Brumarei nov.dec.2011 (43) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crynac spune:

actualizare semnatura

garvi [20+] saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Mersi Brambu de cafea!
Nu mai am nici un randament la munca, sunt deja in vacanta ...Z-7..

Si eu o sa am program de 6 ore ! Adica 6+1 ora pauza de masa... Dar o sa incep dupa ce ma intorc din Romanica, Partea buna e ca pot sa le cumulez, asa ca in principiu vinerea o sa plec lucrez doar 2 ore jumate ...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

intram si noi repede sa va spunem ca maine placam la mare pana duminica si nu o sa mai intram pana atunci.
am intrat in fiecare zi sa citesc vesti despre Lia, dar nu am avut puterea sa si scriu.......in ultima vreme ma darama orice veste proasta si nu mi-am putut aduna gandurile sa scriu.
ma bucur enorm sa vad ca sperantele sunt din ce in ce mai mari pentru Lia si bebelus.
chiar daca nu o sa scriu o sa fie amandoi in gandurile si rugile mele.
Petro sau cine mai are nr. meu va rog din suflet cum aflati vesti noi dati-mi si mie mesaj pe mobil ca sunt foarte ingrijorata pentru ei.
felicitari pentru toate vestile bune de la echo si pentru vacantele reusite.
nu scriu nici un nume pentru ca imi e teama sa nu uit pe cineva.
dar v-am citit toate mesajele
va las acum, fac bagajele si mai am de calcat..................o gramada......
revin pe seara sa mai citesc, poate apar vesti de la Lia.
daca va intalniti fetele din bucuresti va rog sa ma anuntati si pe mine ca as vrea sa vin si eu cu bianca.
va pe toate si sa auzim numai vesti bune!!!!

Roxana20+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Salut burticute,sa stiti ca nu imi place ca e cam putina activitate pe aici.Cred ca toata lumea pleca sau vine din vacanta si gandurile sunt in alta parte.E super sa te gandesti la vacanta!As vrea si eu!Poate la anul.
ALINUK ai vazut ca totul e bine si te-ai ingrijorat degeaba.Da sa stii ca psihicul are o fff mare legatura cu starea noastra(cel putin a mea).Eu incerc sa nu ma mai stresez de fiecare data cand am dureri de burtica usoare(ca durerile asa sunt de fiecare data,usoare) si am vazut ca functioneaza,trec mai repede.Optimismul asta face minuni,chiar m-am simtit mai bine,am dormit mai bine,am o dispozitie mai buna si toate cele.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Eu sunt o maaaaare "vaca" mancacioasa.Ieri am mancat o shaorma mare ca imi era pofta si o inghetata cu aroma de pepene extraordinara.Si eu care zic ca nu vreau sa iau kg multe,bag in mine ca sparta,dar ce sa-i faci daca nu ma pot abtine.De ex as manca un pepene rosu mai potrivit singura doar o data.Cand vad ceva ce imi place uit sa na controlez.Parca vad ca in we asta cand ma voi duce la control o sa am parte de o teorie din partea medicului.
Dar ce eu nu pot manca ce imi zice el.El imi zice ca sa mananc salate,iaurturi si ciorbite de legme,dar eu nu pot trai doar cu astea frate ca mor de foame.Fara fripturici si mici si salata de vinete si ardei umplut si porumb fiert(din care am reusit si eu sa mananc in we trecut ca muream de pofta) sau pizza,spaghete,sarmale etc.Hai ca va fac pofta.Scuze.
Sper sa dau kg jos dupa nastere,ca daca nu sunt terminata.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Am facut in we un tort de biscuiti,care a fost mortal de bun.Cred ca o sa mai fac si zilele astea.

Fetelor voi va mai amintiti de inghetata de pe vremuri de vanilie care era la pachet.Arata ca un pachet de unt numai ca nu era unt ci inchetata si se gasea la lapte(cel putin aici la mine la Pitesti).Doamne cat as da sa mai pot manca odata inchetata aia din copilaria mea,care era super mega de buna.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

YUUUUUUUUUHUUUUUUUU,nu e nimeni pe aici?Chiar sunt singura si vb ca toanta?

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Roxana ai PM.
Sa ai vacanta palcuta si vreme buna.Distractie placuta si have fun!Sa faci pozici sa ne arati si noua cum a fost.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Arleza eu sunt pe aici! Dar n'am vesti...incerc sa'mi adun neuronii gravizi la putina munca

Baby vacanta placuta! Sigur te anuntam cand ne vedem!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

YUUUUUUUUUHUUUUUUUU,nu e nimeni pe aici?Chiar sunt singura si vb ca toanta?

gravi 20+ cu Sara Elena

Sunt si eu pe aici...tocmai am citit despre Lia...Doamne ajuta sa primim vesti bune.

Ne preagtim ptr nunta de sambata iar miercuri ne intoarcem acasa.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 19+

Mergi la inceput