Locuri de distractie in/langa Bucuresti
Buna!
Imi puteti recomanda cateva locuri de distractie, pentru familie cu copil de 4 anisori, in sau aproape de Bucuresti? Ceva gen cateva ore, 1 zi...eventual, poate fi si rost de "balaceala".
Deocamdata, pe lista avem Ferma Animalelor.
Raspunsuri
Sinzianaaa spune:
Buna!
un alt loc bun unde te poti duce cu copilul este la water park .este cam departe,dar iti spun sigur ca merita efortul mai ales cand este foarte frumos afara.http://www.waterpark.ro/.mi se pare ca,copiii pana la o anumita varsta au gratis,iar la adulti numai stiu sigur cat este biletul.oricum in weekend stiam ca e mai scump.
alte locuri de distractie:Balonul copiilor,teatrul de papusi Libelula,fun science,aventura parc,arici pogonici,paradisul piticilor,gymboland,kiddyland,happy planet,fun 4 all club,reclama - reclama mascata ,kids planet.
sper ca info.au fost folositoare si distractie placuta
“A da nastere unui copil este un miracol, a-l tine in viata si a-l creste este o profesie”.
Mami deabia asteapta sa-si stranga in brate puiutul www.pic4ever.com/images/connie_38.gif" border="0"> www.pic4ever.com/images/165fs373950.gif" border="0">[url=http://freesmileyface.net][/url]
Rufus spune:
A propos de Waterpark...eu nu cred ca-i o idee prea buna cu copilu' de 4 ani. Am fost saptamana trecuta, plin de copilasi...dar sa stai cu ei de la 9-10 pana la 5 dupaamiaza...e cam naspa. Mai devreme nu deschide, si sa te duci sa stai doua ore, nu prea merge. In we e agitatie maxima, aglomeratie mare.
Ce sa zic? fiecare cum crede...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
Raza de soare spune:
Oho, cate idei! Va multumesc mult, ramane sa alegem unde, ce si cum...
Rufus, am inteles ca in cursul saptamanii este destul de liber la Water Park (nu punem joia, cand e intrarea libera si vin minoritatile!). Poti detalia, te rog, ideea de "nu e tocmai ok cu copil mic"?
La "Paradisul acvatic", din Bv, a fost super incantata fetita mea, de-asta as vrea ceva cu apa...si desigur, sa fie curat.
Noi suntem interesati de locuri relativ aproape de casa, pe perioada concediului, cand vom combina casa, marea, bunicii, etc.
Am gasit pe net pareri foarte bune despre "nou" (re)deschisul strand Tineretului (Agronomie). A fost cineva acolo, cum vi s-a parut?