Urmeaza sa vizitam cele 3 orase. Am nevoie de recomandari de restaurante, cafenele, unde sa se manance ok si sa arate bine, sa fie reprezentative , sa fie locuri de "neratat" in orasul respectiv.Multumesc !
Preferatele noastre in Sibiu: www.sobis.ro/portal/company/sobis/portal.nsf/AllByUNID/00008EB6?OpenDocument" target="_blank">Hermania, www.weinkeller.ro/" target="_blank">Weinkeller, pizzeriile din piata mica (piazetta, regina), mai noul Sergiana (in piata mare), evlt La Turn (tot acolo). Recomand primele doua pentru specificul sasesc (un review simpatic www.turnulsfatului.ro/8400/restaurant:-ich-bin-ein-berliner.html?sst=hermania" target="_blank">aici).
Sper sa va placa, sa va simtiti bine!
Specific dar nu prea pe placul meu: Hanul din batrani din muzeul satului. Macar pentru un suc merita sa va opriti. Daca e w/e, poate prindeti si un targ de mancaruri traditionale prin zona.
In Sighisoara am mancat cel mai des (bun, rapid si ieftin)la pizeria quatro amicii. Sus, in centru, ne-au socat preturile si timpul infinit de asteptare. Pe o straduta laturalnica, cam in spatele restaurantului cu Vlad Dracul, era o cofetarie superba.
Mancare excelenta langa Sighisoara, la Danes - Hanul dracul - recomand sa nu ratati.
Sibiu : La Trattoria , daca-ti place bucataria italiana .
Targu Mures : China Blue, mananci de te saturi, au preturi excelente.
Mai este un restaurant pe langa clinica de oftalmologie ,tot asa, se mananca foarte bine , nu-mi amintesc cum se numeste dar daca-mi amintesc iti spun.
In Sibiu am mancat La turn, in Piata mare. Bun. Cam scump, dar bun.
In Sighisoara am mancat La casa cu cerb, chiar in centrul cetatii. O supa de pui fff buna, ca la mama acasa, Clatite cu branza fff bune, dar cam putin.
buna fetele, in legatura cu subiectul, si eu am cautat pentru sora mea un restaurant si am putut gasi pe aici http://www.promotur.ro/restaurante/targu-mures pentru targu mures, sunt foarte multe poze si explicatii pe acel site si mi s-a parut util, nu mai postez link-ul si pt celelalte orase sa nu facem spam, puteti gasi pt orice localitate acolo