Brumarei nov.dec.2011 (43) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

I-am mai dat Liei un sms,sa vad daca imi raspunde.Sper sa o faca ca sunt tare ingrijorata ca nu avem vesti de la ea.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Buna dimineata si de la noi!
Lia73 ma rog pt tine si pt bebele tau,nici nu stiu ce sa zic ai trecut prin atatea,ma rog pt tine!
La noi e tare cald....nu-ti vine sa iesi din casa!
Am fost si noi ieri la ecografia morfologica suntem bine.avem 371gr,si suntem cu 10 zile mai mici decat data UM,asa am fost de la inceput la toate ecografiile.
Mi-a mai zis doctorul ca am plancenta joasa,si ma cam ingrijorez putin desi el mi-a zis sa stau linistita...de parca as putea
Fetele care merg azi la ecografii va asteptam cu vesti bune,toate burticile!
Sa aveti o zi minunata!

21+

Mergi la inceput

Actualizare semnatura!!!deja suntem mari

22+

Mergi la inceput

RANIA,ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe.Sa stii ca si eu am placenta inserata mai jos,spre fund(astea fiind vb medicului)si da si eu ma ingrijorez nitel pt ca la mine colul e cam scurt si placenta asta joasa apasa pe col,plus lichidul si bebe la fel.Acum e acum dar mai tarziu o sa fie mai nasol.Mie mi-a recomandat repos mai mult la pat,iesiri putine(eu ies din casa de 2 ori pe sapt,si atunci cate 15-20 de min)si nu stat prea mult pe scaun.
Tu de cat ai colul,ti-a zis ceva de asta?
fata si hai sa incercam sa ne mai calmam ca am inceput sa trecem de jumatatea perioadei de sarcina si de acum bagam AMR(la mine AMR cam 17 sapt si ceva).Imi vine sa-mi iau un calendar din ala mare de perete si sa bifez saptamanile sa simt ca trece mai repede.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Abia astept sa scriu la semnatura 30+,atunci sper sa mai imi treca paranoia stiind ca nu mai e mult pana vine bebe.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

M-am uitat pe listuta de la inceput si am vazut ca avem 3 fete care au gemeni, URATICA(care nu a mai intrat de fffffffffff mult timp)si inca o fata nu mai retin numele,la fel nu mai intrat.Ce o fi cu ele?Sper ca sunt bine.Fetelor mai da-ti un semn macar ca sunteti ok si ca ne cititi din umbra,ca sa zic asa.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Arleza habar n-am de cat e colul,nu mi-a zis nimica doar mi-a zis ca nu-i nimica ca e placenta joasa.Acum si eu stiam ca nu-i chiar ok sa fie joasa...nu mi-a zis nici ca ar trebui sa ma protejez sa nu ies la plimbarica din contra mi-a zis sa ma duc la mare fara sa il intreb eu daca pot sau merg sau nu.
Sti aici nu iti dau atatea informatii ca in tara...nu iti da nimeni no spa si medicamente inafara de vitamine orice iau,iau pe proprie raspundere.Dar ma gandesc ca e ok daca mi-a zis ca nu-i nimic sa nu ma ingrijorez,de parca ar fii asa simplu
Oricum eu mai mult in casa stau,numai ca indata incep reducerile si nu stiu ce am sa fac atuncicum o sa ma stapanesc,ca vreau sa profit din plin de ele.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

neata, burtici! (mai pe la pranz asa )
ralu, intr-adevar fac cezariana si dr. va hotari care iese primul in functie de pozitia lor in burtica!
mai fetelor, ce va mai ingrijorati ca aveti burtici mari. eu ce sa mai zic cu doi in burtica. eu deja am 60,5 kg . tot sa mai cresc dar ma consolez pt ca sotul meu zice in fiecare zi ca am o burtica frumoasa si ca sunt o graviduta frumoasa chiar daca este subiectiv eu ma bucur ca ma lauda!
bafta fetelor ce azi merg la eco!

Emily 20+ cu

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

arelza fundul uterului e in partea de sus. adica placenta fundica inseamna diametral opusa fata de col, ceea ce e f bine. placenta jos inserata inseamna aproape de col. mai uita-te o data in ce scrie pe eco, poate iti faci griji degeaba si placenta ta e bine-mersi
fug la eco...m-au luat emotiile

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

ralu iti tin pumnii sa vii cu vesi bune de la eco

18+

Mergi la inceput