Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***329***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare,

Am ajuns si noi acasa Am venit ieri pe Transfagarasan si afost superb peisajul, pacat ca nu prea am putut sa ma bucur de el caci mi-a fost tare rau Astazi raportez o zi frumoasa fara greturi

Monn ce surpriza faina ai avut Si imi place ca s-a tinut de surpriza pana la capat. Cristi mereu strica surprizele caci nu are niciodata rabdare

La nunta a fost ff frumos. Chiar a fost o nunta de vis. Pacat doar ca n-am rezistat pana la sfarsit caci cu o noapte inainte dormisem doar 3 ore (l-au piscat pe David tantarii si m-a pus sa-l scarpin toatat noaptea), dar am rezistat destul de bine pana la 4 dimineata. Nu mi-a fost deloc rau, am dansat, ne-am distrat. Am baut si cateva guri mici de sampanie A fost tare bine.

Novuselu imi pare rau ca ne-am vazut asa putin in weekendul asta, dar si noi am fost cam contratimp.

Balaceala faina la fetele de la mare!!!! Tare va invidiez Dar ma bucur pentru voi

Olga, mamica lui David iepurasul si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Olishka, vrem poze!

Monnvas...felicitari sotzului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Olgutzule frumos si bun si generos ce ma bucur pentru tine! Felicitari! Si tie si lui Cristi! Dar si lui David pentru fratzior/fratzioara si lui Chitzibus pentru ca va fi inca o data o matushica de nota 10!

PS. Si bebe 2 se va nasthte cam in aceeasi perioada cu ghioceii nostri?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Anaan, felicitari si tie pentru sustinerea cu brio a mamutului si vacanta pe masura asteptarilor! Ma bucur ca Dei-Dei e fericit si-mi pare rau ca va ratez la mega-Intilnirea de sfirsit de august.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Monnvas, nota 10 lui Marius dar eu as imparti laurii cu tine: sint convinsa ca Omul care esti il inspira sa faca surprize asa titi! Deci felicitari amindurora si multi

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Fetelor umblaretze, bine ati revenit si sa va fie de bine mini-vacanta! Tare mi-ar placea sa mai vad si niste poze, in mod special cu Pisilinca pe care n-am mai vazut-o de un veac!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Gina, pun poze cu Pisilinca, m-am gindit la tine ieri :)) pentru ca am vazut o poza frumoasa cu ea pe aparat, cu ochelari de soare (pe care i0-a vrut deodata, in magazin de fitze, dupa ce de 10000 de ori am incercat sa ma apropii cu ochelari de nasul ei si s-a lasat cu urlete...asa ca m-am conformat si am dat pe ochelarii ei cit nu as fi dat pentru ai mei...). Deci descarc si ma execut.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ina multumesc tare mult Bebe 2 are DPN pe 23.02.2012. Este aproape ghiocel

O sa pun si cateva poze facute de catre nu stiu cine cu aparatul meu, caci cele profi cam intr-o luna le primim

Olga, mamica lui David iepurasul si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Monn, ce mistooooooooo!!!!!!! Ar fi urat si nepoliticos din partea mea sa iti spunce gandesc dar la faze d-astea, cand imi place ceva eu spun cam asa ..."Da-mi-l si mie o tura" sau dinc e am citit as spune Da-ni-l si noua o tura.

Inca o data multumesc pentru urari.

Va invit la maaaaareeeeeeeeeeee. Apa devine din ce in ce mai prietenoasa. Numa ca eu am vrut sa iau tot soarele dintr-o zi si acum stau mai mult imbracata decat dezbracata. Sa vedem daca vremea va ramane asa de buna caci se preconizeaza vant si ploi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor nu uitati sa va notati in agenda si sa confirmati participarea la :

Mega-Intalneala verii de la Moeciu din 26-28 august

Participante : Novus, Chatonel, Denisamada, Pisigri, Anca Nicolae, Pisik, Olga, Anaan, Monnvas , Ilinca, Gigelica, Cativ , Ela ?

Asteptam in continuare oaspeti de seama !!

Eu negociez in continuare cu diverse pensiuni si tot suplimentez camerele, oricum parca toti au innebunit, vor sejururi de min 3-5 zile si tot felul de alte avioane

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput