Nasterea la Arcadia - Iasi (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Pe mine la Ekg nu m-a pus sa dau sutienul jos, mi-a pus electrozii aia la marginea sutienului..si era un barbat care mi=-a facut analiza!

Mamica de fetita ( Estela ), 24.mai 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Era tanar?

Merci fetele pt lamuriri

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Stefana poti sa ne spui ce medici colaboratori nu au sustinut nasterea naturala?

Lena - 27+

Lena, ne apropiem de finalul capitolului. Poti lasa acum datele pentru liustuta? sa fie "aproape" cand facem capitol nou

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalic

Era tanar?

Merci fetele pt lamuriri

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.

da, pama in 30 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Hm... eu am intrebat daca sa dau si sutienul, si a zis ca da. Dar nu el, mai era o doamna mai in varsta.

36+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Sigur

DPN 10 oct 2011
27 sapt
sper sa nasc natural cu domnul doctor Bogdan Scurtu o fetita

Lena - 27+

Mergi la inceput

Madline, Estela ta zici ca e de pe coperta de revista. Asa e de frumi.

36+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana.irina

Madline, Estela ta zici ca e de pe coperta de revista. Asa e de frumi.

36+ cu Maria Antonia

Multumim frumos de compliment..hm ce asistenat nasoala, si la noi era aceasi asistenata dar nu am intrebat asa ceva, plus ca eram si cus otul si cred ca i-a fost rusine probabil sa imi zica! Oricum nu vad de ce a zis s ail dai jos, probabil ca arati perfect si sa vada si domnul asistent o tatza faina:)

Mergi la inceput

Neatza! O cafea aromataa va ofer!
Eu is cam zombi. M-am culcat la 12 si la 3 m-am trezit si nu am mai putut adormi. Azi sunt destul de busy, si nu stiu cand o sa ma odihnesc, ca imi vin doi muncitori sa mai faca una alta prin casa. Si imi inchipui ce frumos lasa in urma, dupa ce termina de dat gauri prin pereti. Maine imi vine doamna la curatenie, dar pana maine, parca vad ca pun aspiratorul.
Am mai calcat niste hainute mici si dragute, dar m-am plictisit. Mai las si pentru buni cateva.

Madline, cand am fost eu, era o d-na dr la cardio si un domn mai tanar. Acum m-am uitat pe fisa aia de ecg si vad ca se numeste dr. Maria Gavrilas Stoenescu. Cat despre cum arata sanii mei acum... sunt sigura ca nu l-am impresionat pe dl doctor.

Apropos de sani: m-am ales cu niste vergeturi infioratoare. Is si asa movii, parca ar fi taieturi. Ah, urasc asta! Si atat ce m-am mai cremuit. Nu am folosit la mancare cat ulei am dat pe mine. Ma bucur ca nu am facut si pe burta sau pe coapse, ca alea se mai vad cand port costum de baie. Exista riscul sa apara cand se retrage burta? Voi ati facut vergeturi dupa ce ati slabit?

36+ cu Maria Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneatza

Sa-mi fac temele:
LenaC, cu , DPN 10.10.2011, Dr.Bogdan Scurtu
Bun?
Mada, chiar e scumpa fetita ta
Oana, orice s-ar intampla , mai usurel cu minca mamico!!! Fezi tu, nu fa pe viteaza... pentru printesica e importanta fiecare zi in burtica

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput