Brumarei nov.dec.2011 (43) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

MIHAELA,CAROLA,BRAMBU,si saru' mana mult pt raspunsuri.
Cateodata si eu ma enervez cand ma vad asa de fricoasa,panicoasa,dar e si prima sarcina si va rooooooog incercati sa ma intelegeti,ca stiu ca unele intrebari sau mai pus de "n" ori dar tre intreb eu inca o data pt linistea mea.
Hai ca stiu ca voi nu va suparati pe mine,ca va mai sacaii(sper)nu?

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bedrosmart - da, sau crema. Am uitat varianta aia. Eu folosesc mai mult ceara/aparat/lama (in ultima instanta).

andreea - hai ca esti nostima cu inghetata ta ... normal ca tre' sa se topeasca in gura, de aia e inghetata .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

andreea - stai linistita ca nu s-a suparat nimeni, vezi ca suntem tare glumete .

Mergi la inceput

Eu in materie de epilat,clar ca si BRAMBU nici eu nu suport sa stau asa cu parul "lung".Ieri m-am facut,cu lama(de tot)voi ce freza ii faceti?Si da,a fost cam greu,dar o sa ma ajute sotul de acum incolo ca deja l-am anuntat.
Unghiile de la picioare nu le mai fac de vreo luna ca nu imi place ca ma doare burta cand ma aplec asa ca am apelat la sora mea si la mama.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

BRAMBU,stiu ca suntem cu "toatele" glumerete.

Dar sa stii ca inghetata aia se topea in gura mai rau astea de acum.Sau asa mi se parea mie?!

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Doamne daca ajung duminica sa iau ighetata din aia si sa fie macar aproximativ la gust ca cea pe care o stiu eu din copilarie,o sa zic ca am ajuns in Paradis.Va da-ti seama cat de disperata sunt sa iau inghetata din aia.

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Am primit ieri PM de la CRISS si mi-a zis ca nu a mai postat nimic pt ca Lia e la fel,starea ei,sacul e inca coborat,dar ca ne multumeste la toate ca ne gandim si ne rugam pt ea.
A mai zis ca la sms-uri nu poate raspunde ca nu are starea necesara,doar le citeste,si ca nici macar nu raspunde la tel cand o suna mama ei sau soacra.Nu poate sa vb,nu se simte in stare,e deprimata.
Asa ca noi sa-i trimitem sms-uri in continuare,ca ea le citeste si poate o mai scoatem din depresie si o mai incurajam(cele care au nr ei).Si Criss merge azi la ea,si pote o sa intre mai pe seara cu informatii si pt noi,speram din tot sufletul sa fie bune.Doamne ajuta!

gravi 20+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Asteptam vesti bune despre Lia atunci de la cristina!!

andreea - hai ca esti si mai haioasa cu modelul de frizura. Nu ma fac total, cheala, ca nu ne place ... mai las si de samanta. Scurt si pe portiuni reduse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

sper sa sprimim vesti bune despre Lia.

21+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Arleza, nu am mancat inghetata de la ei, doar prajituri, torturi si produse de patiserie, dar sunt f bune si proaspete. Multumim de informatiile despre Lia, Doamne ajuta sa fie bine totul.
Asteptam in continuare vesti bune de la Cris despre Lia.

Mie mi-e foame si am obosit si mai am muult de stat la birou

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput