Investitii la bursa ! A jucat cineva ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Azi am ridicat 2,82 $.. deci, nu e teapa!! Dupa calculele mele dobada la sf.celor 30 de zile lucratoare ar trebui sa fie apx. 17%/luna (cam 4-5 $ la 20$).

ma inscriu referal la tine

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Pana te inscrii tu poate se inchide afacerea :))
Acum cateva minute am retras iar 3$ si am investit in Planul Short Term inca 10 $ (dupa 5 zile lucratoare voi putea umbla la ei).

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.105669619529011.11861.100002579198886&l=f711ad630d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Vreau si eu sa ma inscriu.
Ramona, imi poti trimite si mie nr tau de telefon ca sa te pot contacta dupa ce ma inscriu diseara de acasa????
Eu de fel sunt sceptica in ceea ce priveste investitia "pe net" dar daca tu zici ca este pe bune.......ma bag.

O zi usoara.

Mergi la inceput

pentru moment numai o parte din investitori pot accesa Gulf reserve, asa ca nu investiti nimic pana nu se primesc info de la administratorul site=ului ... abia aseara am vazut ca nici eu nu pot intra pe site desi sambata am mai scos o parte din bani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Ramona, ne mai dai vesti? s-a deblocat sistemul???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliana_28

Ramona, ne mai dai vesti? s-a deblocat sistemul???

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

mami de Maria Madalina (22.03.2010)

Deocamdata nu se stie nimic, se zvoneste ca ar fi intrat hakerii peste site, altii ca admin. largesc banda (ha, ha... si cat le ia ?)... eu nu cred nimic din basmele inventate sau visate de ei... cert este ca o parte au castigat sume fabuloase iar unii au investit 3.300 $ si sunt pending...
Am vb.cu niste romani care sun "pe felie" cum se zice, care joaca demult la astfel de jocuri si totul tine de noroc...
Am in vizor alte 2 site-uri dar sunt in proces de testare, astept raspuns de la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_radu spune:

Este o mare difrenta intre a juca pe forex si a juca la bursa.
Pe piata forex se tranzactioneaza valuta iar pe bursa actiuni la societatile cotate.
Am jucat pe ambele piete, de forex nu vreau sa mai aud, iar pe bursa sunt inca investitor.
Pentru a catiga nu exista o reteta sigura,daca ar exista aceasta reteta atunci brokerii ar fi cei mai bogati oameni de pe pamant.

Va doresc succes !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_radu

Este o mare difrenta intre a juca pe forex si a juca la bursa.
Pe piata forex se tranzactioneaza valuta iar pe bursa actiuni la societatile cotate.
Am jucat pe ambele piete, de forex nu vreau sa mai aud, iar pe bursa sunt inca investitor.
Pentru a catiga nu exista o reteta sigura,daca ar exista aceasta reteta atunci brokerii ar fi cei mai bogati oameni de pe pamant.

Va doresc succes !

anar

Pe piata valutara e destul de riscant, mai sigur e la bursa asa cum ai zis si tu , numai sa stii unde sa bagi banii...
Am prins un pont de invesitie care e pe piata de un an, par seriosi dar vreau sa ma documentez mai bine ... oricum nu bag mai mult de 20 $...o sa vin cu dovezi aci daca merge treaba...

Mergi la inceput

Am revenit cu info despre site-ul ce l-am gasit...

Este vorba despre un site unde trebuie sa bagi min.10$... e un fel de depozit bancar pe 150 zile lucratoare.
- Diferenta fata de un depozit "clasic" (unde primesti o dobanda de 5-6% pe an) este ca aici primesti 1,6%- 2,3% ZILNIC, de luni pana vineri.
- Constituirea depozitului se face prin contract scris (format pdf), printr-un cont gratuit AlertPay (pentru sume incepand de la 10 EUR/USD). Contul AlertPay trebuie sa fie "legat" de un cont/card bancar IBAN
- Randamentele rezulta din tranzactionarea / administrarea de "actiuni sigure" (exemplu MicroSoft si Raportul Diviziei Forex).

Eu m-am inscris pe 1 august iar azi aveam in cont + 2.40 $ (dobanda pe cele 8 zile lucratoare la cei 20$ investiti de mine).
Cand voi acumula 20$ din dobanda, ii voi scoate si voi lasa ceilalti 20$ sa isi contiune restul celor 150 zile lucratoare...
Va dau detalii numai pe PM pentru a nu fi considerat reclama (desi pe alte topicuri s-au dat link-uri)

Mergi la inceput