Nasterea la Arcadia - Iasi (9)
Raspunsuri - Pagina 14
oana.irina spune:
Citat: |
Oana, felicitari pt ecografia buna! Bebita nu e mica, e perfecta asa (gandeste-te ca e cu +/-; daca e cu +, ar avea deja 3 kg ) Vrei sa o faci de 4 kg? |
Merci Stefana! Daca e mai mica, poate ”iese” mai usor
Maine o sa trec si eu pe la ”Colt Alb”. Pe mine ma dispera tantarii. Nu ii pot suporta. Aseara am iesit la o terasa si m-au ciupit ingrozitor de picioare, pe sub masa. Imi inchipui cum e sa ciupeasca un bebelus mic si dulce sa il umple de bube. Pana una-alta, am preparat solutia cu ulei de arbore de ceai pe care a recomandat-o Ionela. Nu stiu daca are efect, pt ca aseara, culmea, desi am lasat usa la terasa si geamurile deschise, nu am avut niciun tantar. Doar niste fluturasi inofensivi.
Claudia, esti bine? Stiu ca esti mai ocupata, dar daca intri, da-ne de stire in ce stare te afli.
35+ cu Maria Antonia
ionelamaria spune:
Oana, la noi solutia a avut efecte, dar nu miraculoase( mai dadea rateuri, sau poate nu eram eu destul de generoasa, sau poate erau tantarii mai flamanzi uneori, dar oricum, avea efect multumitor pentru un ulei esential. Una peste alta e tare bun si la tamponat zona piscata. Si Mihnea si eu suntem alergici la piscaturile tantarilor( facem niste blande mari cat buricul degetului mare si ne tin cate o sapt). La noi s-au vazut efecte bune ca rareori ne mai piscau "animalele"cum le zic eu, si "zaza"cum le spune Mihnea
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu
oana.irina spune:
Buna dimineatza! O saptamana minunata va doresc, cat mai racoroasa si fara ”zaza”!
35+ cu Maria Antonia
lalic spune:
Neata gagici, si eu va zic sa aveti o saptamana minunata!
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.
ionelamaria spune:
Mneatza
Eu va las o si va urez spor la ce aveti in planuri
Stefana spune:
'Neata si o saptamana cat mai buna!
Ionela, si cu bratara e la fel, nu are efect 100% la o densitate mare de tantari, dar e ok oricum. Dupa seara de sambata la iarba verde, bebe s-a ales doar cu o intepatura, iar eu de atunci ma tot scarpin, ca sunt plina pe picioare. Si tot asa am facut niste blande...
Curios e ca eu am stat mai mult cu bebe in brate, iar bratara era la piciorusul lui. Iar mirosul de lamaita se simtea destul de puternic... Na, or fi si tantari mai nesimtiti
Stiati ca mancarimea de la piscaturi trece pt o vreme daca le frecati cu sare? Eu am tot facut drumuri la bucatarie asta-noapte.
Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
loredanar spune:
salutare.
noi pasim intr-a treia saptamana de repaos la pat, ne bucuram ca am ajuns pana aici si ca bebelina sta inca in burtica cuminte. Ginypralul pare a-si face efectul pt ca sunt mai rare contractiile iar presiunea pe care o simteam jos s-a mai potolit, acum ma simt mai... vrednica. :) mergem astazi la control si sper sa fie bine si colul sa nu mai fi continuat procesul de scurtare.
Lori 32+ fericita cu Mara
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar salutare. noi pasim intr-a treia saptamana de repaos la pat, ne bucuram ca am ajuns pana aici si ca bebelina sta inca in burtica cuminte. Ginypralul pare a-si face efectul pt ca sunt mai rare contractiile iar presiunea pe care o simteam jos s-a mai potolit, acum ma simt mai... vrednica. :) mergem astazi la control si sper sa fie bine si colul sa nu mai fi continuat procesul de scurtare. Lori 32+ fericita cu Mara |
Bravo Lore ca te simti mai bine. Asteptam vesti foarte bune de la consult
oana.irina spune:
Loredana, e foarte bine! Doamne-ajuta sa mai stea cateva saptamani cumintica! Imi inchipui ca ti-e destul de greu sa stai la pat. Rabdare in continuare si curaj!
36+ cu Maria Antonia
lalic spune:
Ce fac fetele? Am fost azi la refacut unghiutele, parca nu m-am indurat sa renunt la ele, le-am facut mai scurtesi french-ul mi l-am facut roz - ciclame, iar pe inelar mi-am pus hello kitty am gasit si la unghii ce minune, in cinstea buburuzei mele, ca maine am programare la dr.
deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sofia - cezariana Cacicovschi
33 sapt.