Strugurasi de Sept-Oct 2011 (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

anca deci zici ca e mai bine sa mi bag prenatalul decat sa figurez ca muncesc pana nasc ?
si asta cand pot sa l iau , de la 32 sapt ?
eu am termen 19 sept dar mai mult ca sigur o sa fie mai devreme mai ales ca o sa fac ceza
pliz , help

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

acum eu inteleg ca femeia moderna e o femeie informata da' in cazul vostru ... a dat masochismul peste voi ...
pai filmele astea va trebuie voua?!?

eu calc de azi de dimineata. nu mai pot. si nu sunt nici la jumatate ca s-au strans in ultimul timp ....
daca nu imi gasesc pe cineva la curatenie eu imi tai venele

Kora … eu am incercat sa fac pe barbata cu injectiile dar nu ma tine Asa ca mie mi le face barbata-miu. Si el lesina pana sa fie vorba de nevesta si copilul lui … acum deja e maestru
Doamne ce te invidiez cu recuperarea … parca vorbesti limbi straine cu mine. Eu ma rog, ca trecand deja printr-o ceza, sa-mi fie mai usor ca acum stiu la ce sa ma astept

May … esti in 28. Ieri am fost la Usca si mi-a zis “de acum din 28 renunti la Aspirina!”
Deci 27+ inseamna 28 saptamani.
Nu te panica cu analizele, valorile sunt normale pt sarcina. De colesterol nu stiu ce sa-ti spun

Andreea BV!!!! bine ca s-a stabilizat colul tau! M-am amuzat cu epu …. azi merg si eu la el la 19:00

Lali te plangi de o zi de negatit ... pai pana acum m-ai innebunit cu gatitul tau

app de analize, jade, may mare lucru nu inteleg. iar mi-a dat o foaie numai cu timpi, ca mi-a facut coagularea. si nu sunt trecute valorile normale ca sa compar. si nici nu-mi bat capul sa caut din urma sau pe net ca probabil mai rau ma isterizez ... din cate inteleg eu nu e ok coagularea combinata cu IRul nu cedeaza rezistenta pe artere … in mama ma-sii.
si eu ma intorc la 32 sapt cu ecografia de trim III care sa aiba si velocimetria

mami de (30.06.2005) si 27+

Mergi la inceput

elly pune o pe soacra ta sa calce

da cat ai ir urile de s a speriat usca de ele ?
te ai dus cu eco recenta la ea ?

_

29 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

elly pune o pe soacra ta sa calce

da cat ai ir urile de s a speriat usca de ele ?
te ai dus cu eco recenta la ea ?

_

29 +

pe soacra cui ziceai?!? ca pe a mea n-ai nimerit-o
si de vasele mele daca se apropie imi creste tensiunea ca si pe alea mi le lasa pline de grasime de oricum le mai spal o data

ma bag in hartii si iti spun

Mergi la inceput

deci .... eco e de acum 2 sapt si ir-urile sunt asa :

recenta....................penultima
A Omb 0.62...................0.76
ACM 0.8 .....................???
AUD 0.59.....................0.48
AUS 0.69.....................0.66

nu mi se par mari valorile, problema este ca nu cedeaza sub tratament.

stie cineva ce este PI la velocimetrie?!?
v-am spus ca ma apuc isteriile daca incep sa ma uit si sa compar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Fetelor nu va uitati la filmulete daca va sperie..Eu sunt ca si Elly, stiind ce ma asteapta dupa cezariana, tot ma rog sa nasc natural.De lesinat ma indoiesc ca poti, si daca ai vrea.Acuma de speriat ne poate speria toata lumea care a nascut si natural si cu cezariana, dar va spun eu din proprie experienta ca dupa o perioada uiti, ca altfel nu ar mai face nimeni al doilea copil.
Eu sincer va spun, ca aducandu-mi aminte de noaptea in care mi s-a rupt apa ma umplu de emotii si dragoste, fiindca asa fericita eram, cu toate durerile pe care le aveam, ca o sa imi vad copilul in sfarsit..Si acum abia astept sa imi trezesc sotu din somn sa ii spun ca nasc.Sa vedeti cum il trezesc, de ciuda ca prima data era plecat in seara aia la ai lui.L-a trezit taica-su cu lanterna in ochi:"-Hai ca naste Diana".Saracu zice ca nici nu a procesat prima data cuvintele, ca statea si se uita la lanterna si nu a putut zice nimic..

