Caut bona bebe 1 an si 4 luni

Caut bona bebe 1 an si 4 luni | Autor: gaby_s

Link direct la acest mesaj

Bun gasit!

Sunt o mamica de fetita de 1 an si 4 luni si caut o doamna draguta care sa ne ajute sa ne crestem pitica. Voi incepe serviciul in toamna, dar as avea nevoie de cineva de luna aceasta preferabil, ca sa ne acomodam si sa stea cu mine in casa o perioada.

M-as bucura si i-as fi recunoscatoare unei mamici care renunta la bona pentru ca are copilasul mare deja daca mi-o poate recomanda.

Multumesc din suflet.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

Salutare!
pot sa iti recomand o dna calda, calma, rabdatoare.nu a mai lucrat ca bona pana acum, doar m-a mai ajutat pe mine cateodata cu copiii.
a lucrat la iscir si pe motiv de criza a fost data afara.
sta in berceni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby_s spune:

Multumesc din suflet.

Am uitat sa spun ca stau in zona Panduri - 13 Septembrie. S-ar putea sa fie distanta o problema, nu-mi dau seama cat cat ar face pe drum. Daca ar ajunge la 2 ore, cred ca poate deveni frustrant. Apropo, ce varsta are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fournicutza spune:

fix 50 ani.e mult prea departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby_s spune:

Multumesc, banuiam eu :)

Mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana07 spune:

Buna ziua,

daca mai sunteti interesatata,astept un raspuns pe email dana_dobre70@yahoo.com ,sa putem discuta.

O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammamia spune:

Buna seara.
Am 43 de ani,studii superioare,un baiat de 17 ani de a carui crestere si educare m-am ocupat personal iar de 2 ani"cochetez"cu meseria de bona si recunosc ca-mi place.Intrucat din luna sept.devin disponibila din motive
obiective si cineva are nevoie de ajutor,ma poate contacta pe gabi_goia@yahoo.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Gaby, iti pot recomanda bona baietelului meu, el intra in cls.a V-a si eu caut servici d-nei. Plus ca stam pe sos. Alexandriei, deci relativ aproape de tine, si poate incepe oricand. Are recomandari din partea mea si a unei foste vecine, a stat si cu fetita ei pana a inceput gradinita.
Pentru orice detalii sau informatii suna-ma la tel. 0763286956.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Gaby,daca nu ai gasit inca iti pot face si eu o recomandare.A avut grija pana acum de cei 2 copii ai unei alte forumiste si cred ca iti poate da si ea recomandari.
Locuieste oarecum in zona (langa posta margeanului) si e o persoana de incredere.
Nu ai PM-ul activat,dar daca nu ai gasit lasa-mi mesaj si iti dau mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicdavi spune:

Buna ziua,

Caut o familie sa am grija de copilasul lor,am absolvit facultatea de Asistenta Sociala,am efectuat modulul pedagogic si am o fetita de 5 ani,iar cat despre experienta mea,am lucrat ca bona.Daca mai este valabil anuntul,ma puteti contacta la nr de tel:0731293368.Nicoleta.
In cazul in care,anuntul nu mai este valabil,as dori sa ma recomandati.Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

Gaby ,ti-am lasat pm...

Mergi la inceput