Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Lisa m-ai facut sa plang...foarte frumos . Sa va dea Dzeu sanatate sa va puteti bucura de familia frumoasa pe care o aveti

Nu ma luati in seama azi...ma simt nashpa si fizic si psihic...

fetele, o zi usoara

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Criss, esti doar gravida, te intelegem perfect
trateaza-te cu o ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

lisa m-au emotionat nespus randurile tale; sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de copii

crysspi ce ai patit?

sdcristian sunt tare frumusei baietii tai!!

miere cum mai e aidan?

bpaula a mai facut febra piticul?

anna mama eu de vreo luna si ceva am inceput sa il las si per sot sa il culce pe robert; robert acum stie ca seara stam langa el pana adoarme, apoi mergem in patul nostru si cand se face lumina afara poate sa ma strige si vin si raman langa el (dc e 6) sau ne trezim dc e trecut de 7 (sau 8 in wk)

in perioada cu oprirea din evolutie a sarcinii si chiuretajul se trezea iar de 7-8 pe noapte; acum a revenit la una maxim doua treziri dar in cateva minute se culca la loc dupa ce imi aude vocea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cristi sunt scumpi foc baietii tai.

Lisa frumoasa poveste.

Fetelor cald... cald...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Porumbita, chiar ma gandeam la tine de dimineata si-mi propusesem sa intru pe forum sa te intreb cum mai esti Cum te mai simti? Da, Robert a facut progrese mari cu somnul si Vlad doarme toata noaptea, nu cred ca se trezeste, dar cu mine langa el, probabil daca se trezeste si ma simte se culca la loc. Sincer nu am facut incercarea de a-l lasa singur in pat Dar stiu ca daca nu il pregatesc psihic pt asta o perioada o sa incerc degeaba. Asa cum ai zis si tu, sunt deosebiti cum simt emotiile mamei, de asta era agitat si el in perioada grea tie
Crisspy, cum mai esti?

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 17+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si noi facem cu schimbul la culcatul lui A. dar de dormit doarme cu mine pt ca sotul se da batut si se muta in birou (asta micu doarme de-a curmezisul in pat). Nu are probleme sa il puna la culcare sotul, de obicei ii facem baie amandoi si apoi unul din noi ii citeste doua cartulii si sta cu el pana adoarme (dureaza intre jumatate de ora si o ora cu tot cu citit, uneori cand e f f obosit adoarme in 10 minute). Mi se pare f ciudat, la gradinita adoarme singur in cinci minute, acasa cred ca daca l-as lasa singur ar urla pe la usi

Ieri a mancat o farfurie plina de brocolli fiert, jumate de rucola si peste, asta dupa ce doua zile la rand a mancat numai tort seara de ma luasera toti nervii(a fost ziua sotului si am avut un tortulet micut) Am zis ca il las in boii lui, nu ma mai stresez cu mancarea, cand are chef mananca numai verzituri, dar are si zile in care refuza tot ce inseamna mancare sanatoasa si cere numa ciocolata si prajituri.

Am niste emotii legat de felul in care va reactiona la venirea sora-sii de nu va pot spune...plus grijile aferente legate de nastere, daca va trebui sa repet cezariana cum naiba ma descurc singura??? va trebui sa conduc, sa-l duc/aduc de la gradinita, sa car si bebele dupa mine...e un vartej in capul meu, cand va aud cu parinti care vin sa va ajute mor de invidie:))

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lissa am plans citind si amintindu-mi si reactia antoniei
offfffff
e putin greut
da va intelkege
si se va acomoda pana la urma
important e sa va odihniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Lissa, ti-am citit si eu povestea, felicitari pentru Baietel, ai fost o curajoasa. Asa mare bb, ai si condus cu dilatatie... ce mai, o supermami. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Miere, tu esti puternica, te vei descurca sigur. Cu fetita iti va fi muuult mai usor, nici nu vei simti prea mare diferenta la inceput. Si cand vine partea mai nasoala te vei fi obisnuit deja. Cum o sa o cheme?

Io am pus doo poze pe mail, nu stiu daca va mai amintiti de noi. In general suntem bine, baietii cresc iar eu nu stiu daca sa vreau sa mai ramana varsta asta sau sa ajunga mari mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

buna dimineata!

Lissa m-au luat si pe mine emotiile cand am citit despre nastere, venirea acasa, Ana pe picior cu cana de lapte in mana.

La noi Marius adoarme cu unul dintre noi, de obicei in patul lui care e mare si apoi doarme singur pana dimineata. Mai nou vrea sa adoarma cu mine. La pranz, daca e doar bunica acasa, adoarme singur, daca suntem si noi trebuie sa ne culcam cu el.

Acum e ai mei pentru vreo doua saptamani. I-au luat si o piscina mica gonflabila si au pus-o in curte la sora mea. I-a placut la nebunie, acum are niste pesti cu magneti si mai si pescuieste. E fericit acolo si asta imi alina din dor

Eu am fost plecata la Dunare vreo 2 zile cu colegii de la birou. Din fericire am rezistat bine si la drumetie unde a trebuit sa urcam si la plimbari cu parca, sau cheful de seara.

Acum imi astept sotul sa plecam la un pic de shopping la unguri pentru bebe si Marius.

Dupa cum zicea si Alina cald, cald, cald. Si caldura asta ma face sa imi fie si mai greata. Apropo miere, anna ati scapat de vomitat? Eu momentan cam 2-3 zile vomit si una nu.

Si pentru ca acum 7 ani am semnat hartiile la primarie pentru inceputul familiei mele va dau si voua un pahar de bautura.

Mergi la inceput