Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor,
Lisa - Felicitari, bravo mamico ce frumos ai povestit .
Povesteste te rog, a meritat asteptarea? cum a fost cand ai aflat sexul bebelusului? ce hainute ai luat cu tine in sala de nastere?

Miere - ne luam de mana si eu presimt ca Alice va fi geloasa si va face tot felul de fitze..., nu vine nimeni sa ma ajute si in plus nici nu am carnet de conducere . Sper sa fac fata.

Crisspy - sper ca esti mai bine

Nici eu nu ma simt prea bine...mai nou am tensiunea scazuta 8 cu 5 sau 9 cu 5 ori6, ma simt ff obosita chiar daca nu fac nimic si stau in pat .
Vineri am fost la supermarket si am crezut ca ies pe targa de acolo ...mi s-a facut f rau, cu ameteli, transpiratie, eram rosie-violet la fata nu am reusit sa imi fac cumparaturile...
Deci asta e...trebuie sa stau cuminte in patut.
E ciudat , in general nu ma simt prea bine...faptul ca stau de pe o zi pe alta cu nasterea, ca nu pot face treaba si din pacate incepe sa se vada ...al meu sot nu le are deloc cu menajul si eu nu pot face curatenie asa cum as vrea...

Bpaula - La multi multi ani! impreuna si cat mai fericiti , petrecere frumoasa.
Of, sper sa treaca greturile repede

Fetelor, nu reusesc sa ii dau laptic lui Alice , inca il refuza, nici nu vrea sa incerce . Mi se pare un pic cam devreme pentru a renunta la laptic...

Azi tati si cu Alice au plecat la gradina zoologica iar eu am ramas acasa .

Va pup si va doresc o zi buna tuturor

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bpaula multi ani fericiti inainte!
Eu nu mai vomit si nici nu imi mai este rau. Pe la 19-20 de saptamani s-a oprit.

Veronica nu prea suna bine ce povestesti tu acolo, incearca sa te menajezi, lasa ca nu trebuie facuta curatenia impecabila (si eu sunt la fel ca tine, intr-o zi mi-am luat liber de la servici pt ca aveam contractii si am sfarsit smotruind toata casa si facand curat in toate dulapurile)

Fi-miu isi ia micul dejun; inghetata la cornet, el caruia nu ii placea inghetata:)). Nadia doarme, dar cred ca se va trezi in curand de la cafeaua pe care o beau:))
Ieri am avut o zi tare "nervoasa", daca nu a urlat mister toata ziua, aveam creierii ferfenita spre seara, imi venea sa ma urc in masina si sa ma infig in primul pom iesit in cale. Masina mea da semne de moarte, e un dezastru daca mi se intampla asta, sper doar sa o mai duca macar 6-8 luni.

Legat de patuturi, nu stiu daca ati auzit dar aici s-au emis noi standarde de siguranta pt criburi, ceea ce inseamana ca nu se mai comercializeaza patuturi cu standarde vechi, sunt obligati sa vanda ce au pe stoc si apoi sa comercializeze patuturi noi. Vanzarea/cumpararea de patuturi second hand a devenit in felul asta ilegala pt ca nu mai intrunesc standardele de siguranta/calitate.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Ceva lectura pentru fetele ingrijorate ce asteapta bebe2
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164021&whichpage=1

Poate va mai linistiti .
La mine a avut ceva efect , sper sa nu treaca

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dragele mele, noi suntem la mare, copiii sunt bine, Vlad e fascinat de apa, credeam ca ii va fi frica de mare, dar se pare ca nu. Ii place la nebune, nu ne supara, e un scump.

Irina e terorista ca de obicei, dar si ea e o scumpa, asa zuza cum e, ne mobilizeaza pe toti.

Va pup si va povestesc mai multe cand ajung acasa

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Paula multa sanatate si bucurii inca 50 de ani impreuna .

