Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Bau!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

sau,mai bine, buhuhu!

Eu am dormit langa musiu plod 2 ore jumate la pranz...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Eu nu vad avatarul Inei...

INA, PISIGRI si MADA, stiti ca ati fost spamate pe FB, incercati sa stergeti de pe peretele propriu clipurile obscene...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Neata

Eu inchid balul, eu il deschid? pai cum devine treaba?

La noi despemparshirea nu prea mere, de vineri il las in cucul gol in casa si am marcat, de 4 zile, doar un pipi la olita, restul prin casa...

Ieri am sarot coarda cu o fetita de 6 ani din parc, iar piticul s-a pus in fund ca la spectacol... M-am distrat copios, fata imi tot zicea "tu nu stii sa sari coarda, uita-te la mine" si bineinteles ca mai mult de un tzop nu-i iesea :))

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Sa va dau o veste mare: mi s-a gasit portofelu pierdut cu tot ce era in el... a fost "controlat" dar doar atita (oricum nu aveam bani in el si cardul il anulasem in doua ore dupa disparitia lui). Sint happy, nu mai trebe sa umblu dupa acte

Novus, nu ca mi-ar fi teama de dormit pe iarba, dar ma mir cum, niste "oameni de afaceri" isi permit sa spuna "pas" unor clienti in asteptatea pestisorului de aur sau a clientului perfect, care sa stea la ei cit vrea muschiul lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata si de aici !!

Monnvas, asa deci , sari coarda ?!

Pisigri, nu pot vedea pozele de la birou, tre' sa ma pastrez pentru acasa , abia astept sa o revad pe Pisilinca

Noi am umblat ieri prin doua magazine ca sa cumparam papersi chilotel si evident ca nu am gasit asa ca azi mai bifam doua ; cu olita stam binisor adica face dimineata si cand o mai punem noi, zice cand face dar de obicei nu ajungem sa o punem pe olita deoarece a facut deja ; in kuru' gol nu am lasat-o inca

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Bineinteles ca m-am distrat copios pe blogul pisiciigrix

Ilincuta e o domnisoara hlizita si buna pretena cu hanimalele, iar pisigrixul are un haz la povestit de ma vazui acolo, cu ele, la montatul cortului ori la dansurile Shackirei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata tufete

Sa va dau o veste mare: mi s-a gasit portofelu pierdut cu tot ce era in el... a fost "controlat" dar doar atita (oricum nu aveam bani in el si cardul il anulasem in doua ore dupa disparitia lui). Sint happy, nu mai trebe sa umblu dupa acte

Novus, nu ca mi-ar fi teama de dormit pe iarba, dar ma mir cum, niste "oameni de afaceri" isi permit sa spuna "pas" unor clienti in asteptatea pestisorului de aur sau a clientului perfect, care sa stea la ei cit vrea muschiul lor

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Ce veste buna !! tre' sa dai de baut !!

Cat despre proprietarii de pensiuni si eu am aceasi parere, din fericire mai sunt si exceptii
O sa va prezint maine probabil ce am selectionat pana acum

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

daaaaaaaaaa, dau de beut !!!!

MONN, poate facem un concurs de coarda la Moeciu, ca si io am mai sarit ocazional si e clar ca... fata de ce-am fost odata, sint de risul curcilor

Mergi la inceput

Aici ploo, e racoare si noi sintem gata de plecare; dupa servici o tulim la copila, la socri, pina duminica.
Asa ca nu ne dati disparuti

ps
novus, o sa mai trag cu okiul, sa vad daca ai pus ofertele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatza !
Multumesc, Monnvas, am gasit si clipul pe perete...initial nu pricepusem ce "vrei" de la mine. Am facut curat...cred si sper !

Acu sa va dau cafea....
Sa ma enervez cu iPod-ul de dimineata, ca e super peste mina si de-aiurea organizarea muzicii pe el

Sa o intreb pe Gina de ce a disparut frumusetea aia de poza :((((

Si sa va urez o zi frumoasa !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput