Brumarei nov.dec.2011 (43) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ralu, bafta!
si eu am vineri ecografie, abia astept
Pica, pe unde umbli??
la 3 plec acasa, siii... sunt in concediuuuuu, yuhuuuu

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

RALU,pai la mine pe toate ecografile scrie ca am placenta plasata pe peretele posterior.La una din ele scrie ca e posterior spre fund,si la alta posterior aproape de orificiul cervical intern.Asa ca nu mai stiu ce sa zic.
Bafta la eco,te asteptam cu vesti bune.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

fetele, m-am intors si eu de la medic..doar consult si recoltare secretie sa vedem daca avem ceva balaurii
suntem bine, colul tot 3.3
arleza parca tu ma intrebai de col
nu e deschis..pare in regula acum, insa mi-a dat adeverinta pentru reducerea programului la 6 ore ca sa ma mai pot odihni si dupa masa
o sa vin de la 9-15 la munca
acum nu stiu daca trebuie sa duc la HR si adeverinta de la medicul de familie..o sa intreb azi

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna fetelor

va pup pe toate ....nu reusesc sa intru foarte des pentru ca sunt prinsa cu serviciul si abea reusesc sa va citesc

Lia multa sanatate iti doresc si eu si sarcina usoara in continuare ....sa stea bebele in burtica pana la termen Doamne Ajuta!!

fetelor felicitari care ati fost la eco

si eu am luat in greutate ...am deja luate 5 kg si mi se pare mult pentru ca se vede am 1.62 cm si cand iau in greutate parca sunt o mingiutza rotunda

Andreea 17+ Maya

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

am luat si eu azi analizele de secretie...si nu par a fi foarte bune...i-am scris dr.ului mail si astept disera raspuns sa vad ce trebuie sa iau...

daca bine interpretez eu, cred ca este o candida..dar nu stiu daca este doar atat...bleah

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Raspund si eu la apel, cam tarziu, dar nu am avut cind, din cauza de treburi pe linga casa.

Muktumesc fetelor pentru aprecierile pentru poze. Eu nu am apucat sa vad nici o poza [;(].

Luny daca de miine esti in concediu, poate ne vedem miine la o cafea. Eu mi-am luat liber saptamina asta, iar saptamina viitoare plec la mare. Sa stii ca nu mai am nr. tau de tel.

Ralu bafta la ecografie. Multumesc pt aprecieri. Sa stii ca am avertizat prietenii care pleaca miine in Grecia de patania voastra cu masina.

Evrything eu sunt bine, nu prea simt bb, este extrem de pretios la miscari. Ma duc sa il vad joi sau vineri, n mai stiu cind mi-am facut programarea. Abia astept sa il vad sa imi zica dr ca e ok si creste si e sanatos.

LIA abia astept sa iti zica dr ca esti bine si puiul tau la fel si sa vii aic sa ne tratezi cu portia de buna dispozitie zilnica.

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

In sfarsit o raza de speranta din partea Liei! Zice cris ca a primit mesaj de la Lia, ca a vazut-o conferentiarul si este spre bine, vineri o sa incerce sa ii faca alt cerclaj. Doamne ajuta sa fie bine si pentru ea si pentru bebe!

diana 16+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Prezent, la apel!!

Am venit de la eco. Toate bune si frumoase, inclusiv brumarica mea . Era cam lenesa (sau prea dimineata ca de obicei dupa-amiaza, seara se pune in miscare) de a trebuit sa o zgaltaie un pic pt. a o masura cum trebuie.

In rest, nimic nou, cald, oboseala si as manca ceva dulce. SI n-am nimic in casa, am incercat sa cumpar de pe traseu (ca in autobuz m-a pocnit pofta asta nebuna de orice dulce), da' zici ca a dat bomba in satul asta, la amiaza e pustiu, isi face lumea siesta.

Ma bucur pt. Lia si sigur o sa fie bine. Trebuie!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

ce ma bucur ca e mai bine Lia

brambu pentru brumarica somnoroasa..ee..isi facea si ea siesta
felicitari pt vestile bune

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ce veste buna de la Lia! Sa fie numai vesti de astea de acum incolo!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 16+

Mergi la inceput