Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Felicitari noilor mamicute
Alimih, dya, rammy
Va doresc recuperare rapida si copii sanatosi

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Ok. Nu ma baga nimeni in seama.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Mamutz

Nici eu nu ma pot loga cu vechea parola! Si o alta nu stiu!

Theo 38+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Ok. Nu ma baga nimeni in seama.

Ba da, scumpa! ai PM!

Si bine ai revenit printre noi! Sa fie bebe Petru Nectarie sanatos si fericit!

Nu te supara asa repede, ca uneori netul incarca mai greu raspunsurile...
Abia asteptam sa aflam mai multe despre voi si sa va vedem in pozici.

Cristina G.
35+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Eu sunt logata la contul comun de pe la 10 dimineata, cu vechea parola.

Cristina G.
35+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Wow, fetelor, de ieri pana azi 3 fete au mai nascut !!! Sau m-am incurcat eu la socoteala ?

Felicitari DYA, ALYMIH si RAMMY !!! Sa va recuperati repede si sa va bucurati de bebei sanatosi si mancaciosi !

Bine ai venit acasa, MAMUTZ !!! Abia astept sa te mai linistesti putin si sa-mi povestesti cum a fost nasterea, sunt foarte curioasa, "prietenii stiu de ce" Ma bucur ca stai bine cu lapticul, ai folosit pompa de la Medlife sau n-ai avut nevoie ?

Noi suntem oarecum bine, moapsa asta mica a mea ma tot inghionteste in burta ... isi scoate parleala pentru saptamanile trecute, cand stateam eu linistita si ma bucuram ca e cuminte Abia mai stau pe scaun / fotoliu / pat ... De dormit dorm destul de bine, nu pot sa ma plang.

Azi am continuat "operatiunea dulapul", inceputa de ieri, fac putin cate putin, ca nu prea ma pot apleca si nici lasa pe genunchi, imi trosnesc toate oasele. Si mai am si pt maine ceva treaba, pe urma ma apuc si eu sa sortez hainutele lui bb2, sa le spal si sa le calc.
Pt cine vrea sa comande de la bebedesign, sa stiti ca intra in vacanta pe 10 iulie, asa ca nu stiu daac mai aveti timp ...
Asternuturi si patuturi am mai gasit pe OKAZII.ro, poate va inspira ceva de-acolo, nu stiu exact cum sunt ca preturi.

Mai nasol e ca sunt singura, iar sotul tocmai m-a anuntat ieri ca si-a dizlocat umarul in delegatie, s-a intins dupa nu stiu ce si a cazut ca o pleasca pe umar Din fericire nu e grav, dar tot trebuie sa stea cu bratul imobilizat 2 saptamani, iar dupa aia n-o sa fie chiar 100% functional Deci adio condus masina, adio carat bb in brate ... nu stiu cum o sa ma descurc cu amandoi copiii si cu cezariana ...

Irina (2006) si 34+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Gata a mers, pe asta o aveam si eu dar nu mai mergea. Am pus o pozita cand mai am timp mai pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

]Felicitari Rammy !

Felicitari Dya !

Refacere rapida si bebei sanatosi !

Se pare ca nu pot rezista fara voi ! Poate am citit eu aiurea sau am cateva pasarele acum. Sunt fff obosita , ziua sunt singura cu toate si poate de-asta vad "in ceata".

Ieri nu m-am odihnit deloc, iar azi noapte ca sa fie treaba treaba toti trei au fost agitati ... termina unul si nici nu ma puneam bine in pat ca incepea altul.
Si de dimineata la 7.30 s-au trezit (in afara de Petru) si au inceput joaca si galagia...deci ciu ciu somn.

Sotul ma ajuta si el saracul, seara, cat poate....acum am trebaluit ceva si ma cam doare/ustura epiziotimia.

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Laura bebe Petru chiar este f linistit. Plange doar cand are un discomfort.

Ziua doarme de rupe...cred ca-l deranjeaza lumina si profita sa stea cu ochii pe pereti noaptea, cand e lumina slaba. Nu plange, dar se foieste si se screme de numa.

Mamutz bine ai/ati venit! L-am vazut pe bebe Petru Nectarie un frumos si seamana cu mami bineinteles!

Cum o sa-i spuneti? Petru sau Nectarie ?

Burtocik imi pare tare rau ca s-a intamplat asa,acum cu sotul. Dar poate o sa se recupereze bine !

Noua ne-a cazut azi buricelul si tot azi o sa iesim pt prima data afara...in formula de 5

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput