Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***
Raspunsuri - Pagina 19
pisigri spune:
Bine, eu am postat inainte sa dau refresh, ca nu m-am gindit ca la ora asta sinteti pe baricade, mai ales dupa lincezeala din ultimele zile...
Deci, Chato, ma bucur si eu ca ti-ai recuperat actele, e mare lucru, nu stiu cum e in Franta, dar in RO este atiiiit de chinuitor si de umblat si de stat la cozi, ca eu inca nu mi-am schimbat CI desi am schimbat 2 locuinte. Iar permisul e pe numele de fata.....da sa nu ziceti la nimeni :))))
Novus, noi stam la cort, nu ne trebe pensiune, mai am doo corturi available pentru amatori. Va dati seama ce tare ar fi sa facem o tabara de corturi, cred ca juniorii s-ar distra de numa ! Bine, nu va speriati, glumesc, n-o sa va propun intilneala la camping, ca stiu ca nu-s multi amatori ![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
neata,
Chatonel, bine ca ai gasit actele.
fetele cu intalneala, vroiam sa va zic ca in perioada asta au loc o serie de nunti. Si e "nromal" dpdv financiar ca proprietarul sa refuze un grup. Oricum, branenii sunt niste oamenii aparte care nu inteleg multe lucruri. Au putine idei, da' fixe.
Ilinca_M. spune:
Mie ieri nu mi-a mers forumu', ce bine, am putut termina un referat![]()
Tufete, da' in cel mai rau caz nu putem schimba locatia daca branenii sunt nustiucum?!
Monnvas, io la articole cum ai pus in link ma enervez cel mai tare cand citesc comentariile bizonesti...si le citesc, ca-s masochista!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Ilinca, peste tot e cam asa in perioada de vara ![]()
Bianca, cei cu care am vorbit eu, au sejur minim de 3-5 nopti nu pt ca ar organiza nunti atatea zile ci pentru ca se bazeaza pe cei care merg in concediu la munte si stau mai multe zile
Am gasit doua variante ok, imediat pun linkurile si preturile
Pisigri, deci sa inteleg ca nu vreti cazare, bine ca ai zis, te numarasem deja la camere , cu masa cum procedati ? adica va bagati cu noi la mic dejus si poate cina incluse sau platiti la fata locului ce si cand mancati ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Novus, nu iti pot raspunde fara o oferta de pret si fara sa stiu cit de flexibile sint orele de masa, ca daca sint foarte batute in cuie, ma las pagubasa.
Astept sa vad ofertele, sincer, si dup-aia iti spun exact unde stam, daca e ok asa....
Ilinca_M. spune:
Ayayay, pisigri, ce seamana Pisilinca cu tine, incredibil, cand era mai mica parca nu era asa asemanare! Sunteti bucatzele rupte, in afara de culoarea ochilor![]()
Eu as vrea s-o "tung" pe Phiphi, caci ea are un obicei de mica, daca e trezita din somn de vreun zgomot (ceea ce se intampla f. des la somnul de pranz!) isi batzaie capul rapid stanga-dreapta pana adoarme la loc...nu va pot explica cu ce latze incalcite se trezeste la spate, asa ceva numa la mioritici sau chow-chow lasati neingrijiti un an am vazut:)))
E tare shepshi cu coditza ai carliontzata, dar numa io stiu cat muncesc sa-i destzelenesc freza cand se trezeste din somnul de pranz!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
pisigri spune:
Ilinca, si eu as vrea sa o tund, numai ca daca aude foarfecele pe la ureche, face ca toti dracii.
Astept, poate i-o trece si fobia asta deodata, cum i-a trecut si refuzul ochelarilor...ca de cite ori am incercat sa ii apropii de nas ochelari, a facut ca trenul...si saptamina trecuta, cind eram cu banii in buda, am trecut in centru comercial pe linga magazin Greenwitch...unde s-a proptit direct in stelajul cu ochelari de soare pentru copii, si singurul compromis la care am ajuns cu ea a fost legat de protectia inclusiv laterala... A fost chiar amuzant, am dat pe ei cit nu as da pe o pereche de ochelari de soare pentru mine nici in 10000 de ani, si ne tremura kuru' mie si Motanului, ca erau acolo niste modele roz cu sclipirici, sau roz si in forma de inimioara, etc....am zis ca daca i se pune pata pe o pereche de-aia, am pus-o !
Ca sa revin la "plete", daca gasesti vreo solutie sa mi-o spui :))). Am zis ca as tunde-o in somn, cum ii "tund" unghiile de la picioare, operatiune care e un chiiiiiiin ingrozitor de altfel, dar iar iese tunsa cu drujba/sapa/coasa, si n-am facut nici o afacere
Bianca2503 spune:
Eu il tund pe Vladimir cu santaj. stiu ca nu e frumos dar mi-e mila de el ca ii e cald.
La mine e usor ca il bag in cada si ma descurc cu masina si apoi cu foarfeca. Plange mititelu' dar stie ca il fac frumos pentru Lidia (educatoarea), Alexandru (frate'miu) si ii dau bomboana dupa ce il tund si mergem la magazin si cumparam solutie de facut baloane. de cacat. stiu!
la fete, care au pleata deja nu stiu cum as proceda. Cred ca as lua o papusa d-aia de pe vremuri din plastic d-ala tare si i-as da-o sa o faca "frumoasa". copila tunde papusa (cu forfetuca de unghii sau una d-aia pentru hartie) si eu as tunde copila. Malefic, stiu!
ramona7575 spune:
Neata tufete,
Ne-am trezit si noi dupa o noapte mult mai linistita chiar daca ne-am foit , nu a mai vomat sau facut diaree
, merge singur prin casa, se mai aseaza in pat si ma dispera sa ii dau apa la fiecare 2 minute... Dr.a zis sa ii dau la 15 minute... Nu a mancat decat juma de banana si juam de felie de paine in ceai ... sunt multumita si speram ca in 2 zile sa isi revina complet...
Bianca, si noi il tundem cu bocete dar cumnata mea e foarte rapida, il tunde cu masina si in 3 minute e gataaa!!!
Cat priveste unghiile sunt o fericita, iti intinde el degetelele la maini, la picioare mai comenteaza dar ii bag lui un degetel in forfecuta si o manuiesc eu
...
Monnvas spune:
Ramona
bine ca v-ati mai inzdravenit.
Cu tunsul... noi am mers la frizerie in 3. Mai intai l-a tuns tanti pe tati, apoi a vrut si pitiucul tzop pe scaun. A stat nemiscat si l-a tuns cu foarfeca. Cu masina ar fi mai rapid, dar iese prea scurt si e exclus pt fetite. Si dup-aia s-a tuns si mami. Frizerie de cartier, 33 de lei pt toti 3 ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3