Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mda, pana la urma le fac pe amandoua...am vb si cu Irina si imi zicea ca cel metabolic e mai complex decat cel de la stat. Miere include si fibroza chistica.

E cam scump, dar asta e...e ultima data doar

Crisspy, fericita de Razvi si 34 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

crysspi dc poti financiar fa-le pe ambele

miere dar mama sau soacra nu pot veni 2 saptamani? ca la cezariana cam dupa o sapt esti cat de cat ok in 2 chiar bine

veronica f greu in situatia ta; noi zicem sa te menajezi dar dc nu ai nici un ajutor e naspa...

bpaula la cat mai multi ani va urez

alinuk multumesc; azi se fac 2 sapt de la chiuretaj; inca mai am asa o usoara sangerare (ma scoate din sarinte, recunoasc, e putin dar inca e) si dupa prima menstra vreau sa imi fac niste analize, sa vedem cum stam si cu banii

selene tu cum mai esti?

de aryia mai stiti ceva?

naty s-a intors din concediu?

micola alezx ce mai faci ? cu jobul cum esti?

sdcristian a trecut icterul? merge alaptatul?

dark mister ce mai face?

cadia,
ingrid70,
anuc,
ira_liza,
zisaCAmi,
yashi,
daiopri,
korrucia,
dya
mai dati si voi un semn ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Soacra e batrana, nu m-as risca sub nici o forma sa o aduc (nici nu cred ca ar fi in stare sa aiba grija de un copil, adica nu as avea siguranta cu ea), iar mama....s-a pensionat anticipat la 56 de ani si isi omoara timpul cu altele, mi-e ca ii cumpar bilet si imi face surprize ca ultima oara cand m-a anuntat cu 2 zile inainte ca nu mai vine si m-a lasat cu ochii in soare si copilul bolnav fara nici un fel de aranjamente, ca de...ma bazam ca vine (asta dupa ce se suparase ca nu apelez la ea)

Cred ca o sa ia sotul concediu o saptamana, o sa fie mai greu cu logistica daca fac cezariana.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Roxana mi se pare cumva chiar ca le baga mana in buzunar :D sa nu ma citeasca , careva . O sa faca potentialele evocate la Giulesti ca nu-i bai , da cu screeningu, dc se cere Sa fie sanatoasa fetita atata le doresc si...imi doresc

Porumbita imi pare rau de cele intamplate, incearca sa iei partea buna cum zicea dr mea, cel mai probabil a fost un defect genetic si uite asa totul s-a dus pe apa sambetei...Dar nu va descurajati :)

Felicitari si aici Lisei si sarcina usoara celor carora nu le-am apucat a zice nimic. Paula o sa fie o soacra!!!!!mama mama...Anna tu stii ce ai sau mi-a scapat mie sau e cumva prea mica sarcina?

Va pup sunt la clinica si am o pauza mica mica pn la si juma.O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Roxana mi se pare cumva chiar ca le baga mana in buzunar :D sa nu ma citeasca , careva . O sa faca potentialele evocate la Giulesti ca nu-i bai , da cu screeningu, dc se cere Sa fie sanatoasa fetita atata le doresc si...imi doresc

tu rautate mica mi-ai luat vorbele din deste te pupez.

Vero, pls pls mai stai nitel cuminte. ca uite ce experiente ai. hai ca nu mai e mult.

Miere, sper din suflet sa le rezolvi cu bine pe toate

va pupez, aci e o umezeala de zici ca suntem in Tailanda, ingrozitor de cald.. yuck yuck

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bebelusi nu pot sa cred ca esti la mare si nu m-ai sunat!
m-am suparat rau de tot
unde stati?
suna-ma daca mai sunteti in zona

alinukkkkkkkkkkkk
nu poot sa zic decat SUPERBEEEEEEEEEEEEE
si voi si pozeleeeeeeeee
si toate peisajele
offfffffffffff
ce mi-e dor si mie de un concediu in afara tariiiiiiiiii
vreau si euuuuuuuuuu

Mergi la inceput

eu va citesc aproape zilnic
doar ca nu mai apuc sa scriu f mult
petra e o cuminti\ca
dar cu aceste calduri insuportabile
abia mai doarme ziua
cate juma de ora apoi se trezesteeee
si uite asa
apoi ma suge din ora in ora
offfffff
antonia vrea atentie sporita si ea
noroc ca saptamana asta a venit mama
si ma mai suplineste ea
maine mergem ion bucurestio
sa ne facem cate o ecografie cardiaca
si eu si mama
si vom fi cu fetele
etc
chinul lumii
cu caldura asta
da ce sa facem
offffffffffffff

Mergi la inceput

nu e nimeni pe aici?
hai ca dau o cafeluta bunuta
bunuta
si pt gravidute
daca nu beau ceva laptic
sau capucino
sau ciocolata calda
sau o limonada receeeeee

vara asta nu ma mai vad cu nimeni la mare?
nu mai apare nimeni prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza si de la noi.
Lisa,am vazut pozele pe fb,am citit si aici..ce sa zic,ffff frumos.Sa dea Dzeu sa fiti sanatosi sa va puteti bucura de minunile alea pe care le aveti.

