Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

neata fetele
Mulumesc de cafeluta
Laura un scump Alexandru sa va traiasca , sa se faca mare , sanatos si sa aibe parte numai de lucruri frumoase in viata ca deja fura inimile fetelor
Va multumesc fetelor ca ati intrebat de mine...eu sunt pe aici , am avut ceva probleme cu calculatorul, le-am rezolvat dar de 2 saptamani sunt asa..deprimata, nu am chef de nimic, sa vad , sa vorbesc cu nimeni, m-as duce intr-o padure sa stau acolo singura cuc. Nu m-a suparat nimeni cu nimic , simt doar ca mai bine tac decat sa vorbesc..si al meu era speriat de asta dar ...am vb cu dr si se pare ca este o depresie dinainte de nastere , un fel de cuibarire interioara , care sper ca va trece cat mai repede .
Eu va citesc zilnic si ma bucur pentru voi si bebelusii vostri si spun macar printr-un mesaj zilnic prezent !
Maine ma duc la dr cu rezultatul de la analize ( mi-a iesit ok urocultura si restul de analize asa si asa, normale ptr sarcina ) si sa vad ce face domnisoara .
si sa inchei intr-un ton optimist :
mesaj de la Alymih : "Aseara la ora 9.45 am nascut un baietel. Va pup pe toate "
ps: am schimbat si noi saptamana azi

33+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicitari AlyMih!!! Sa va traiasca baietelul!!! Asta da surpriza!!!

Alexia, imi pare rau ca te-ai cuibarit inauntru! Dar daca simti ca iti face bine, poate asta e bine pentru tine! Mie imi era sa nu fii suparata din vre-un motiv... Ma bucur ca ti-a ieshit bine uro!

Oana 38+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

BINE AI VENIT BEBE DE ALYMIH!!

Alexia, si eu m-am simtit cateva zile asa...azi ma simt mai bine..Imi venea sa ma duc undeva departe , sa nu mai stiu de nimeni si nimic, sa nu fiu intrebata, sa fiu lasata in pace..
Dulcica , eu am sangerat vineri si de atunci am o scurgere maronie ..La control mi s-a spus ca e normal inainte de nastere...Acum cel mai bine e sa intrebi doctorul..

40+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata !

Hai Rammy!

Felicitari Aly!

Laura bebe Alexandru este f frumos! Si are o pielicica asa roooz !

MIhaela, bebe Petru are in poza hainute pt 1 luna, 54cm (asa scrie pe ele).
Eu am luat in general pt 0-3 luni. Sunt maricele, intr-adevar, dar in 2-3 saptamani o sa-i fie bune .
Am si pt nou nascut vreo cateva si pana acum i-au fost bune, dar am vazut ca pantalonasii cam incep sa fie prea ficsi

Felicitari fetelor care au schimbat saptamana!

Si pt cine este la rand! (oricum...randul s-a sticat de mult )

p.s Cred ca o sa intru mai rar, pt ca am avut impresia ca mi se tine evidenta de cate ori intru
... Ca chestie, intru cand bebe doarme (si el sta treaz mai mult noaptea, ca ziua il deranjeaza lumina si doarme ), piticii se joaca , intre o mancare, o curatenie, un alaptat,un spalat, s.a... si intru pt ca-mi sunteti drage si ma mai relaxez putin.

la toate !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

buna dimineata ...mai fetelor da ce e cu voi de nu mai scrieti asa mult?

noi am fost ieri la eco toate bune si frumoase bebe este in grafic,placenta gr.3 ,licid in cantitate medie colul inchis, are 2400g ,a luat 1100 intr o luna,este intors cu capul in jos pregatit pt iesire...dar ca sa nu fie totul perfect are citez,,cordon ombilical precident in fata craniului cu suspiciune de cordon pericranian,,adica mai pe romaneste s ar putea sa ma pasca cezariana...o sa mai merg pe 26 la eco sa vedem cum se prezinta ,daca tot asa e o sa programam cezariana atunci...asta e bine nu zic ca si de nasterea normala imi e frica pt ca eu in gen nu prea suport durerile nici cand merg la analize nu ma uit cand imi ia sange ca imi vine rau...dar ma gandeam ca la nasterea normala ma doare atunci in timpul travaliului si gata pe cand la cez recuperarea dureaza mai mult..dar asta e pt bebe suport orice
fetele

33+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcica27 spune:

Buna fetele,
L-am sunat pe dr si mi-a zis sa iau no-spa forte de 3 ori pe zi.

Problema este ca eu am doar 33 sapt si 3 zile, deci nu as vrea sa vina bebe acum.
Alte simptome nu prea am, contractii nu prea, cred ca doar 3 pe zi, cam asa.
Acum sper sa fie bine, ca eu ma simt bine.Sapt viitoare ma duc la dnul dr si o sa aflu mai multe atunci.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

anaemimie chiar imi face placere cand popstati voi mamicilor asa mai ne deti noua cate un sfat,hai te rog nu fii suparata ca poate cine a zis nu a zis o cu rea intentiesa treaca supararea si sa intri ori de cate ori poti sa ne mai imartasesti din experienta ta

33+super fericita cu un

Mergi la inceput

am scris un mesaj super tare din punct de vedere gramaticalcred ca m am tampit ..e eu sper ca se intelege

33+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Buna dimineata!FELICITARI ALY ,recuperare rapida ! HAI RAMYY 39+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Cine s-a luat de Anamaria ????

Eu urmaresc cu mare interes pe toate mamicile si pentru cele aflate la prima experienta e de ajutor..asa ca Anamaria nu baga in seama ce zice lumea..chiar daca cred ca cine a spus ce a spus nu a fost cu rautate ci cred ca s-a mirat ce mamica descurcareata care gaseste timp pt orice esti

40+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput