Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisilinca seamana incredibil cu mama ei. E foarte, foarte frumoasa! Are o dragalashenie neregizata si o prospetime de "Heidi, fetita muntilor". E ADORABILA!!!! Mi-e ciuda ca n-o s-o cunosc curind

Pisicogri, nu stiu daca ti-am mai spus dar sint mare fan al blogului tau

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Cind il "coafez" eu pe Ian, lui ii dau sa aspire linte "muta, muta" (=multa, multa) si eu ma tot agit pe linga el.

Cind mergem la salon, mergem tot trei: se tunde tac' su primul, apoi eu il tin in brate si tac'su il distreaza si-i distrage atentia cu tot felul de smecherii de pe iphone. Sau, daca nu merge, ne mutam in sala de asteptare unde este acvariul si dam mincare la peshti. S-a intimplat, insa, sa iesim de la hairstilist cu "freza pe-o parte", adica tuns partial Dar n-o fost mare bai ca vara, oricum, poarta clop!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Chatonella, ce bine-mi pare ca ai scapat de-o umblatura mare si lata! Si ce rau imi pare ca n-o sa te cunosc "de-adevaratelea"!
Dar las', sint optimista si zic: mai bine virtual decit deloc!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Pisigri, n-am renuntat la ideea chestionarului pentru ca iar am o gramada de "off"-uri -si nici o tragere de inima sa chestionez Ficatzeaua bistritzeana!- dar...ma gindeam ca o sa-l inceapa altcineva

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pisigri, n-am renuntat la ideea chestionarului pentru ca iar am o gramada de "off"-uri -si nici o tragere de inima sa chestionez Ficatzeaua bistritzeana!- dar...ma gindeam ca o sa-l inceapa altcineva

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Nununu, cine propune, ala incepe
O sa facem si poze cu frezolina.
Novusica, da, cu masina ne gandeam si noi, ca trenul e cruuuunt, dar am niste emotii de ma kk pe mine, ca huzband e incepator si totusi is vreo 7 ore de condus, de nu mai mult Io-s regina shoselelor...prin oras, in afara sunt cam stresata cand vine vorba de condus...Tre sa punem un pic si masina la punct, sa nu ne faca figuri, Doamne fereste! Mai putin costisitor ca trenul nu e, adica io habar n-am cum e cu motorina dar huzband a calculat ca ne tre motorina cam de 4 ciute de lei, dus-intors...mno, om face lobby pe langa soacra
Sophitele mananca asa:
- ciorba de legume, cat mai multe legume, de preferinta fara carne;
- penne sau alte paste ce se pot manca cu mana neaparat cu sos de rosii, simplu, atat;
Astea-s singurele chestii pe care NU le refuza niciodata!! Deci ciorba de legume e baza. In rest...cascaval pane, mbs- no way! Eeeeventual accepta si cartofi natur cu patrunjel sau f. rar orez cu ceva sos.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ilink, esti sigura ca nu e mai bine cu trenul? e cam mult de condus (io nu conduc in ro, mi-e frica ).

ina, merci

Mergi la inceput

Da, da! Poze cu frezolina vrem!!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Inapreda, multumesc frumos pentru aprecieri; Pisilinca e prima oara cind aud ca seamana cu mine - adica de la voi, de pe forum, cred ca o schimba pozele...ca in viata reala toata lumea zice ca seamana cu ta-su...
Cit despre blog...mie nu mi-ar placea de el pentru ca m-am prostit, n-am mai scris de muuult ceva asa...de-al meu. Daca ai timp de citit, iti recomand insa calduros blogul Locul meu e in cautare, din lista de Lecturi suplimentare de pe blogul meu.

Ilinca, nu mi se pare mare lucru condusul in afara orasului, mie tot prin orase mi-e greu, ca nu vad indicatoarele, in Iasi conduc pe de rost...:)). Cu trenul cred ca e cumplit de cald la vremea aia, deci daca nu e tren de noapte, nu m-as aventura....Auzi, iti dai seama ce fain o sa urlu eu Iliiiincaaaaaa la Moeciu si o sa raspunzi...tu, ca Pisilinca surzeste brusc daca n-are chef sa ma bage in seama :)))

Inapreda, poate ne vedem totusi cumva cindva. Noi we asta mergem la Gheorghieni, iar in sapt dinainte de Moeciu avem in plan sa ajungem aici: http://www.termalfurdo.ro/ ... e cumva ceva destul de aproape de voi?

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, in week-end-ul dinainte de Moeciu avem 3 botezuri, toate in aceeasi zi . Asta, pe de o parte; pe de alta parte, Jambo activeaza activ in afacerea familiei inclusiv simbata pina la 14; destul de des si pina la 17, 18. Si cind am fost la Sovata, noi am ajuns doar simbata seara. E destul de greu sa gasim "un liber" in perioada vacantelor pentru ca o sa fim plecati 10 zile si e destul de aiurea ca nu are cine-l inlocui. Oricum, daca intrevad o oportunitate cit de mica, o sa trag cu dintii de ea.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Monn, uitai sa-ti multumesc pentru atentionare

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput