LMA Carla si Mateo - Delfinasi in sarbatoare (155)
Raspunsuri - Pagina 6

iul_aug2010 spune:
iul_aug2010 spune:
 Mamici dragi, prima pereche de gemeni implinesc primul lor anisor! Va asteptam sa le uram  "La multi ani!"
"La multi ani!" urmand linkul de mai jos:
 urmand linkul de mai jos:
6 iulie-LMA Carla si Mateo, delfinasi de Carla_2008

rodyka spune:
rodyka spune:
  Carla si
Carla si  Mateo, gemenasii nostri frumosi si dragi, sa cresteti mari si cuminti si s-o pretuiti pe superba voastra mamica! azi primim portie dubla de tort!
 Mateo, gemenasii nostri frumosi si dragi, sa cresteti mari si cuminti si s-o pretuiti pe superba voastra mamica! azi primim portie dubla de tort! 
 LML Ariana de bubster
 LML Ariana de bubster
am implinit un anisor!!     Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
                                        Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) 
 am implinit 10 ani!!!    Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

carla_2008 spune:
carla_2008 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Victo cristina,io-te ca-s o draguta..mai citesc printre picaturi si iti mai dau reteta. deci, piept de pui fiert cu busuioc=O CRENGUTA MICUTA, 2 foi de dafin si usturoi vreo 2-3 catei) ficat de pui =arunci prima apa, apoi fierbi in lapte. se mizeaza. se amesteca cu unt, un galbenus de ou. se subtiaza cu zeama de la pipetul de pui. proportia intre piept si ficat 2/3 si 1/3 sau invers, in functie de gust pt noi pun si sare si piper. eu m-am cam saturat de umblat, stefan e f neascultator in deplasare  plus piticii mei cu curatenia..brrr.. vreau sa zic ca eu personal am sters pe jos  si la pensiune, si la mama..am innebunit-o de cap si a spalat baia inca o data( BINE, INTEMEIAT,DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE) nu suport sa vad usi nespalate..spal lingurile, furculitele..curat wc cu spirt.. de statul la tara la bunici mi=e si mai groaza..cu apa din fantana..wc in gradina, cu muste..bleach.. sper sa nu aiba purici,tantari.. is un pic nebuna, stiu..incurabila,pe ce trece timpul.. vreau acasa  LA CASA MEA CURATA deci io n=o sa pot sa imi las niciodata copiii in vacanta la bunici, e clar. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) | 
Victo multumim de reteta,suna bine
legat de mania spalatului,sa dam mana.Nici eu nu ii las la bunici

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

carla_2008 spune:
carla_2008 spune:
 Fete multumim!!!!!
asa e Rody ,azi primiti portie dubla de tort!!!!!!!numai ca tortul special cu figurine va fii pe sambata!surpriza!
insa pt voi am pregatit unul special, in forma de delfinas virtual inconjurat de inimioare
e cu crema de cioko sau crema din spuma de capsuni(la alegere),insiropat(sau nu), cu marzipan ornat sau cu frisca(tot la alegere) si daca tot e la alegere puteti cere fiecare 2-3-4 felii!
 si daca tot e la alegere puteti cere fiecare 2-3-4 felii!
la final il stropiti cu putina(sau mai multa sampanie)

carla_2008 spune:
carla_2008 spune:
 Ilinca pupam vanataia lui Victor!

aelita spune:
aelita spune:
 LA MULTI ANI!!!scumpilor dragi gemenei
 Carla Maria
 Carla Maria   si
si  Matteo Cristian
Matteo Cristian  !!! Sa cresteti mari,frumosi,sanatosi,sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri ! Sa fiti fericiti ! Mami Denisa,tati,felicitari !!!Sa ramaneti uniti si fericiti alaturi de puii vostri mult doriti !!!
 !!! Sa cresteti mari,frumosi,sanatosi,sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri ! Sa fiti fericiti ! Mami Denisa,tati,felicitari !!!Sa ramaneti uniti si fericiti alaturi de puii vostri mult doriti !!!

aelita spune:
aelita spune:
 uf,am scris un mesaj,si mi-a dat eroare cand l-am trimis,si apoi era gol ..
s-a pierdut
ii scrisesemPAULEI,despre pozele superbe !!
RODICAI despre balerina ,cum mergea ea ca o balerina!
si urasem sarbatoritilor de azi.
va pup,e tarziu.

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui lauri_ca 
 Si eu am auzit aceleasi lucruri rele despre vaccinul asta, problema e ca e obligatoriu dar eu nu l-as face. Oricum nu protejaza toata viata si bolile copilariei e mai bine sa le faca la varsta mica decat la maturitate cand dau forme mai grave. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 | 
nimeni nu te poate obliga sa faci copilului vaccinurile daca nu vrei...asa ca nu sunt chiar 'obligatorii'...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

Diana_Eva spune:
Diana_Eva spune:
 Denisa La multi ani puiutilor dragi!
Multumim de tort si asteptam poze cu surprizele de sambata!
Diana, mami de pui iubit Eva  (20.08.2010)
(20.08.2010)

bumblebee spune:
bumblebee spune:
 Neata!!
 LA multi ani Carla si Matteo !!
 LA multi ani Carla si Matteo !!

Ariana de Bubster
 Ariana de Bubster 
Ma bagati in sperieti cu vaccinul asta.. Trebuie sa ma documentez putin, desi risc sa gasesc putine pareri avizate pe net.. 
Ilinca , mami, eu am mai spus care-s sunetele predominante la noi in casa, si anume : BUFFFFF!! urmat uneori si de OAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
, mami, eu am mai spus care-s sunetele predominante la noi in casa, si anume : BUFFFFF!! urmat uneori si de OAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
A cazut si asa, de pe canapea, eu fix langa el, am tampit pe loc, el (curios) nu a plans f tare.
Dar nu ma cred asa denaturata, pai a dat cu capul de usa cand s-a zbatut la mine in brate  
  , ar tb sa-l port intr-un wrap si eu sa stau neclintita, doar asa pot evita cu adevarat accidentarile, cum asta nu o pot face, ca totusi copilul tb incet incet sa invete pericolele (alaltaieri cand faceam clatite ii aratat UFFUFF si l-am lasat sa puna mana pe o clatita fierbintica, dup-aia fosaia, facea cumva nazal FFFF
, ar tb sa-l port intr-un wrap si eu sa stau neclintita, doar asa pot evita cu adevarat accidentarile, cum asta nu o pot face, ca totusi copilul tb incet incet sa invete pericolele (alaltaieri cand faceam clatite ii aratat UFFUFF si l-am lasat sa puna mana pe o clatita fierbintica, dup-aia fosaia, facea cumva nazal FFFF ).
).
Alina  si
 si  Victor Andrei - 23.07.2010
 Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA - MUNTE
pt 20 aug  - 3
pt 27 aug - 6