Brumarei nov.dec.2011 (43) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

in mare fuga fetelor intru cu vesti:
pitica bine, 500g, vreo 19 cm, s-a zbenguit de mama focului. si vestea cea mai buna e ca nu mai e asa de mare. adica nu mai are avans de 2 saptamani si, ci doar de 1 saptamana...pentru mine cu VBAC-ul meu e o veste nemaipomenita, sa nu semene cu mine de 4.5kg. singura treaba care nu mi-a placut e ca era in pozitie transversala, cu capul in ficatul meu...dar e mititica, sper ca mai are tot timpul sa se suceasca in pozitia potrivita
dana si la mine colul avea 4.4 dar cand il masoara tutunaru are 3.8 in general. la iosup iese mereu mult. nu conteaza, e de bine, mai ales ca eu am tot avut contractii nedureroase. si eu am intrat la 2 fara 10 si la si 10 eram afara. cea mai scurta morfofetala ever...macar pentru aia 4.5 mil putea sa se prefaca ca mai masoara ceva
va pup dana, brambu, corina pentru rezultalele bune, ma bucur din tot sufletul pentru Lia sa reziste bebe si ea sa fie tare
fug la sport si scriu maine mai pe larg

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Eu mai am vreo doua saptamani pana merg la eco si sper sa aflu ce ascunde burtica. Mi se pare asa de mult si mi-e asa de dor sa-l vad pe bebe

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Wow Anna eu credeam ca aflu ultima culoare caruciorului! pentru rabdare !

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

in mare fuga fetelor intru cu vesti:
pitica bine, 500g, vreo 19 cm, s-a zbenguit de mama focului. si vestea cea mai buna e ca nu mai e asa de mare. adica nu mai are avans de 2 saptamani si, ci doar de 1 saptamana...pentru mine cu VBAC-ul meu e o veste nemaipomenita, sa nu semene cu mine de 4.5kg. singura treaba care nu mi-a placut e ca era in pozitie transversala, cu capul in ficatul meu...dar e mititica, sper ca mai are tot timpul sa se suceasca in pozitia potrivita
dana si la mine colul avea 4.4 dar cand il masoara tutunaru are 3.8 in general. la iosup iese mereu mult. nu conteaza, e de bine, mai ales ca eu am tot avut contractii nedureroase. si eu am intrat la 2 fara 10 si la si 10 eram afara. cea mai scurta morfofetala ever...macar pentru aia 4.5 mil putea sa se prefaca ca mai masoara ceva
va pup dana, brambu, corina pentru rezultalele bune, ma bucur din tot sufletul pentru Lia sa reziste bebe si ea sa fie tare
fug la sport si scriu maine mai pe larg

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

si la mine a durat putin ecografia....chiar m-am mirat ....mai mult a durat aia la 14 saptamani...ai dreptate pt cei 450lei lei trebuia sa se prefaca macar ca mai masoara cate ceva...aia e...bine ca sunt piticile sanatoase...asta este sistemul la noi
te pupi si bafta la sport

21+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

la eco morfologica primiti si filmulet ceva?..sau doar poze ca si pana acum?
ralu important e ca sanatoasa aia "mica"

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

fetele, m-am intors si eu de la medic..doar consult si recoltare secretie sa vedem daca avem ceva balaurii
suntem bine, colul tot 3.3
arleza parca tu ma intrebai de col
nu e deschis..pare in regula acum, insa mi-a dat adeverinta pentru reducerea programului la 6 ore ca sa ma mai pot odihni si dupa masa
o sa vin de la 9-15 la munca
acum nu stiu daca trebuie sa duc la HR si adeverinta de la medicul de familie..o sa intreb azi

17+

Felicitri CORI pt ca-i bine bebelina ta si tu,nu stii cat ma bucur cand aud si vad vesti bune.Da eu te intrebam de dim colului.
O sa merg si eu sapt asta sau cealalta la control si sa fac eco morfo.O sa vad atunci cat o mai fi colul.Sper sa fie ok ca eu am stat cumintita,tare.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

am luat si eu azi analizele de secretie...si nu par a fi foarte bune...i-am scris dr.ului mail si astept disera raspuns sa vad ce trebuie sa iau...

daca bine interpretez eu, cred ca este o candida..dar nu stiu daca este doar atat...bleah

18+

Hai nu te mai stresa ca poate nu e nimic nasol.Stai sa iti zica medicul ce ai,si o sa iei tratament o sa fie bine.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

la eco morfologica primiti si filmulet ceva?..sau doar poze ca si pana acum?
ralu important e ca sanatoasa aia "mica"

17+

da,primim pe stick filmulet cu toata eco de la inceput pana la sfarsit

21+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mada, eu sper sa aflu, ca la primul copil am aflat abia la nastere. Si acum chiar nu mai am rabdare sa ma tina atata in suspans Lasa, nu-i nimic ca aflam noi ultimele, important e sa fie sanatosi bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

arleza o sa fie bine..asa ca incearca sa nu te mai stresezi
danace frumos o sa avem primul filmulet cu bebe

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Mada, eu sper sa aflu, ca la primul copil am aflat abia la nastere. Si acum chiar nu mai am rabdare sa ma tina atata in suspans Lasa, nu-i nimic ca aflam noi ultimele, important e sa fie sanatosi bebeii

Ai mare dreptate!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 16+

Mergi la inceput