Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***
Raspunsuri - Pagina 15
ramona7575 spune:
aaa, in ceaiul de menta i-am pus saruri minerale.
Deocamdata nu a facut diaree
Eu dau vina pe un tiramisu` facut in casa ieri, cred ca branza mascarpone era expirata desi pe cutie era in termen... nu stiu ce sa zic...
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7575 aaa, in ceaiul de menta i-am pus saruri minerale. Deocamdata nu a facut diaree Eu dau vina pe un tiramisu` facut in casa ieri, cred ca branza mascarpone era expirata desi pe cutie era in termen... nu stiu ce sa zic... |
eu as da vina pe oua. Ca parca la tiramisu se pun crude....
nu stiu ce se da la voma, parca zicea cineva de metoclopramid dar nu stiu cantitati.
Bianca2503 spune:
Neata,
Olishka, minunata! Foarte frumoasa ai fost. Sa-ti zic una din popr de la babe: cred ca o sa ai fetita ca parca te-ai deformat la fata(te-ai umflat intr-un anume fel). Dar pana la proba ecografului , mai este.
Bianca2503 spune:
Gianina, bine ai revenit! Te sunasem vineri, nu mai stiu de ce dar nu ai raspuns si esemes nu am mai dat:)
ramona7575 spune:
In sfarsit, mi-a raspuns o dr.si m-a programat la 11:00... cica sa nu-i dau nimic pana vin la ea.
Of, sunt varza de somn, nu am dormit nici un minut 

Gianina34 spune:
bianca - imi cer scuze dar nu am vazut apelul tau; am avut o zi nebuna, ce-i drept, dar macar te-as fi sunat mai tarziu
ramona - bine ca mergeti sa va vada dr ca sa nu-i dai ceva "dupa ureche"
multa sanatate
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
adrisimo28 spune:
ATENTIE: Astazi - dupa pranz vom avea o revizie tehnica a serverelor. Forumul/Site-ul o sa fie indisponibil pentru cateva ore.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
pisigri spune:
Denisa, daca esti prin zona, am si eu o intrebare, ca pari o pasionata a 2Mai-ului.
De fapt, am doua intrebri...
Prima: am auzit un zvon cum ca s-ar fi desfiintat Nudibar. Ai cunostinta de asa ceva?
A doua: stii cumva ceva nume de strazi in zona aia apropiata de zona d corturi?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ramona7575 spune:
of, numai singura cu copil bolnav sa nu fii 
..
Am fost la pediatra si ne-a incarcat cu medicamente , daca pana diseara nu-i trece diareea si voma trebuie sa merg la spital pentru perfuzie 
.
Nu va spun ca a trebuit sa fac si cateva cumparaturi si a vomat mititelu` cand stateam la rand sa platesc, a inceput sa planga si a facut si kk. Noroc ca i-am pus pampers preventiv.
Asa murdar am alergat la farmacie sa iau medicamentele, era topit saracu` de boala, aproape lesinat...
Acasa i-am dat medicamentele (cateva lingutite de lichid la interval de 5-10 min.) dar nu a adormit pana nu a vomat din nou 
. Dr. a zis ca trebuie sa nu-i dau nimic o ora dupa ce a vomat si apoi sa incep iar medicatia.
Ma rog la D.zeu sa ii treaca pana se scoala sa inghita ceva ...
Of, sunt asa speriata, nu am mancat nimic de aseara
olishka spune:
Salutare!!!
Ramona cum mai este Stefan? Se simte mai bine? Sanatate multa 
Multumesc mult fetelor pentru aprecieri
Asa zici BIanca, ca deja m-am diformat la fata? Iti dai seama cum oi arata in 9 luni? 
![]()
Eu azi ma simt cam slabita si nu am forta de nimic. Iar in casa este mare dezastru si mai trebuie sa mai si fac ceva de mancare 
Sunt si suparata caci nu pot sa ajung la concertul organizat de sotiorul meu cu o trupa din afara, caci nu am cu cine sa las copiii
Dar imi trece caci asteptam musafiri diseara 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
8+