Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)
Raspunsuri - Pagina 12
crisspy spune:
'Neata,
Am citit si eu pe Facebook vestile despre Filip 
...
Felicitari Lisa, bine ai venit grasunelule
...yey, un baietel, gata are Betty echipa completa
.
Ada eu m-am speriat de dimineata de fetele alea mai ales ca prima postare pe care am vazut-o era chiar una de-a mea si ma gandeam oare ce am facut
?
pt tati si pt Raluca
Razvi e din ce in ce mai bine (sper sa nu cobesc)...am scapat de tuse, mai avem putini muci, mai plange un pic la gradi dar pe total e bine. As vrea sa-l duc la un bazin (sau sa se duca macar cu Adi) ca tare ii place apa. Dupa ce a descoperit ce fun e sa bagi nasul in apa, aseara se pusese pe burta in cada si dadea din maini si din picioare.
Eu sunt tare aeriana
...azi e ziua lui Adi si abia ce mi-am dat si eu seama dupa ce l-am lasat pe Razvi la gradi.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
33 sapt
Andra - Maria
roxanaz spune:
Ada aaaa ce mai face Raluca?? sa o tragi de urechi din partea mea
urata faza cu luxatia de cot, e teribil de dureroasa. bine ca a trecut rapid.
Criss ahahahahaa. misto chestia cu uitatul
super daca mergeti la bazin, iti face bine si tie si lui.
moaaaamaaa 4.230kg Filip!!! ditai baietoiu'!!!!
ada_coman spune:
Cris,
pt Adi! Sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de copiii vostri! 
Rox o trag, o trag de urechi.
Da nasoala si dureroasa...uitasem cam cum poate sa planga pitica mea...bine ca s-a dus. Acu is un pic stresata sa nu cumva sa se mai intample. 
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxanaz Criss ahahahahaa. misto chestia cu uitatul |
Pai tu crezi ca primesc astia balene la bazin?

. La cat de obosita ma simt si la cat de prost dorm daca mai merg si cu Razvi la bazin, 100% nasc acolo la prima vizita...sa se duca cu tati ca si el e mare amator de balaceala...asa mai respir si eu Crisspy,
fericita de
Razvi si
33 sapt
Andra - Maria
crisspy spune:
| citat din mesajul lui ada_coman Cris si noi cautam saltea pt patul nostru, ca cea Prestige s-a terminat Cum e Razvi? ![]() |
sa-mi zici si mie cand afli...dar sa nu fie scumpa ca bugetul e limitat Crisspy,
fericita de
Razvi si
33 sapt
Andra - Maria
roxanaz spune:
| citat din mesajul lui crisspy Pai tu crezi ca primesc astia balene la bazin? ![]() . La cat de obosita ma simt si la cat de prost dorm daca mai merg si cu Razvi la bazin, 100% nasc acolo la prima vizita...sa se duca cu tati ca si el e mare amator de balaceala...asa mai respir si eu |
noo, aici te contrazic. eu eram la 33 de saptamani in mare (cu Patrick nu cu mandra) si ma simteam cel mai bine atunci. ca nu iti mai cari singura greutatea si e muullt mai ok. ai incredere
micola spune:
Bun venit bb Filip!!
Lisa refacere usoara si rapida!

Cristi si Pat, bun venit acasa!!
eu mi-am pierdut verigheta
nu mai stiu pe unde s-o caut, am cautat si in tomberon ca dusesem gunoiul..
asparagus spune:
Bine ai venit pe lume, Filip! Lisa, felicitari, mult laptic si refacere usoara!!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
asparagus spune:
fetelor, cum va gasesc pe Facebook, pe cele care aveti cont?
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
bpaula spune:
Ce grasut e Filip! S-a nascut fortos de mic
.
In week-end am fost si noi cu Marius la un strand. Evident ca am mers pe la 6 seara si asa se putea respira cu greu. Ne-a tinut in apa si pe mine si pe taica su pe rand si tot ar mai fi stat si cand s-a inoptat. Dupa ultima baie mai ca i se invinetisera si buzele si tot nu se dadea batut. ![]()
Clar ar trebui sa il mai duc. Nu stiu cand ca joi pleaca pentru vreo doua saptamani cu mama mea. Nu se simte tati chiar bine si merg acasa. Pleaca si sotul vreo 12 zile cu serviciul asa ca o sa imi tiuie urechile de atata singuratate. Sa vedem insa daca sta Marius de data asta ca e mult mai mamos in ultima vreme.
Ada bine ca a trecut cu bine si experienta asta dureroasa