eroare enervanta
Absolut intamplator am intrat pe profilul meu creat pe un "vestit" site de joburi si ce-mi vazura ochii? Datele mele din cv au fost incurcate cu ale altui candidat, iar la experienta imi apar 3 pozitii tare interesante: de la manipulant la agent livrator in craiova. Ce-i srept, datele personale corespund, inclusiv pregatirea academica. Evident, cv-ul mi-a fost vizualizat chiar zilele trecute. Ma rog de imbecilii aia sa remedieze situatia, pentru ca, in mod cert imi prejudiciaza imaginea si nu se simt sa raspunda. Oricum, presupun ca potentialii angajatori trag concluzii elocvente: individa asta cu masterat in psihologie lucreaza ca manipulant, respectiv agent livrator. Cu siguranta o face din pasiune. Am dat copy/paste mai jos ca sa vedeti si voi. Ce ziceti? Ce sa le mai povestesc profesionistilor astora? Cum sa-i conving sa-mi schimbe naibii datele alea? Idei, ceva?
Multumesc mult!
Violeta Niculae
39 years, BUCURESTI, married
Birth date: 1971-10-04
Address:
Phone:
Mobile phone:
Email:
Driving license: Yes
Management experience: Yes
. Professional experience
AGENT LIVRATOR, CRAIOVA-SARANTIS (Full time)
Sales, No. employees: 50-100
2008 - present
LIVRAREA COMENZILOR,INCASAREA FACTURILOR CASH.RECEPTIE MARFA SI LUAREA ACESTEIA DE LA DEPOZITUL CENTRAL.
AGENT VANZARI, CRAIOVA-ZIMEX (Full time)
Sales, No. employees: 25-50
2006-03 - 2007-05
PRELUAREA DE COMENZI,INCASARI FACTURI,PREZENTAREA PRODUSELOR.CAUTAREA DE NOI CLIENTI SI MENTINEA CELOR EXISTENTI.
MANIPULANT, CRAIOVA-ADALMAR (Full time)
Sales, No. employees: 10-25
2003-05 - 2005-07
PREGATIREA COMENZILOR PENTRU DISTRIBUTIE. .Experience by domain is calculated automatically based on the information inserted in `Domain` field, from `Professional experience` section.
• Experience by domains: Sales - 7 years
Education
University of Bucharest- Faculty of Psichology and Educational Studies , BUCURESTI
MBA, Psychology
2006 - 2008
Organizational, Economic and HR Psychology
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Raspunsuri
violetan spune:
Sigur ca in cele din urma imi voi sterge contul. Asta e ca la desene animate, cui nu-i place sa schimbe programul, nu?
Pe mine ma interesa daca putem si noi sa ajungem la un moment dat, profesionisti.
Poate am eu spiritul dreptatii exacerbat. Ma enerveaza cand imi e adus un (presupus) prejudiciu din eroarea cuiva si nu exista minima decenta de a incerca, macar sa se repare eroarea.
Eu, cand caut un candidat pentru un post ma uit pe toate aceste celebre site-uri de profil. Poate un candidat perfect pentru pozitia respectiva pierde o gramada de sanse din greseala tehnicului. Nu e normal sa ai pretentia sa se rectifice sau sunt eu dusa? (nu neg ca exista si posibilitatea asta)...
marius spune:
Ca si utilizator sunt convins ca iti poti edita datele din contul tau, implicit poti sa stergi, adaugi samd ceva ce nu corespunde cu dorintele tale. Eu sunt mai pragmatic din fire. Daca ceea ce trebuie sa modific imi cere mai mul timp decat sa sterg si sa recreez un alt cont - sterg contul si gata. Creez unul nou care sa corespunda cerintelor mele.
In cazul in care este mai usor sa corectez - corectez si gata.
Sa imi pun o suta de intrebari de ce oare si cum de.... o consider o pierdere inutila de timp si energie efectul fiind nul.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
rall spune:
Cred ca cel mai bine ar fi sa ii contactezi pe cei de pe site. Ei te vor ajuta / sfatui cel mai bine.
De asemenea, eu as sterge detaliile tale de aici. Un pic de anonimitate nu strica
violetan spune:
rall, am sters datele importante, logic, in rest numele meu a fost intotdeauna la vedere, nu am de ce ma ascunde...ce detalii sa mai sterg? nimic nu corespunde realitatii. Cine vrea sa ma angajeze agent livrator sau manipulator ii stau la dispozitie cu placere. si sigur ca i-am contactat pe cei de pe site. Taman am scris mai sus. Doar ca nu raspund, pe mine aia ma enerveaza.
Marius, ma duce mintea, nu stau sa-mi pun intrebari existentiale. Nu-mi caut job, in general sunt cautata, deci nu vreau sa stau sa-mi pierd timpul editand si completand. Taman scriam ca am intrat vintamplator, citind niste newsslettere. Ce spuneam eu e ca ma enerveaza ca cei care sustin ca sunt super site cu cele mai tari joburi, conturi premium blablabla nu sunt in stare sa raspunda la o solicitare. Nu stiu daca s-a dedus din mesajul meu ca nu ceream solutii practice, ci am sesizat o neregula care asteptam sa fie rezolvata. Este, daca vrei un semn de intrebare pentru cei care chiar asteapta sa fie contactati/sa isi gaseasca un job pe un atfel de site. Nu stiu daca ti-e clar, dar pentru unii e chiar vital si mi se pare nesimtire din partea celor care administreaza site-ul sa nu reactioneze. Acum ceva vreme ma tot frecau la cap sa le platesc extra money pentru nu stiu ce joburi premium si acum nu sunt in stare sa rezolve o bagatela. Cum ar fi fost sa le platesc nu stiu cat pe luna si sa ma astept sa fiu contactata pentru nu stiu ce super post de manipulator? Asta vroiam sa scot in evidenta. Sorry daca nu m-am facut inteleasa...poate niste forumisti de aici care scriu si la "Cariere..." sunt interesati si devin mai atenti la astfel de patanii. Daca nu e de interes, din partea mea poate fi inchi subiectul.