Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Miere la noi o sa fie cam asa: Razvi o sa doarma cu tati sau cu mamaie si buburuza mica cu mine in camera. Insa o sa o pun in patut asa cum l-am pus si pe Razvi. El s-a obisnuit sa doarma cu cineva de cand l-am dus la mami la Rosiori ca altfel dormea singurel in patut, insa in camera cu noi din lipsa de spatiu.

Carmen nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut Elena, deja in picioare? Felicitari pentru progresele lui Stefan si bafta la gradi. Mai pune si tu niste poze cu ei cand ai timp.

Mara sper ca sunteti cu totii bine acum.

In week-end am exagerat cu plimbarile dupa materiale de constructii si seara abia mai mergeam...am speriat-o un pic pe mami, dar m-a pus si pe mine pe ganduri ca nici macar nu am semnat contractul cu maternitatea si ar trebui sa ma grabesc ca daca se graneste mandra nici nu am unde sa ma duc .

Razvi e un dulce, nebun dupa masini, pana si in somn se ridica in fund si zice "ti-ti"...s-a reobisnuit cu mama mea (a avut o perioada dupa ce a iesit din spital si cat a fost tati in spital cand nu vroia sa o vada), dar acum sunt OK. Gata nu mai vrea sa manance ciorba decat singur si ma mira ca chiar are dexteritate (si asta dupa cateva zile de incercari)...si mananca cu ambele maini la fel cu foarte putin damage .

Inca mai avem de lucrat la capitolul interactiune cu alti copii, mai ales daca ceilalti au vreo jucarie care ii place lui...e jale .

Va o zi frumoasa tuturor

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Buna dimineata!

La noi, Daria a dormit intotdeauna la ea in camera. Karina a dormit cu noi in camera pana la 7 luni, ca a stat mama la noi. De la 7 luni dorm impreuna in camera in paturi separate. Se mai intampla uneori sa se trezeasca noapte plangand si atunci mai vin la noi in pat, pe rand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor si piticeilor

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
Rox,Naty, Mara, si restul mamicilor de 2, la voi cum a fost?

la noi Patrick a dormit cu tata o vreme, iar eu cu Eva in camera, de fapt cu mine in pat. de abia la 5 luni cand s-a mai desprins maimuta de mine a putut reveni Patrick la el in pat, in aceeasi camera amandoi. nu s-au deranjat deloc, daca unul era treaz de obicei celalalt dormea tun.
Mara ufff ce v-a dat peste cap varicela asta!! sper sa treaca rapid.
Ada, ce mai fac donsoarele?
Criss mai usor cu materialele, da? mai cu pauze, mai ales ca se cam anunta canicula zilele astea.
o saptamana frumoasa si usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Eu sunt cu gandul tot la amenajari & co si vroiam sa va intreb daca aveti recomandari pt o saltea buna de pat.

Mersi frumos si scuze de off-topic

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Scoateti nebunaticele ca plec la spital, din pacate trebuie sa ma induca ca pierd lichid. Nici nu au vrut sa ma lase acasa.
DOAMNE ajUTA!

Mama de Ana si 40+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

wow lisa, curaj, sa fie totul bine si usor.
Si pentru incurajare

Abia astept sa vad ce ai in burtik

Cristi - ce dulce e Patrick si ce interesat pare Carol , cred ca or sa faca echipa buna

Miere, eu cred ca la inceput am sa dorm cu ambii in camera. Daca nu merge, o expediez pe Alice sa doarma cu tati

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Hai Lisa!

Bafta cu inducerea! cu ce te induc?

SA NU ACCEPTI CYTOTEC!!!! Cere Cervicil, este un medicament mai scump dar mult mai SAFE!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Ce inducere vor de la mine cand eu sunt deja dilatata 5cm si simt contractiile. Deci oricum venea bb

Mama de Ana si 40+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

lisa, nastere usoara si bb sanatos!Doamne ajuta!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput