scosi din punga
(sunt nashpa dar mi-era pofta de ei)
Bey Floricule La multi ani pentru maine..nu stiu dc o sa intru poate pe noapte, ca maine e sambata si e full. sa fii sanatoasa, la punga groasa si plekata de acasa..concedii dese dese.![]()

Inaaaaaaaaa m-ai dat pe spate cu ce ai scris, corazon la corazon, asa-s si eu mereu incerc sa ma imblanzesc sa fiu impacata cu job-ul asta care ma plafoneaza incet si sigur...ai atata dreptate ca-mi venea sa ma catapultez de pe scaun cand am citit, pe bune.
eu mereu am luat fraiele in mana, insa acum nu mai am curaj, pey unde sa ma duc..la firma am incercat, tot pilosi tot regim de inchisoare, aici e un oras pot spune inchis, la un cabinet de traduceri la fel e ceva standard, in invatamant e jale...sa fac 2 navete pe la mama naibii si sa nu am satisfactii desi imi place ca am mai fost, iar nu ma atrage, sa plek din tara poate, e singurul vis ascuns bine-bine,
eu tot mai sper.
in fine...in trecut am avut cateva tentative, si pana la urma sa ma multumesc vb ta ca e liniste, banii vin sigur si putini, dar la timp, concediu si zile libere cand vreau, la fel am si eu in birou o "imapaiata", deci e fenomenala treaba
.iar seful e ff ok, sexi, comic si tanar(insurat cu 2 copii, nu intram in detalii, foarte intelegator).
deci.........gen mai bine inghit si tac

inche o 

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
bebe_shtrumf spune:
Dyana treb sa-ti dau un miel de PAste, te facui Ina, na ca sa vezi..
voiam sa zic de Ina de ce e suparata, ca nu stiu, dc se poate sa zica, dc nu, nu.
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Gina2008 spune:
Floricule sa ramana valabil pentru maine. Nu stiu de ce am avut impresia ca azi e 9. Oricum, urarile sunt din suflet.
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
olishka spune:
Salutare!!!
Floric iti urez si eu de pe-acum LA MULTI ANI cu sanatate!!! Sa ai parte de o zi minunata, la fel cum esti si tu!!! Multi pupici!

As vrea tare sa ajungem si noi la intalneala, caci s-a strans gashca tare faina 
Noi am ajuns cu bine la Deva. A fost cam horror drumul, caci a fost luuuuung. David s-a comportat destul de bine, dar nu as mai vrea sa repet experienta. Clar este mai bine cu masina.
Suntem in febra pregatirilor, caci maine jucam la nunta. Sper doar sa reusesc sa ma tin treaza, caci acum sunt in perioada de as dormi incontinuu.
Va pup!!!
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
7+
simonapro spune:
Buna!
Am stat si m-am tot gandit zilele astea, cum sa ajung la intalnirea din august, dar e cam dificil, eu abia pe 19 sept am concediu si plecam la munte si nu cred ca as mai obtine vreo zi libera in vinerea aia. Si avem si botez, la nasii lui lucian si nu stim inca data exacta, doar ca e in august, imi e sa nu pice in weeked-ul acela.
Olga: distractie placuta, sa iasa asa cum va doriti 
Noi duminica, ne-am propus sa ajungem cu trenul la Eforie la plaja, cred ca ar fi tare incantati copiii, mai ales Lucian e innebunit dupa trenuri ![]()

Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonapro Buna! Am stat si m-am tot gandit zilele astea, cum sa ajung la intalnirea din august, dar e cam dificil, eu abia pe 19 sept am concediu si plecam la munte si nu cred ca as mai obtine vreo zi libera in vinerea aia. Si avem si botez, la nasii lui lucian si nu stim inca data exacta, doar ca e in august, imi e sa nu pice in weeked-ul acela. Olga: distractie placuta, sa iasa asa cum va doriti ![]() Noi duminica, ne-am propus sa ajungem cu trenul la Eforie la plaja, cred ca ar fi tare incantati copiii, mai ales Lucian e innebunit dupa trenuri ![]() Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
si sambata nu veniti la Mamaia-Navodari? Pe plaja de la camping S/ Marina Surf.
Dodo, voi ce faceti?
Ela78 spune:
LA MULTI ANI! FLORIC
Sa ai parte de mult noroc, sanatate, bucurii si satisfactii si sa fie Rares sanatos tun!
Stai linistita ca scapa el la mare de tuse si de muci fara nici un medicament
Briza marii e cel mai bun si natural aerosol![]()
N-am mai intrat de ceva timp, a fost Ianis racit, fetele de la intalneala din Herestrau de week-endul trecut stiu, a facut febra mare 2 zile in continuu si dupa aceea nu putea inghiti. Cu augmentin+aerosoli l-am pus pe picioare intr-o zi
si acum e bine. Diseara plecam la munte
, iar din 5-8 august la mare (in 2 Mai): Pisik, Mada, Olga veniti?
Constat cu bucurie ca s-au intamplat o gramada de evenimente cat am lipsit:
Olga, wow!
esti insarcinata? SUPER! Felicitari!
Sa fie intr-un ceas bun si sa ai parte de o sarcina usoara!
Tu ce-ti doresti, fetita sau baiat?
Distractie placuta maine la nunta si sa-i nasiti cu raspundere
pe tinerii insuratei
Am vazut ca iar se face o intalneala la Moeciu, Novus esti de toata admiratia
, tu nu iei pauza niciodata?
Mi-e tare dor de tine, vroiam sa te sun azi la sf.de program, insa e colega intr-o teleconferinta cu sefii din Austria si nu vreau sa-i deranjez.
Dan si-a luat deja week-endul liber la inceputul lui august (pt.mare), asa ca nu stiu daca venim, poate doar eu cu Ianis... Au si camere mai mici in regim de single?![]()
In rest nu mai stiu, caci n-am citit decat acest capitol
Parca mai era o actiune pe mailul comun? sau am inteles eu gresit
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
simonapro spune:
Bianca: mi-ar face mare placere, dar din pacate maine lucrez pana la ora 13 si apoi avem ceva treaba, a vorbit sotul meu sa ia materia prima pentru centrala, ne pregatim de acum pentru iarna, ca anul trecut am cheltuit multi bani daca nu le-am luat din timp.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf Dyana treb sa-ti dau un miel de PAste, te facui Ina, na ca sa vezi.. ![]() voiam sa zic de Ina de ce e suparata, ca nu stiu, dc se poate sa zica, dc nu, nu. ![]() |
lasa mielu' in pace, mai bine bem o bere

;asta ca sa am chef de treaba in noaptea asta, si nu va ganditi la prostii, e treaba treaba, un munte de acte de facut; si culmea idioteniei e ca nu am imprimanta, dar ma doteaza tati maine cu a lui.
pupici