Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***
Raspunsuri - Pagina 22
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Ce tare as vrea sa ajungem si noi. Asa rau mi-ar parea sa ratam asa o intalnire faina ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 8+ |
pai cum sa nu ajungeti? veniiiti!!! daca nu, va bat
denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
cind treci cu mause-ul pe "spam" ai sa vezi ca iti apare in dreapta un x mic, dai click si se sterge grozavia :) |
'esi! [asta inseamna multumesc (merci) in adeleza] Am fost si paracioasa! L-am raportat!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ilinca_M. spune:
Gata noua freza
. Am intrat in primul "beauty salon" iesit in cale, Sophiphi sfioasa foc si suspicioasa, a stat numa la mine in bratze, lipita de mine, asa ca la spate a fost usor sa-i faca freza, mai greu a fost cu lateralele si bretonul, dar a fost ok. 10 minute, 10 lei
. Mie mi se pare mai matura asa, tac'su tot ofteaza si tanjeste dupa carlionti:)))
Mie din cele 2 imi place mai mult Turcu', parca si imprejurimile-s mai atractive, camerele rustice is misto si la Tudor nici mie nu-mi prea place ristorantu'![]()
Io tot vorbesc, ca m-am aruncat din impuls la intalneala, acum tre sa si chibzuim adanc cum ajungem acolo
Nici nu vreau sa ma gandesc practic si rational, io vreau s-ajungem la intalnire si gata!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Denisamada, meniul pt copii il punem (daca alegem pensiunea aceea) cand vrem noi, numai sa-l manance ![]()
Ilinca, pai veniti cu masina ca acum e vara
! cred ca iesiti mai bine si ca si costuri plus confort si libertate de miscare
Olishka, vezi ca deocamdata sunteti pe lista asa ca sa faceti in asa fel incat sa ramaneti acolo 
Mai dau niste telefoane sa dau sfoara-n tara de intalneala
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Ilinca, vrem pozeee cu noua freza ![]()

!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
pai cum sa nu ajungeti? veniiiti!!! daca nu, va bat Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Cred ca plecam in croaziera chiar atunci. A votat gasca pt aceasta data

Olga, mamica lui David iepurasul

si
8+
chatonel spune:
| citat din mesajul lui denisamada 'esi! [asta inseamna multumesc (merci) in adeleza] Am fost si paracioasa! L-am raportat! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
cu placere si bine i-ai facut

denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Denisamada, meniul pt copii il punem (daca alegem pensiunea aceea) cand vrem noi, numai sa-l manance |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
chatonel spune:
| citat din mesajul lui olishka Cred ca plecam in croaziera chiar atunci. A votat gasca pt aceasta data ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 8+ |

Izia, 23 mars 2009