Of Miere ce te inteleg cu urletele lui mister...noi ne-am "certat" amandoi intr-o seara (eu si Razvi) iar maimutoiul a sfarsit infigandu-si dintii in scaunul de la bucatarie de nervi . Adi ma consoleaza ca Razvi seamana cu mine picatura, dar zau daca ma ajuta cu ceva cand il apuca urletele . I-am spus ca primul cuvant pe care o sa-l zica bebelina cand o sa iasa o sa fie "Taci!!!!!!!!!!!"

Vero sper sa reusesti sa te odihnesti cand mai pleaca tati cu Alice pe undeva...eu asa fac daca vreau sa fac curat / mancare / sa ma odihnesc: ii trimit pe baieti la plimbare.

Patri ma bucur ca ii place lui Vladutz la mare...asa a fost si Razvi anul trecut, ma asteptam sa-i fie frica si el dimpotriva se arunca in valuri.

O zi usoara tuturor

edit: am editat ca am schimbat saptamana - nu-mi vine sa cred ce putin mai am, dar i acelasi timp abia astept sa scap de burta ca nu mai suport cu caldurile astea

Crisspy, fericita de Razvi si 34 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sal fetele

mi-ati lipsit!

Lissa o mare imbratisare. Emotionanta relatarea nasterii.
Sa va traiasca amandoua comorile.

Porumbita imi pare tare rau de vestile despre ce s-a petrecut cu tine. Pe de alta parte ma bucur ca esti bine si iti doresc ca atunci cand va sosi momentul sa fii pregatita sa o iei de la capat.

BPaula La multi ani! Chiar daca sunt la birou... savurez paharul de ieri de la tine.

Cristi sa-ti traiasca flacaii! Superbi!

Crispy cum mai esti?

Miere
esti o persoana curajoasa, ft puternica iar ca mama vei gasi solutiile potrivite pentru copiii tai. Oricat de mare ar fi efortul, parerea mea e ca merita.

Nu e usor pentru nicio mama cu doi sau mai multi copii, insa acele satisfactii ale implinirii si dragostea pentru micuti te scoate la capat in situatiile grele.

Rein ma bucur sa te recitesc. ati fost pe undeva in vara asta? Ce mai faceti?

Despre noi, suntem proaspat intorsi din vacanta.
O vacanta minunata in care am sarbatorit si noi 7 ani de la ziua casatoriei. Copilashii de departe sunt cea mai pretioasa si importanta treaba pe care o puteam face pe pamantul asta.

aici sunt imagini si crampeie din vacanta noastra
http://meseriademama.blogspot.com/2011/07/vacanta-in-alicante-si-insorita.html

o cafelutza calda si buna tuturor!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

uau Crispy ..chiar asa, doar cateva sapt mai ei!

Pat distractie placuta la mare!

Vero
sa fii cumintica si sa ne anunti cand punem fetele la treaba.
Alice e ok acum?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Am si eu o intrebare: saptamana asta trebuie sa merg la Regina Maria sa semnez contractul pt nastere si nu stiu daca sa mai aleg 2 "extraoptiuni" pt bebe: screening auditiv (250 ron) si screening metabolic (450 ron).

As alege screening-ul auditiv dar nu stiu ce sa fac cu celalalt. Voi ce ma sfatuiti?

Crisspy, fericita de Razvi si 34 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Criss, cere detalii despre ambele. mie mi se pare cam mult si 250 ron ptr o audiograma.

Alinuko bine ati revenit, superba destinatie ati avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Crisspy eu te sfatuiesc sa le faci pe amandoua, aici sunt amandoua obligatorii si se fac la nastere. Screeningul metabolic difera de la stat la stat in ceea ce priveste numarul de afectiuni acoperite, eu am avut un kit suplimentar de la o fundatie si asa l-am testat pt toate (inclusiv fibroza chistica).

Nu stiu care sunt preturile in romania, aici cred ca sunt acoperite in mare parte de asigurare.

Alinuk, ce vacanta frumoasa ati avut! Au crescut baietii!

Rein ti-am vazut baiatul frumos pe gmail, wow, ce frumos este!

Lissa, ti-am vazut feciorul (il cheama ca pe tata btw), e maricel, mi-a adus aminte de A. si el tot cam aceeasi greutate a avut si tare viguros mi se parea in comparatie cu alti bebelusi din maternitate.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput