Brumarei nov.dec.2011 (43) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am facut ieri mancarea aia de vinete. Am apucat doar sa o gust in timp ce se pregatea, dupa ... ca ma umplusem de salata de vinete cu rosii si 2 felii de pepene . Deci nu mai incapea nimic, aveam senzatia ca imi pocneste burta. Da' azi o servesc cum trebuie , era delicioasa.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Neata si de la mine pe la pranz ca pana acum nu am putut intra. Nebunie mare la serviciu pana acum........sper sa rezist pana la sfarsitul zilei.

La multi ani Diana, sa ai parte de bucurii, sanatate si de un bebe sanatos si la termen.

Arleza, si mie mi-a facut programare pentru urmatoarea morfologica cand o sa am 23 saptamani si 3 zile deci in saptamana 24. A zis dr. Chitescu ca a vazut acum tot ce a vrut si cand am intrebat-o cand sa fac programarea urmatoare a zis asa cum am scris mai sus. Deci eu zic ca e ok.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

brambu trimite niste mancarica la pachet..sa vedem si noi ce bunatati faci
eu azi as vrea sa fac ciorba cu oase afumate..m-a pocnit pofta
si din nou as manca pepene am vazut ca au aparut in piata aia romanesti

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari!
E prima oara cand ma serbez 2 in 1, caci la Stefan am prins lunile sept-mai. De ziua mea eu imi doresc doar sanatate, ata pentru mine cat si pentru copii, sot si parinti. Si sa imi gasesc mai repede jobul ala fictiv, sa nu ma mai stresez.
Stefan e din nou cu amigdalele in pioneze, acum i-am luat un spray cu miere si propolis de la naturiste, sper sa il ajute. Nu as tot baga chimicale in el.
Lia, esti in continuare in rugile si gandurile mele.

diana 16+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

corina - cu mare drag iti trimit, da' mi-e ca e mai usor sa o vizitezi pe luny . Reteta e de la ea si sunteti amandoua din Buc. Asa tu gusti originalul si cand ajunge asta din strainezia faci comparatie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

ce tare e asta cu "mi-e lene si de mine"

arleza, nu te panica inca. de la 28 de saptamani sa intri in panica daca nu misca.

am incercat sa imi fac unghiile la picioare singura...ce complicat a devenit! :)

21+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

stai sa vezi de-acum incolo ce pozitii de yoga o sa faci ca sa mai ajungi la extremitati ... sau la dansa pt. coafat (in ultimele sapt.) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

brambu, las ca va cer pe rand cand mai faceti..ca tot zic ca am luat doar 2 kg..sa recuperez nu?

carola, o sa devina din ce in ce mai complicat..eu nu mi-am mai facut unghiile..ca la inceput de sarcina nu suportam mirosul de acetona..si na..nu puteam sa stau cu unghiile nesterse

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Arleza, sa stii ca este destul de aproape cofetaria de Obor, la vreo doua intersectii departare. Dar nu prea stiu cum sa-ti explic, mi-ar fii mai usor sa-ti fac o schema
Corina, foarte frumoase pozele, si ai avut o rochie super de mireasa Sunteti niste frumosi

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Arleza, sa stii ca este destul de aproape cofetaria de Obor, la vreo doua intersectii departare. Dar nu prea stiu cum sa-ti explic, mi-ar fii mai usor sa-ti fac o schema

Sau sa o conduci personal . O astepti la iesirea din Buc. .

Mergi la inceput