26+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

deci .... eco e de acum 2 sapt si ir-urile sunt asa :

recenta....................penultima
A Omb 0.62...................0.76
ACM 0.8 .....................???
AUD 0.59.....................0.48
AUS 0.69.....................0.66

nu mi se par mari valorile, problema este ca nu cedeaza sub tratament.

stie cineva ce este PI la velocimetrie?!?
v-am spus ca ma apuc isteriile daca incep sa ma uit si sa compar

aha...
eu le am mai mici
ombilicala 0.66
uterinele 0.46 cu 0.51
eu nu stiu ce inseamna PI

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Jade, 19 septembrie e in 75 de zile. Deci ai putea sa iti iei.
Se iau mai multi bani, a explicat si kora de ce. Practic sunt 85 % din brut, si nu platesti controbutii si impozit, decat vreo 70 de lei pensiile. Cu cat iei mai mult inainte, cu atat iti ridica netul pe ultimele 12 luni (inainte de nastere) pentru indemnizatia de crestere. De aia si Zubi trebuie sa-si ia cat de repede poate prenatalul, si mikki, si toate fetele care vor sa stea acasa 1 an, doi. Acum, depinde si cat ai salarul si cat vrei sa stai acasa.
Ca daca vrei sa stai acasa 2 ani si ai mai mult de 12 milioane net, preferabil sa lasi si pre si postnatal - 126 de zile - pentru dupa nastere. La fel daca ai peste 34 milioane net si vrei 1 an.
Ca teoretic, dupa nastere trebuie lasate minim 42 de zile de postnatal, insemnand maxim 84 zile de prenatal.

26+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

pe mine nu ma sperie sa ma uit la filme cu nasteri
la urma urmei tot tre sa nasc pana la urma si sa l scot pe undeva
si nici nu ma intereseaza sa ascult parerile unor 'prietene' binevoitoare care de cele mai multe ori nu fac decat sa te sperie si sa exagereze cu toate ca ele au 2-3 copii acasa (daca era asa crunt cum ziceau nu l mai faceau pe al doilea)
eu merg pe premisa ca fiecare organism este unic si nu toate vom reactiona la fel , chiar si aceeasi persoana poate avea a doua nastere total diferita de prima
asa ca , eu sunt impacata si pregatita pt orice (sunt constienta ca usor nu e) si nu ma intereseaza nimic altceva decat sa l vad sanatos

_

29 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Jade, 19 septembrie e in 75 de zile. Deci ai putea sa iti iei.
Se iau mai multi bani, a explicat si kora de ce. Practic sunt 85 % din brut, si nu platesti controbutii si impozit, decat vreo 70 de lei pensiile. Cu cat iei mai mult inainte, cu atat iti ridica netul pe ultimele 12 luni (inainte de nastere) pentru indemnizatia de crestere. De aia si Zubi trebuie sa-si ia cat de repede poate prenatalul, si mikki, si toate fetele care vor sa stea acasa 1 an, doi. Acum, depinde si cat ai salarul si cat vrei sa stai acasa.
Ca daca vrei sa stai acasa 2 ani si ai mai mult de 12 milioane net, preferabil sa lasi si pre si postnatal - 126 de zile - pentru dupa nastere. La fel daca ai peste 34 milioane net si vrei 1 an.
Ca teoretic, dupa nastere trebuie lasate minim 42 de zile de postnatal, insemnand maxim 84 zile de prenatal.

26+

Bijuteriile mele

am priceput
saru mana mult

_

29 +

Mergi la inceput