Porumbita,imi pare tare rau..am vrut sa scriu si atunci,dar...greu,tare greu.Sper din suflet sa vina bb2 repede la voi.

Vero,ai grija de tine,nu mai e mult.

Miere,numai maine nu-i poimaine,asa-i?Cred ca va e tare greu singurei,insa am incredere ca o sa fie bine,v-ati descurcat voi si in situatii mai grele.

Crisspy,nu mai ai mult nici tu..Am tot citit de crizele lui Razvi,nu-i singurul sa stii.

Despre noi va pot spune ca suntem binisor,a venit si tati acasa si e tare bine asa cu ajutor.David e ok,cam incarcat de la caldurile astea,de la ac-ul care usuca aerul,habar nu am..De la calduri s-a iritat tare urat pe fata si pe gat,se scarpina pana la sange,2 sapt l-am dat cu toate alea sa-i treaca.In rest,cazaturi la ordinea zilei,ca doar el se uita inapoi cand alearga in parc..De dormit nu mai doarme ziua de mai bine de o saptamana..a avut o perioada cu treziri la 5 dim,max,dar maxim 6,de-mi venea sa ma duc in lume..apoi ziua nu dormea,asa ca nici eu nu puteam sa ma culc desi imi venea sa ma pun pe jos :)))
De vreo 3 sapt i-am strans canapeaua,i-am luat bara de protectie..m-am enervat si l-am pus sa doarma in patutul lui ca tare rau imi parea ca zace acolo degeaba..si s-a invatat,acum l-a acceptat mai usor.A avut zile cand si-a facut singur aerosolii,dar si zile cand nu statea cu nimeni si nicicum si se lasa cu urlete si lacrimi si toate cele..
Ii este frica de dus,asa ca am pus un prosop pe dus,ca altfel urla cand il bagi la baie de zici ca-l tai..si a durat un pic sa-mi dau seama de ce anume se speria..
La olita nu vrea si pace,urla cand il pui,la wc iar nu vrea..asa ca nush ce sa-i fac..De vorbit,vorbeste tot putin,nu propozitii,intelege absolut tot,insa e la acelasi stadiu ca acum cateva luni,desi ii explicam si ii vorbim mereu..Daca pana in toamna nu-si da drumul la vorba,mergem la logoped,desi taica-su momentan nu prea-i de acord si zice sa mai asteptam un pic..
Cam astea sunt vestile despre noi.Va pupam si va dorim o zi superba,

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna si de la noi,

Crisspy, la cati bani dai pe nastere, mai bine fa si aceste doua teste si gata! Este f mult, e adevarat, insa mai bine sa le faci decat sa nu le faci.

Cami, chiar ma intrebam ce mai faci. Sper sa ne vedem cand venim la mare.

Miere, care sunt noile standarde pentru patuturi? Eu stiu ca a trebuit sa caut destul de mult pt ca sa gasesc standardul european pentru balistrada de la scara. Cica distanta intre bare trebuie sa fie asemanatoare cu distanta intre barele patutului. Asa se face in Austria si asa am facut si eu.

Veronica, cand aveam asa tensiune mica, dr ma sfatuia sa beau multa apa, putina cafea sau sa mananc branza sarata (nu aveam probleme cu edeme sau ceva de genul acesta). Stai linistita!

Irina, de mult nu te-am mai vazut pe forum! Mi-e drag sa te citesc!

Noi ieri am fost la spital sa ne facem analize de sange. A plans Ale destul de tare, asistentele mi-au spus ca e mai bine sa nu intru in cabinet pt ca fetita va plange si mai tare si mare dreptate au avut. S-a terminat destul de repede pt ca i-au nimerit vena din prima, dar cred ca a fost traumatizant. Apoi Ale tot zicea: Cine m-a zgariat? De ce m-a zgariat? Asteptam rezultatele zilele astea.

In rest, asteptam vacanta.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput