sterilizator

sterilizator | Autor: ina1976

Link direct la acest mesaj

Buna seara, mamici! Avem nevoie de sfatul vostru. daca la primul bb nu am avut sterilizator iar acum imi doresc unul... m-am decis pentru cel care sterilizeaza cu aburi dar in aceasta categorie am gasit vreo doua modele care pot prepara si hrana la aburi si mi se pare interesanta ideea, mai ales in calatorii.
Care este experienta voastra cu aceste sterilizatoare, ce mi-ati recomanda tinind cont de experienta voastra personala. Diferentele de pret sunt mari si as dori sa tin cont de sfatul vostru.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Noi folosim un sterlizator de la Avent cel electronic cu aburi IQ24 si sunt foarte multumita de el, eun pic mai scumput dar isi merita toti banii. Cand am fost plecati nu am luat sterilizatorul ci solutia de sterilizat de la chicco caci e cam incomod sa iei ditamai aparat cu tine...ai cu ce umple masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Noi avem Avent de la Philips..fff multumita de el..e cam scump dar meruta toti banii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73pufi spune:

nici noi nu am avut la primul copil,foloseam metoda clasica-fierbere dar la al doilea copil folosim cu succes sterilizator de la Primii psi-180ron,bun,isi face treaba,l-am luat fara probleme si in concedii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73pufi spune:

Primii Pasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Noi avem AVENT digital si este extraordinar. Insa daca planuiesti sa calatoresti mult, ti-l recomand pe cel de microunde de la Avent - este si mai ieftin si il cari si mai usor de colo colo. Dezavantajul este ca de fiecare data cand scoti un biberon, o iei de la capat cu 200 ml de apa si sterilizezi iar tot ... Dar deh, si mic si de calatorie si practic .. mai greu :).

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Noi avem AVENT digital si este extraordinar. Insa daca planuiesti sa calatoresti mult, ti-l recomand pe cel de microunde de la Avent - este si mai ieftin si il cari si mai usor de colo colo. Dezavantajul este ca de fiecare data cand scoti un biberon, o iei de la capat cu 200 ml de apa si sterilizezi iar tot ... Dar deh, si mic si de calatorie si practic .. mai greu :).

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

si trebuie sa ia si cuptor ca microunde cu ea . pe la hotelurile pe unde am fost (si am fost ceva prin europa) nu am vazut in camere. http://www.falkensteiner.com/de/hotel/urbani doar aici era pe fiecare etaj o bucatarioara cu microunde si blender!

eu alaptez si am alaptat si bb 1 pana dupa 1 an deci nu ma pronunt asupra steriliz iar in calatorii ... am preferat sa ma relaxez si sa nu gatesc si spal vase! i-am dat borcanase! asa voi face si acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Pai chiar daca ai inceput diversificarea tot bea lapte..adica ii dadeai borcanase si noaptea ca sa nu speli un biberon k esti in vacanta? Am un copil de 1 an si o luna si inca are ff multe zile in care nu vrea nimik decat lapte..iar noaptea nu mai zic...bea cam 200-300 ml / noapte...N-ai cum sa nu iei biberoane in vacanta...Eu nu car sterilizatorul dupa mine in concedii, iau niste tablete de la Chicco cu care sterilizez...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Pai chiar daca ai inceput diversificarea tot bea lapte..adica ii dadeai borcanase si noaptea ca sa nu speli un biberon k esti in vacanta?

pentru mine te dai cu capul de pereti? am spus ca nu am avut nevoie de sterilizator pt ca am alaptat. noaptea nu a mai mancat de la 2 - 3 luni deci ... am spus ca i-am dat borcanase ca sa nu gatesc in vacanta, deci m-am referit la partea aparatului care gateste la abur! daca vrei doar sa te dai cu capul de pereti e treaba ta dar nu vad motivul. mai bine te bucuri de viata decat sa faci cucuie!
si ... dupa 1 an mi se pare aiurea sa mai sterilizezi ceva. doar pune mainile peste tot, baga in gura!!!

ma rog, fiecare cu stolurile lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vad ca nu ai primit rapsuns la subiect . Daca ai gasit aparat care sterilizeaza si gateste la aburi, sigur ca e indicat sa-l cumperi, ca sigur ii vei gati unele mancaruri la el pana pe la 2 ani. Tot asa, nu iti pot raspunde fix la intrebare ca noi n-am folosit sterilizator, doar steamerul.

Mergi la inceput

Ok. Strict la subiect.
Despre sterilizator: clar cu aburi e mai bun (din cultura generala), nu cred ca il folosesti mai mult de cateva luni, la un moment dat nu mai are rost sa sterilizezi ... dar este o parere generala, nu am folosit.
Despre gatit la abur: e ffff ok, eu folosesc steamer normal, mare, pt toata familia. E mai practic, il folosesti multi ani de acum. Cel incorporat in sterilizator cred ca e mic, doar pt bb. Mai bine investesti in unul pt toata familia.

Mergi la inceput