Strugurasi de Sept-Oct 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Azi am ecografie morfo. Am ceva emotii, dar sper sa fie bine

De ieri am inceput si sortarea lucrurilor, ne pregatim de mutarea in noul apartament de vinerea viitoare
Abia astept sa ne mutam sa ma linistesc ca in ultimele luni am fost intr-o agitatie mare cu telefoane pe la anunturi imob, cu vizionari ,cu fel si fel de agenti imobiliari si proprietari care nu-si aveau toti boii acasa, o mare nebunie!
Bine ca a fost bebe cuminte si rabdator si nu s-a grabit sa iasa mai devreme, de atata agitatie

Ptr duminica dim, imi mentin oferta de a prelua si alte fete pe traseu ptr intalnire.

27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Mikka11, la DPN 24 sept poti intra si de maine in concediu de maternitate ca te incadrezi in cele 84 zile de prenatal (sunt minim 42 zile obligatorii postnatal).
Incepand de maine pana pe 24sept sunt 81 zile, asa ca esti in grafic

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Buna dimineata, burticute!
Eu m-am gandit sa intru in prenatal de saptamana viitoare, as fi mai bine platita decat sunt acum, in concediu de odihna, pentru ca raman fara plata dirigentiei si a orelor peste norma. Eu am DPN pe 24 septembrie si o sa nasc prin cezariana, pot cere de acum sa intru un prenatal sau e mult prea devreme?

28+ cu Maria-Alexandra

27+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mikka... depinde de dr.. mie dr mea mi-a zis ca nu imi poate da prenatal decat incepand cu sapt 31-32 .. insa teoretic ar putea sa iti dea si mai repede...de pe la 30... cele 84 zile mie mi-a zis ca le calculeaza asa: 10 sapt( de la 30 s) *7 =70 +2 sapt care e eroarea de nastere =84zile...
deci vb cu dr ta/tau de familie...

KOra.. tinem pumnii..

Andreea .. o sa fie bine.... sper ca din pat muncesti da?

Ma bag la cap nou

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

am saracit de 5 milioane cu analizele azi

deocamdata e bine, andr@ :) mai greu fara sot dar ce sa facem...

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sept-Oct2011 spune:

cap nou

Mergi la inceput