Restaurante in Tg Mures, Sibiu, Sighisoara

Restaurante in Tg Mures, Sibiu, Sighisoara | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

Urmeaza sa vizitam cele 3 orase. Am nevoie de recomandari de restaurante, cafenele, unde sa se manance ok si sa arate bine, sa fie reprezentative , sa fie locuri de "neratat" in orasul respectiv.Multumesc !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Preferatele noastre in Sibiu: www.sobis.ro/portal/company/sobis/portal.nsf/AllByUNID/00008EB6?OpenDocument" target="_blank">Hermania, www.weinkeller.ro/" target="_blank">Weinkeller, pizzeriile din piata mica (piazetta, regina), mai noul Sergiana (in piata mare), evlt La Turn (tot acolo). Recomand primele doua pentru specificul sasesc (un review simpatic www.turnulsfatului.ro/8400/restaurant:-ich-bin-ein-berliner.html?sst=hermania" target="_blank">aici).
Sper sa va placa, sa va simtiti bine!

Specific dar nu prea pe placul meu: Hanul din batrani din muzeul satului. Macar pentru un suc merita sa va opriti. Daca e w/e, poate prindeti si un targ de mancaruri traditionale prin zona.

In Sighisoara am mancat cel mai des (bun, rapid si ieftin)la pizeria quatro amicii. Sus, in centru, ne-au socat preturile si timpul infinit de asteptare. Pe o straduta laturalnica, cam in spatele restaurantului cu Vlad Dracul, era o cofetarie superba.

Mancare excelenta langa Sighisoara, la Danes - Hanul dracul - recomand sa nu ratati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

La Danes o sa stam, deci clar o sa mancam si acolo

Mergi la inceput

In Targu Mures nu stie nimeni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Sibiu : La Trattoria , daca-ti place bucataria italiana .

Targu Mures : China Blue, mananci de te saturi, au preturi excelente.
Mai este un restaurant pe langa clinica de oftalmologie ,tot asa, se mananca foarte bine , nu-mi amintesc cum se numeste dar daca-mi amintesc iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

In Sibiu am mancat La turn, in Piata mare. Bun. Cam scump, dar bun.
In Sighisoara am mancat La casa cu cerb, chiar in centrul cetatii. O supa de pui fff buna, ca la mama acasa, Clatite cu branza fff bune, dar cam putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

http://www.tempo.ro/restaurant-laci-csarda in Mures, daca mai e de actualitate.

Mergi la inceput

Da, multumesc, inca nu am fost, plecam in august!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana2k spune:

buna fetele, in legatura cu subiectul, si eu am cautat pentru sora mea un restaurant si am putut gasi pe aici http://www.promotur.ro/restaurante/targu-mures pentru targu mures, sunt foarte multe poze si explicatii pe acel site si mi s-a parut util, nu mai postez link-ul si pt celelalte orase sa nu facem spam, puteti gasi pt orice localitate acolo

Mergi la inceput